SYNLIGGÖR
DET
OSYNLIGA !

Välkommen till  www.jordstralningscentrum.se

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM

Här kan du läsa och lära om många olika saker
inom det alternativa området:
Aura, chakra, alternativ hälsa, guider, ledsagare, andlighet, dolda outnyttjade förmågor, tankens kraft, jordstrålning, slagruta, pendel mm
 Klicka här för att Spara denna sida som favorit!
08 - 658 24 12  eller  070 - 206 12 82
Mail/epost:   jordstralningsc@gmail.com 
Senast uppdaterad: 2021-10-18

Om du hamnat på denna sida utan en spalt/kolumn till vänster
med länk till många undersidor med bl a mer om kurser, föredrag etc
 gå till
www.jordstralningscentrum.seFöredrag         

Onsdagar kl. 18.45 (portarna öppnas kl 18) 

Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm 

Inträde: 200:- om ej annat anges.

Frivillig pausfika

smörgås, kaffe/te endast 30:-

Betalningsmedel: kort, swish el. kontant.

 

Det finns ett mindre urval av våra produkter till försäljning under kvällarna 

Vi har förbokning på flera av våra föredrag. Se vad som gäller vid respektive tillfälle.  

        

Kurser och Utflykter

Till alla kurser och utflykter gäller föranmälan.

Lokal för våra kurser varierar. 

 

Anmälan görs till:

jordstralningsc@gmail.com 

                         

Har du/ni några frågor om programmet: 

 

Kontakta oss via:

jordstralningsc@gmail.com 

070-2061282 / 08-6582412   

 

VÄLKOMMEN!

 
Malou & Helene
 


KURSER & FÖREDRAG

 

Föredrag onsdag den 20/10               
VIVIANNE BERGGREN

 • STORSEANS
 • FACE READING

Onsdag 20/10 kl 18.45 - 21.30
Lokal: Kammakargatan 56, Inträde 200:- 

Om man så önskar går det bra att göra en förbokning -  jordstralningsc@gmail.com

Vivianne Berggren har flera strängar på sin lyra - Vivianne är utbildad som healer hos Birkan Tore, diplomerad akupunktör , medium, face reading, qigonglärare, samt skapar egen musik.

Face Reading ansiktsläsning

- Förstå sig själv bättre.
- Veta varför jag reagerar som jag gör.
- Hur kan jag själv påverka min framtid?
- Hur ser min framtid ut, vad kan jag själv se?

Vivianne Berggren berättar:

Under en lång tid fann jag inte den glädje som jag visste fanns inom mig.
Jag kände någonstans att jag inte var på rätt plats i livet.

Det fanns något viktigare för mig att utföra.

Efter en lång sjukdomsperiod utbildade jag mig till diplomerad akupunktör och qigonglärare. I och med dessa utbildningar kom jag i kontakt med Lillian Bridges, professor i Traditionell Kinesisk Medicin med Face Reading (ansiktsläsning) som sin specialitet.

Det blev livsavgörande för mig och ledde till att jag utbildade mig till andlig healer och medium hos Terry Evans.

Förbokning -  jordstralningsc@gmail.com 

 

BEE THUFVESSON - 

KURS - Stärk din väg som ljusets krigare

23-24 oktober 2021

Detta får du med dig under kursen;

 • Du stärker ditt ljus och kan lättare hålla dig klar och stark.
 •  Du får en ny nivå etablerad i dig och den hjälper dig att hålla kvar en känsla av lätthet och inte tyngas av vad du ser omkring dig
 • Dina intentioner och din vision sätts in i ett nytt flöde för att hjälpa dig fram.
 • Din fysiska kropp får hjälp att må bra av frekvenshöjningarna. Dina organ får hjälp att ta emot rätt frekvenser och dina olika kroppar kommer i samklang på en ny nivå.
 • Du får förmågan att hantera snabba energihöjningar med minimal energiförlust.

Välkommen till en kurs utgår från att du är på själens väg och vet att du är en ljusets mästare på jorden. Under kurshelgen tar vi emot högstående healing, energiöverföringar och kunskaper kring vad som nu sker samt vad var och en behöver för att underlätta vägen framåt. Det handlar både om dina intentioner och visioner, men även om din fysiska kropp och hur du upplever frekvenshöjningar.

