SYNLIGGÖR
DET
OSYNLIGA !

Välkommen till  www.jordstralningscentrum.se

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM
/ ADANTE

Här kan du läsa och lära om många olika saker
inom det alternativa området:
Aura, chakra, alternativ hälsa, guider, ledsagare, andlighet, dolda outnyttjade förmågor, tankens kraft, jordstrålning, slagruta, pendel mm
 Klicka här för att Spara denna sida som favorit!
Telefon: 08 - 510 110 25  (helst/säkrast kl 9 - 11)
Mail/epost:   jc@adante.se 
Senast uppdaterad: 2018-10-14

Om du hamnat på denna sida utan en spalt/kolumn till vänster med länk till många undersidor med bl a mer om kurser, föredrag etc
 gå till
www.jordstralningscentrum.se

 

Hösten 2018

FÖREDRAG Onsdagar kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm
Inträde: 200:- Frivilligt pausfika macka kaffe/te 20:-
Vi kan bara ta kontanter.

MICHELLE PHILLIPS - HEAL/CLEAR OLD KARMIC DNA PATTERNS - MULTIDIMENSIONALLY
FÖREDRAG Onsdag 17 oktober, 
kl.18.45   
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200kr
Michelle återkommer äntligen till oss och hjälper oss under kvällen med - Activate New DNA codes, downloads - Multidemensional resetting of New Lifetime, New Journey, New Earth.
Michelle är en internationellt känd talare, lärare och författare. 
Hon är amerikanska, talar engelska, och har i många år arbetat med healing och intuitiv vägledning på hög nivå. Hon har skrivit flera böcker, t ex The Creator speaks - Why we are here
Michelle föddes medveten om sina gåvor och har alltid haft kontakt med Källan.  www.soulsawakening.com. Hennes föredrag hos oss brukar var Mycket Omtyckta.

INRE HARMONI-MÄSSA -
Sveriges största alternativmässa för kropp & själ
              
Lördag söndag 27-28 oktober
Plats: Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna (Nära Solna C & T-bana)
Tid: 10-18 båda dagarna
Inträde: 120:-, 2 dagar 200:-
Många utställare
Scenprogram Läs mer på www.harmoniexpo.com

 

MARINA MUNK – DET STORA UPPVAKNANDET PÅ JORDEN
FÖREDRAG Onsdag 7 november, kl. 18.45

Lokal: Kammakargatan 56 Inträde: 200:-
Marina Munks uppgift sedan lång tid är bl a att uppväcka människors högre medvetandekanaler.

Den här kvällen kommer Marina att berätta om det stora uppvaknandet på jorden. Stora ändringar är på gång energimässigt, vilket kommer att påverka både våra kroppar och sinnen.
Hon berättar också om hur allt dolt ska avslöjas. Allt för att vi ska renas, så vi kan närma oss vår ursprungliga kärlekskälla.
Marina har hållit många föredrag och kurser hos oss på Jordstrålningscentrum genom åren, men säger nu att det är stora energiändringar på gång, även om energierna, som vi vet, redan succesivt ändrats och höjts förut under ett antal år.

Marina Munk är en klärvoajant, internationellt känd ljusarbetare som arbetar bokstavligen i hela världen. Hon arbetar med både människor och platser runtom på jorden på mycket hög andlig nivå och har gjort så i många, många år. Marina har ett mycket tätt samarbete med sina guider och kanaliserar det mesta i sina föredrag.
Förutom att uppväcka människors högre medvetandekanaler så utgår hon även från vardagens behov. Hon har t e x levt en längre tid med indianerna i Amazonas djungler och leder fortfarande regnskogsprojektet World Rainforest Organisation, dit hon samlar pengar. 

Det har skrivits flera böcker med/om Marina Munk,
t.ex. Glädjens tidDet stora uppdraget och Stjärnmänniskor och det stora ansvaret. I böckerna berättar Marina bl a om hjälpen från Venus och andra rymdfolk, om Maria och änglarna och hur vi kan använda den andliga kärlekskraften, samt om vårt möte med framtiden där jordens och människans utveckling är i centrum.
Böckernas energi har enligt många läsare förändrat deras liv och att bara hålla i en bok kan ge utvecklande energi.

 

VÄLKOMMEN TILL EN NY DAGSUTFLYKT
TILL OLIKA KRAFTPLATSER!