Vi går in i en process tillsammans som skapar nya mycket fina frekvenser i dig. De frekvenserna handlar om att aktivera strukturer i din eteriska kropp för att du ska kunna vara stark och stadig i ditt ljus. Det sker när man har kommit till en viss nivå i sin utveckling där alla chakrana är aktiverade och flödande. Det är en naturlig process, men processen kan ha gjort dig tröttare än vanligt, förvirrad, stressad och/eller orolig. Nu har du möjlighet att gå bortom det och ta in andra frekvenser som stämmer helt överens med din själs frekvenser. För att det ska kunna ske behöver du vilja det och tro att du är värd en stark uppgradering samt öppna en plats som är helt i kontakt med allt vad en människa kan vara. När detta sker betyder det att du kan längta till din själs sanna uppgift. De förändringar du har genomgått på en inre nivå vill också förändra din verklighet att bli mycket fin och samstämd för dig.

Genom olika meditativa upplevelser, genom att stödja varandra och skapa ett samstämmigt flöde kan vi skapa vägen framåt utifrån själens längtan. Vi samverkar eteriskt och får förstå hur. Vi skapar nya visioner och låter dessa ta plats på en högre nivå för att öppna upp nya vägar i ditt innersta och omvandla det till något konkret. När du följer vad ditt hjärta säger kommer bitar på plats och du stärks av att veta att din väg är just precis din väg. Du är skaparen av allt vad du vill och längtar till. Varenda tanke har betydelse i processen. Vad du vill och sett behövs likaså. Du är medskapare till det som är gott och skapar nytt.

Din fysiska kropp kan må mycket fint i förändringsprocesserna. Vi tar emot maximalt med hjälp för att stärka din fysiska kropp och re-etablera frekvenser som stämmer för dig. Flera olika skikt ska vara i samklang. Detta ger dig ork och stabilitet i dessa starka förändringar. Det sker både fysiskt och mentalt, andligt och emotionellt.

Du behövs! Du är viktig! Ditt ljus ska skina starkt och inte mattas ner!

Vi guidas av det högsta ljusets guider och de låter oss ta in ett frekvensomfång där allt detta sker. Den vägledning vi tar emot hjälper oss att expandera ljuset att ”spränga bort” negativitet och rädsla. Vi får kunskaper om vad det nya innebär och hur vi kan bidra i de sammanhang där vi nu befinner oss.

Kurs den 23-24/10. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. Du får en bekräftelse och mer info. Kursavgift 3000 :-

Varmt välkommen!

MARINA MUNK -

EXISTENSENS GÅTA -

MÄNSKLIGHETEN STÅR INFÖR SITT LIVS VAL - 

Föredrag onsdag den 10 november, kl.19.00-21.45
Lokal: Kammakargatan 56, Inträde: 200:- 

Marina Munk är klärvoajant, medium, författare och internationellt känd ljusarbetare som arbetar bokstavligen i hela världen. Hennes uppgift sedan lång tid är bl a att uppväcka människors högre medvetande kanaler. Marina kanaliserar den andliga världen.

Marina arbetar med både människor och platser runtom på jorden på mycket hög andlig nivå. Samtidigt utgår hon från vardagens behov. bl.a. har hon en längre tid arbetat med ett eget regnskogsprojekt i Amazonas djungler. Det har skrivits flera böcker med/om Marina Munk, t. ex. Glädjens tid och Det stora uppdraget, där Jordens och människans utveckling är i centrum. Böckernas energi har enligt många läsare förändrat deras liv och att bara hålla i en bok kan ge utvecklande energi.  

 

MATTIAS ANDERSSON -   MEDIAL SITTNING           

Mattias gästar Stockholm - Gamla stan lördag den 13/11 privat sittning - Tidigare liv , kontakt med andra sidan, intuitiv vägledning.

Mattias Andersson är verksam som medium. Intresset för det mediala har funnits med Mattias genom hela livet. Mattias har sökt kunskap genom att gå olika utbildningar inom mediumskap och personlig utveckling.
Idag håller Mattias seanser och privat sittningar med inriktning på andevärlden och tidigare liv, samt vägledning.

Privat sittning lördag den 13/11, tid 50 min - 700:- Bokning görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282.  Du får då mer info.

Begränsat antal platser.

Bokning -  jordstralningsc@gmail.com

 

ANNA - LENA VIKSTRÖM

2-dagars-Kurs i Medialitet och multidimensionellt medvetande - 20-21/11 
(Grundkurs i mediumskap, som tar fram dina inneboende förmågor.)

En kurs för dig som vill träna din mediala förmåga och kunna ta kontakt med andevärlden – alla har förmågan! Ibland har elever kunnat få kontakt med döda anhöriga, och fått fram namn och detaljer på personen.
Här lär du dig att hitta dina starka begåvningar i medialitet. Du får träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lära dig att ta kontakt med olika andeväsen. I kursen ingår övningar i par, grupp och enskilt och med olika metoder hittar du din egen unika begåvning.

Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.

Du lär dig att ge vägledning från andevärlden och ta kontakt med olika väsen, naturväsen, änglar och andliga hjälpare. Du lär dig att göra själsporträtt, se tidigare liv och andra mediala övningar, som själsblomma. Av de olika övningarna kommer du att hitta din egen starka begåvning. Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.

Jag berättar också om den lappländska mediala traditionen. Lär dig känna igen intuitionen. Kursen passar både nybörjare och professionella, och du tränar individuellt i par och i grupp.

Mer info. kommer snart.

Kurs den 20-21/11 . Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282.  
Du får en bekräftelse och mer info. Kursavgift 2400 :- Begränsat antal platser.

 

UTSTRÅLNING OCH ATTRAKTION 
- Del 1 & 2. Helgkurs - MARTIN WENTZEL
Kursen är framflyttad, 
nytt datum kommer inom kort.


Jag var död i 8 minut ”På andra sidan i ljuset mötte jag ljusgestalter som gav mig livets nycklar! ” 
En komplett helgkurs med Martin Wentzel om hur du förändrar och skapar ditt nya liv bara genom din Utstrålning & Attraktion. Dina tankar och känslor är utstrålande magnetisk energi! Martin lär dig hur du höjer din energi, telepatiskt påverkar andra, skapar och attraherar allt du vill i ditt liv efter dina högsta önskningar! Varje tanke och känsla påverkar dina celler och din hälsa. Det du sänder ut drar du till dig, enligt universums lag. Allt handlar om magnetism! Genom en bra relation och inställning till dig själv får du också en bra relation till andra. Livet ska vara roligt, spännande och utvecklande att leva. Lev här och nu, i din fulla kraft och potential! Enda vägen till framgång, stark personlighet, självförtroende, stark utstrålning, fungerande relationer, hälsa m.m. är genom känslomässig utveckling. Vi jobbar med balansen inom dig mellan kropp och själ på det sätt som jag fick lära mig på andra sidan. Detta höjer din utstrålning och atmosfären i din omgivning och påverkar alla andra!
Kursavgift 2200 kr. Anmälan görs till Jordstralningsc@gmail.com eller 086582412 eller 0702061282. 
Du får då en bekräftelse och mer info. Anmälningsavgift 320 kr. Begränsade platser.
 
 


 

EJ TIDSBESTÄMDA
KURSER & FÖREDRAG

KURS I FJÄRRSYN

CARINA HULTQVIST  ?? 

I dessa tider av klimatförändringar och coronavirus kan det ibland kännas som att alla system är i gungning och på väg att lösas upp. Framtiden är oviss. Många är sjuka, arbetslösa eller oroade. Vi vill gärna veta hur det ska gå för oss själva och för planeten. Fjärrsyn kan ge dig glimtar av både framtiden och av annat väsentligt som du behöver veta. 

Fjärrsyn är en vetenskaplig (verifierbar) teknik för att kunna se personer, föremål och händelser långt bort eller i en annan tid. Det enda som krävs är koordinater till fjärrsynsmålet, samt förmågan att kunna slappna av ordentligt och försätta sig själv i trans. Detta tränar vi under kursen.
Fjärrsyn kan bland mycket annat användas för att finna försvunna personer, borttappade nycklar, för att se innanför murar eller in i kroppen. Fjärrsyn kan göras sittande eller liggande. På lördagen bekantar du dig  med CRV, där du sitter med papper och penna och systematiskt bygger upp en bild av målet. På söndagen tränar vi ERV, där du i djup trans rör dig i målområdet under en längre tid. Metoderna kompletterar varandra.

Carina som leder kursen har en gedigen utbildning i fjärrsyn: hon är Remote Viewing Master Teacher sedan många år tillbaka och har undervisat många grupper med gott resultat. Medtag papper och penna. Välkommen! 

På söndagen tillämpar vi liggande fjärrsyn; dvs du ligger ner helt avslappad, får dina koordinater, kommer till målet som du undersöker i ca 20-30 minuter, och antecknar efteråt vad du upplevt.
Målen kommer att vara i både nutid, dåtid och framtid; både på Jorden och kanske utanför. Det här är en både trygg, praktisk och spännande metod. Du ser utan att bli sedd, och du vet att svaret stämmer, eftersom de flesta andra i gruppen sett samma sak och beskrivit vad de sett på liknande sätt. Det här är en förmåga som alla skulle behöva; politiker, poliser, tullpersonal, läkare och forskare, alternativterapeuter och miljövänner. 