UTFLYKT Lördagen den 10 november kl 10.30-16.00

Välkomna till en utflykt till Domkyrkan och Heliga Trefaldighetskyrkan i Uppsala.
Vi börjar med att besöka Domkyrkan i Uppsala kl 10.30 där vi funnit flera olika energier som vi vill berätta om och ge er en upplevelse av.
På den plats där domkyrkan står har olika makthavare under tidens lopp valt att ha sitt herresäte och använt sig av energierna och ceremonifält som leder in till platsen. Vi ska gå en av dem och känna på energierna.
Vi upplever att dåtidens ceremonifält har flera skikt av energier, som alla har syftet att rena och ladda upp den som kom in den här vägen. En annan teori är att det möjligen var till för att avslöja om någon kom med onda avsikter eller dolde något.
Här visar vi vårt sanna jag!
Inne i domkyrkan går vi mittgången framåt och passerar då ca 3 meter breda energifält. När du lämnar ett energifält, känn efter om du kan förnimma skiftningen som sker.
Domkyrkan står på en plats med många olika typer av energier både vanliga och ovanliga.
Vi har hittat Hartmanlinjer och Currylinjer som bildar rutnät av energi och Leylinjer som rör sig som ringlande energi-ormar eller osynliga ”elsladdar” i jordens yta. Kyrkan står, som så många andra, på ett ”Sexkantsfönster”, en yta med sex kanter, där flera olika energier finns. Energifönstret har en skyddande kupol, med en rosa och gul aura.
I domkyrkans centrum, i den öppna ytan finns en vit energikanal ca. 10 m. Här blir akupunktursystemet upphettat och en röd färgfrekvens går in i det. Vi kan bli både yra och illamående när det händer. Platsen är markerad med en kvadratisk golvsten.
Här ska vi kontakta den gula energidrake som ”bor” i den vita och stora energikanal som finns här i kyrkan. Vi ska ödmjukt be att få kontakt med den och kanske kan vi få känna dess energi. Den här draken är nämligen mycket restriktiv, nästan vresig, seriös och återhållsam men också mycket kärleksfull. Den sträcker sig upp och spanar in vem som behöver energi och fnyser ut sin välgörande bruna energirök.
Har du tur kanske den sträcker sig fram och puffar på dig. Den gula draken ger oss näring att känna tillit, ansvar och omsorg om oss själva och andra. Den stärker vårt självförtroende och självkänslan ökar.

Vi sitter ner och mediterar vid en plats i kyrkan där en dopfunt står, på en stjärna formad av sten i golvet.  Här brinner en renande helig eld ,”energilågor”, som höjer och renar våra förmågor. De transparant vita lågorna påverkar vårt akupunktursystem så att det
blir mörkt violett i färgen. En neutralisering sker, och vår kropps elektricitet, svaga volt, laddar om sig och vi blir stabiliserade. 
Vi går tre varv runt högaltaret i motsols riktning, för att akupunktursystemet ska få återgå till sin ursprungliga färgfrekvens, som är gul. Vi är balanserade.
Kl 12.30 serveras lunch i Katedralcaféet. Lunchen består av en vegetarisk soppa som är gluten och laktosfri, smör och bröd ingår, glutenfritt bröd serveras också.
Här har vi blivit tilldelade ett privat rum. Vi kommer att berätta mer om energierna på platsen, efter det att vi intagit vår lunch.
Dagen fortsätter med ett besök i Heliga Trefaldighetskyrka.
I kyrkan finns en ljusblå energikanal där vi kan hämta kraft och näring till vårt ”Grundläggande energisystem” som tar hand om vårt självläkningsarbete, fysiskt/psykiskt/mentalt och andligt. Här möts vi av en helt annan energi som ger lugn och ro. En mycket lämplig plats för meditation och läkning.  
Kl 15.00 samlas vi på nytt i Katedralcaféet och till kaffet på eftermiddagen serveras en glutenfri kaka. Nu delar vi tankar om dagens upplevelser.

Anmälan senast 1 november till jc@vingar.se
Vi tar max 30 deltagare, det är en klar risk för överfullt, så anmäl dig snabbt om du vill komma med. Pris 300, inkl lunch 425:-.

 

FLER FÖREDRAG & KURSER
LÄGGS IN SUCCESSIVT...

 
 
FÖREDRAG 
Om inget undantag anges gäller:
Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, 
kl 18.45 - 22.00, normalt med fikapaus.
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är 200 :- + ev fika 20:-.
Föranmälan behövs inte till föredrag.
Alla föredrag hålls på svenska, om inte annat anges.