Du är mycket välkommen till Fjärrsynskursens två spännande dagar!

Medtag: liggunderlag, filt eller sovsäck, ev kudde, A4-papper och penna.

KURS ???  Kursavgift 2450:- Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. 
Du får då en bekräftelse och mer info.

Begränsat antal platser. 

VÄLKOMMEN!

CARL JOHAN CALLEMAN - 
NULÄGET I ETT MAYAKALENDERPERSPEKTIV
Är framflyttad Nytt datum kommer inom kort.
Mer info. kommer längre fram.

 

 

 


ÄLDRE KURSER & FÖREDRAG
Vissa av våra tidigare
online evenemang går att beställa.

ULF SANDSTRÖM - GLÄNTA PÅ DÖRREN TILL DITT UNDERMEDVETNA OCH DET KOLLEKTIVA MEDVETANDET
MED HYPNOS & ENERGI-PSYKOLOGI 

https://ulfsandstrom.se/hypnoscoach-trauma-tapper/?lang=sv

Helgkurs  - med Ulf Sandström  

Självbalansering och transsökning med tapping, havening och självhypnos. Utforska din osedda del bortom det dagliga medvetandet, den del som kopplar upp sig mot andra och annat.

Välkommen på en lekfull resa med Ulf Sandström, en erfaren guide som lär dig hur du enkelt kan balansera kroppens lagrade energi-minnen så att du kan släppa stress och tidiga traumatiska minnen, och sedan tar med dig på en hypnotisk resa där du får träffa delen av dig bortom medvetandet. Varje resa är personlig och du får med dig verktyg för fortsatta utforskande av såväl din egen inre röst som den kollektiva.

Ulf Sandström är terapeut och hypnotisör med erfarenheter från tusentals klienter i Sverige, Indien, USA och Tyskland. Han berättar om hur medvetande och tankar kan ”läcka” från klienter. Hur vissa av oss får information bortom våra egna livserfarenheter. Han har över ett decennium arbetat med energibalansering med tapping och Havening av människor med svår stress och traumatiska upplevelser i bland annat Rwanda, Kongo och med flyktingar på Lesvos. Han har deltagit i Santeria ritualer på Kuba och i New Orleans. Lekfullt och lättbegripligt leder han dig genom sin erfarenhet av dessa världar. 

 

STEVEN ACUFF - WU WEI - MAKROBIOTISK KOST

 • För ett hälsosammare och längre liv
 • För ett starkare immunförsvar

 

 • Online - Evenemang 
 • Tid: 90 min
 • Pris: 130:-
 • Beställs via: jordstralningsc@gmail.com
 • Vid beställning betalar ni via Swish eller Bg.
 • När vi mottagit betalningen skickar vi länken till videon.
 • Skicka gärna vidare detta Nyhetsbrev till nära och kära.

Steven Acuff kommer att ha en kvällskurs online
WU WEI - MAKROBIOTISK KOST den ??.
Pris 950:- Om man är intresserad så går det bra att lämna sin intresse anmälan till : 
jordstralningsc@gmail.com - Uppge ert namn, mailadress samt vilken 
online kurs det gäller, tack.

 

STEVEN ACUFF - WU WEI - MAKROBIOTISK KOST

ONLINE EVENEMANG  ??? kl. 19.00 - 20.30   

Pris: 130:- per/pers 

 

 • Torsdag 14/5 kl. 19.00 - 20.30
 • Pris: 130:- per/pers. (2 pers. 200:- på en enhet)
 • Anmälan: görs till jordstralningsc@gmail.com
 • Vid anmälan får ni ett swish el. bg.nr.
 • När vi mottagit betalningen skickar vi länken till evenemanget.
 • Anmälan samt betalningen bör vara registrerad, synlig senast 14/5 kl 13.00
 • Skicka gärna vidare detta Nyhetsbrev till nära och kära.

 

Steven Acuff föddes i Idaho, USA. Steven är en mycket omtyckt och känd hälsorådgivare som har föreläst om hälsa och kost i 27 länder. Han har levt enligt makrobiotikens princip i nästan 50 år och skrivit boken Eating the Wu Way for a longer, healthier life. Steven föreläser om den österländska, daoistiska-filosofin. Wu Wei betyder inte göra - utan ansträngning. Makrobiotik är en västerländsk kostriktlinje - en strävan efter balans av yin & yang. Att äta i harmoni med naturen.