 

 

Nyfiken på PURPURPLATTAN? Läs mer på:
http://purpurplatta.adante.se

Nyfiken på BIOS-brickan? Läs mer på:
http://bios.adante.se/
 

UTBILDNING
I ALTERNATIV MEDICIN

BIRGITTA KLEMO

FÖR SJÄLVSTUDIER
Nu REA 
Läs mer på:
http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se/


 

HJÄLP JORDEN
 - KLIMAT - MILJÖ - SKICKA HEALIN
G! 
 Vi skickar då och då healing till olika ställen på Jorden, när det mest aktiva gänget har träff.

Tiden är ca 19:00 - 19:45.
Vill du vara med? Läs mer på:
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm
TISDAGAR:  
2018-08-28

Franska Polynesien, Södra Stilla havet

2018-09-11

S/ Sarek nationalpark

2018-09-25

Vitryssland/ Nationalpark Naratjanski

2018-10-09

Stilla havet/ Palmerston Island

2018-10-23

S/K Karlskrona

2018-11-06

SF/Finland Tankavaara

2018-11-20

Storbritannien/ Lockerbie

2018-12-04

N/Nordnorge Mehamn

2018-12-18

USA/ Alaska Huslia med fokus på området söder om

   
   
   
   


 

NYHETSBREV
Vill du ha vårt nyhetsbrev via mail?

Så du får nyheter, ändringar, humor, tänkvärt, uppföljningar, erfarenheter...
 och inte minst TV-tips i mängd!
Anmäl dig genom att maila namn o epost till jc@vingar.se

 


CD & DVD

BESTÄLL GENOM ATT
   - maila
jc@vingar.se
         - ringa 08 – 510 110 25

   DALAI LAMA
   sjunger mantrasånger.
   Påverkar alla chakror!
   CD, 1 timme. Pris 130:
   Läs lite om skivan här: 
   http://dalailama.adante.se/

BIRGITTA KLEMOS FAVORITPRODUKTER

Ett föredrag med massor av hälsotips från en erkänt duktig terapeut.
Dvd med Birgitta Klemo, som anses som en av Sveriges duktigaste terapeuter inom alternativ medicin. Hon berättar främst här främst om de produkter hon haft mest framgång med när hon behandlat patienter, d.v.s. de preparat som hjälper de flesta. Hon lämnar exakta råd hur man använder och doserar dem,
t ex för magproblem. Birgitta svarar också på ett antal andra olika hälsofrågor från publiken. Ett mycket innehållsrikt föredrag med massor med nyttig hälsoinformation i alternativ medicin som var och en kan tillämpa.
2 tim. Pris 250:-.

BIRGITTA KLEMO
– ENDAGSKURS I HÄLSA      
 

Under en endagskurs i alternativ medicin hinner Birgitta Klemo, en erkänt duktig och framgångsrik hälsoterapuet med mångårig erfarenhet,  tala om många olika hälsoproblem och hur man kan bli av med dem. Hon lämnar exakta råd om vilka produkter man använder förde olika problemen och hur man doserar dem. Birgitta använder sig av många olika slags preparat som kan köpas på hälsokosten.

Under kurser tar hon bl a upp: Magproblem, psoriasis, gallbesvär, svullnad, svamp, bakterier, virus, försurning, borelia, herpes, gaser, levern, avgiftning, ögonproblem, sexlust, tarmrening, trög mage, sköldkörteln, saltsyra , läckande tarm, barnlöshet, menscykeln, vallningar, tinnitus, rosacea, osteoperos, ledbesvär m.m.

Birgittas undervisning är lätt att följa även för nybörjare.
Dvd, ca 4,5 tim. pris 550:-.

 

REA på BIRGITTA KLEMOs
kompendium och film

Passa på! Nu rear vi  BIRGITTA KLEMOs  - UTBILDNING FÖR SJÄLVSTUDIER I ALTERNATIV MEDICIN

Birgitta Klemo anses som en av Sveriges duktigaste terapeuter inom alternativ medicin.
Hon har hållit på i över 40 år och klarar ofta av patienter med svåra problem som andra terapeuter misslyckats med..
Kursen för självstudier består av en sju helger lång kurs som är nästan ordagrant nedskriven i ett kompendium, samt film på USB från en annan 7 helger lång kursomgång med massor med ytterligare information.
Det är alltså en sju helger lång utbildning som man läser hemma.
Birgittas kurs har fått Otroligt BRA recensioner! Hon är en duktig lärare med fantastiska kunskaper och lär ut på ett lätt sätt. Hon ger exakta besked om preparat, doseringar etc. för mängder av hälsoproblem.
Det är en guldgruva för den som är intresserad av alternativ hälsovård!