Välkommen till Wu Wei!  Lev friskare och längre med makrobiotisk kost.

Denna föreläsning online handlar först om den österländska, daoistiska-filosofin och varför den är aktuell i vår tid och speciellt i pandemins tid.

Den österländska, daoistiska-filosofin förklarar förhållandet mellan människan och den naturliga ordningen som kallas Dao. Läran om daoism visar hur man stärker harmoni med Dao. Uttrycket Wu Wei betyder bokstavligen inte göra eller utan ansträngning. Människan ska inte göra något som stör kopplingen till den naturliga ordningen i omvärlden. I stället går man med flödet (Dao), inte motstå den. Det är andan bakom Wu Wei. Föreläsaren Steven Acuff tar sedan upp Makrobiotik, ett västerländskt begrepp som motsvarar denna daoistiska tankesätt. Det kommer från den grekiska makro (stora) och bios (liv), som betyder ’stort liv’. Med andan av Wu Wei kan man bättre förstå och anpassa sig till de upprepade mönstren i naturordning, Dao. Den makrobiotiska kostriktlinjen ger en praktisk vägledning till dagliga måltider. En hälsofrämjande kost stärker inte bara den kroppsliga hälsan, utan också en klarare bedömningsförmåga och intuition genom att förse nervsystemet med nödvändiga näringsämnen optimalt. Att äta makrobiotiskt innebär strävan efter en balans i denna energipolaritet mellan polära motsatser Yang och Yin.

Vilken mat ger möjligheten till ett starkare immunförsvar och bromsar åldrandet ? Vilken mat försvagar immunsystemet och sätter fart på åldrandet ? Hur ska matens sammansättning vara för att främja optimal hälsa ? 


KURS - WU WAY - LEV LÄNGRE MED MAKROBIOTISK KOST

Jordstrålningscentrum kommer även att ha en kurs online i samarbete med 

Steven Acuff - Anmäl ditt intresse till: jordstralningsc@gmail.com

För er som deltar i online evenemanget den 14/5 ger vi ett rabatterat pris på online kursen med Steven (info. om kursen kommer snart)

 

ANN-MARIE ALVARSDOTTER  -

* NATUREN OCH DESS VÄSEN

* TRUMMEDITATION 

Ann-Marie berättar om sina erfarenheter och möten med de olika aspekterna av naturen. Ann-Marie ger även tips om hur du själv kan kommunicera med och möta de olika delarna.

 • Online - Evenemang 
 • Tid: 90 min
 • Pris: 130:-
 • Beställs via: jordstralningsc@gmail.com
 • Vid beställning betalar ni via Swish eller Bg.
 • När vi mottagit betalningen skickar vi länken till videon.
 • Skicka gärna vidare detta Nyhetsbrev till nära och kära.

 

ULF SANDSTRÖM - GLÄNTA PÅ DÖRREN TILL DITT UNDERMEDVETNA OCH DET KOLLEKTIVA MEDVETANDET MED HYPNOS & ENERGI-PSYKOLOGI 

 • Online - Evenemang 
 • Från den 5/4 2020 (90 min)
 • Pris100:-
 • Beställs via: jordstralningsc@gmail.com
 • Vid beställning betalar ni via Swish eller Bg.
 • När vi mottagit betalningen skickar vi länken till videon.
 • Skicka gärna vidare detta Nyhetsbrev till nära och kära.

https://ulfsandstrom.se/hypnoscoach-trauma-tapper/?lang=sv

 

 

 


TÄNKVÄRT


Din uppgift är
att först upptäcka
vad som är din uppgift

och sedan
av hela ditt hjärta
ägna dig åt den.

 

Buddha

 

 
 FLER FÖREDRAG & KURSER
LÄGGS IN SUCCESSIVT...
FÖREDRAG 

Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, kl 18.45 - 21.30 om inget annat anges. 
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är normalt 200:- (i vissa fall 250:-) + ev fika 30:- om inte annat anges.
Fikat består av kaffe eller te samt smörgåsar med ost och gurka som du breder själv.
Föranmälan behövs inte till föredrag, om det inte särskilt anges i programmet.
Betala helst med kontanter för då går det snabbast i kassan.