I och med REAN sänks kurspärmens pris med 1400:- och filmen med 1000:-., totalt 2400:-.
Priset får båda blir nu 5100:- istället för 7500:- .
Man kan köpa bara kompendiet för 3900:- (5300:- förut) om man vill.
Kompendiet är otroligt innehållsrikt på hälsotips (över 360 sidor).
Läs mer på: http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se 
Och läs recensionerna! WOW!

Så här beställer du våra produkter:
Maila till
jc@vingar.se  eller ring 08 - 510 110 25
Frakt 28:- för en dvd.

Läs mer på www.jordstralningscentrum.se, där nyinspelningar läggs in.
Där hittar du också vårt föredrags- och kursprogram m.m.


Läs om fler produkter på www.adante.se,
t ex mirakelplattor, mobilavstörare, slagrutor m.m.

Vi säljer ett urval av produkterna på föredragskvällarna i Stockholm.  

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM  
Kontor: Stockholmsvägen 158, 187 32 Täby. 
Föredragslokal: Kammakargatan 56, Stockholm.


 

På denna domän http://vingar.se hittar ca 250.000 besökare årligen även andra
 

 

MUSIK 
Country  Western Swing: Lillies
Jenny  hårdrock:  metal

RESETIPS
sevärdheter, bra länkar, flyg, buss, båt, logi, resebyrå etc: 
resa.vingar.se  
SVEALAND
 Västerås   Västmanland  Dalarna  Stockholm  Roslagen  Uppland  
Värmland  Södermanland  Närke
  GÖTALAND
 Gotland  Öland  Dalsland
 Göteborg  Bohuslän  Halland
 Skåne   Blekinge  Småland
Västergötland  Östergötland
   NORRLAND
Gästrikland  Hälsingland  Härjedalen  Jämtland  Medelpad  Ångermanland  Västerbotten  Norrbotten  Lappland
NORDEN 
 Norge  Finland  Åland  Island  Danmark-Färöarna-Grönland
RESTEN AV VÄRLDEN
 EUROPA 
 Estland Lettland Spanien 
 AFRIKA  ASIEN   AUSTRALIEN 
USA  KANADA  SYDAMERIKA

Är MODER JORD = Din miljö
värd en kvart eller två i veckan?
 Hjälp Jorden
alternativt! GRATIS!

Tankens kraft, jordstrålning, curry, pendling, slagruta, aura, chakra, feng shui, kinesiologi, PSI-spår ...
Föredrag och kurser varje vecka i Stockholm om osynliga energier & våra dolda outnyttjade förmågor. Försäljning o massor av länkar:
Jordstralningscentrum 
Gratis epost om det osynliga,
TV-tips m.m.: Slagrutenytt
Sädesfältringar: Cropcircles 
Mer slagruta: 
Arne Groth   JiS

Bilar  PowerMeet
 
Data  Humor  Slagruta
 Shaman  
Healing  Indianer
Vikingar, eskimåer, inka,
maya etc:
Naturfolk  Samer
Samisk kulturarbetare: LailaSpik 
Naturväsen:  Devor   UFO 
Ny o gammal kunskap/tro: 
NewAge 
Handmålad hemslöjd: Torvtaket
Tidigare liv: Ylva Cronstedt
Konstnären: Einar Nerman
Annorlunda Filateli: Mälarbältet

Här finns bl a offentligt, miljö, natur, astronomi, astrologi, TV, böcker, konst, sport: Per-Uno
JUL-länkar o hälsningar från våra
  LÄNKBYTARE : Jul

SPARA som Favorit:
vingar.se
adante.se

jordstralningscentrum.se
hjalpjorden.se

HÄLSA, mycket och brett,
"vanligt" &  alternativt:
Adante 
Traditionell vård:
 Svenska   Engelska
Alternativt:
BIOS-brickan  PlusMinus
Purpurplattan   D-vitamin
 Kinesiologi 
Alternativt  Amalgam
 Förebyggande 
 Elöverkänslighet
Sjukdomar & Symtom  Allergi
Mobiltelefon  Olle Johansson
 
Recept   Kloka ord