 

KURSER och UTFLYKTER
Till alla kurser och utflykter behövs det föranmälan.
Lokal för kurser varierar. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com Du får då bekräftelse och mer info.

Har du frågor om programmet så ring 08-6582412 el. 070-2061282 eller maila till jordstralningsc@gmail.com

VÄLKOMMEN!

 

FÖRSÄLJNING AV PRODUKTER

FÖRSÄLJNING AV PRODUKTER

Vill du läsa om och ev. köpa Jordstrålningscentrums produkter, mest energiprodukter, t ex purpurplattor, mobilavstörare och vattenvirvlare, så kan du göra det på hemsidan www.adante.se  
Vissa produkter går också att köpa på föredragskvällarna samt ofta i vår butik 
Ljusverkstan, Svartmangatan 10 Gamla stan. 

 

Nyfiken på PURPURPLATTAN?
Läs mer på:
http://purpurplatta.adante.se
Nyfiken på BIOS-brickan? Läs mer på:
http://bios.adante.se/

Läs om fler produkter på www.adante.se,
t ex mirakelplattor, mobilavstörare, slagrutor m.m.

Vi säljer ett urval av produkterna på föredragskvällarna i Stockholm.  
NYHETSBREV
Vill du ha vårt nyhetsbrev via mail?

Så du får nyheter, ändringar, humor, tänkvärt, uppföljningar, erfarenheter...
 och inte minst TV-tips i mängd!
Anmäl dig genom att maila namn o epost till
 jordstralningsc@gmail.com   


 

På denna domän http://vingar.se hittar ca 250.000 besökare årligen även andra
 

 

MUSIK 
Country  Western Swing: Lillies
Jenny  hårdrock:  metal

RESETIPS
sevärdheter, bra länkar, flyg, buss, båt, logi, resebyrå etc: 
resa.vingar.se  
SVEALAND
 Västerås   Västmanland  Dalarna  Stockholm  Roslagen  Uppland  
Värmland  Södermanland  Närke
  GÖTALAND
 Gotland  Öland  Dalsland
 Göteborg  Bohuslän  Halland
 Skåne   Blekinge  Småland
Västergötland  Östergötland
   NORRLAND
Gästrikland  Hälsingland  Härjedalen  Jämtland  Medelpad  Ångermanland  Västerbotten  Norrbotten  Lappland
NORDEN 
 Norge  Finland  Åland  Island  Danmark-Färöarna-Grönland
RESTEN AV VÄRLDEN
 EUROPA 
 Estland Lettland Spanien 
 AFRIKA  ASIEN   AUSTRALIEN 
USA  KANADA  SYDAMERIKA

Är MODER JORD = Din miljö
värd en kvart eller två i veckan?
 Hjälp Jorden
alternativt! GRATIS!

Tankens kraft, jordstrålning, curry, pendling, slagruta, aura, chakra, feng shui, kinesiologi, PSI-spår ...
Föredrag och kurser varje vecka i Stockholm om osynliga energier & våra dolda outnyttjade förmågor. Försäljning o massor av länkar:
Jordstralningscentrum 
Gratis epost om det osynliga,
TV-tips m.m.: Slagrutenytt
Sädesfältringar: Cropcircles 
Mer slagruta: 
Arne Groth   JiS

Bilar  PowerMeet
 
Data  Humor  Slagruta
 Shaman  
Healing  Indianer
Vikingar, eskimåer, inka,
maya etc:
Naturfolk  Samer
Samisk kulturarbetare: LailaSpik 
Naturväsen:  Devor   UFO 
Ny o gammal kunskap/tro: 
NewAge 
Handmålad hemslöjd: Torvtaket
Tidigare liv: Ylva Cronstedt
Konstnären: Einar Nerman
Annorlunda Filateli: Mälarbältet

Här finns bl a offentligt, miljö, natur, astronomi, astrologi, TV, böcker, konst, sport: Per-Uno
JUL-länkar o hälsningar från våra
  LÄNKBYTARE : Jul

SPARA som Favorit:
vingar.se
adante.se

jordstralningscentrum.se
hjalpjorden.se

HÄLSA, mycket och brett,
"vanligt" &  alternativt:
Adante 
Traditionell vård:
 Svenska   Engelska
Alternativt:
BIOS-brickan  PlusMinus
Purpurplattan   D-vitamin
 Kinesiologi 
Alternativt  Amalgam
 Förebyggande 
 Elöverkänslighet
Sjukdomar & Symtom  Allergi
Mobiltelefon  Olle Johansson
 
Recept   Kloka ord