SYNLIGGÖR
DET
OSYNLIGA !

Välkommen till  www.jordstralningscentrum.se

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM

Här kan du läsa och lära om många olika saker
inom det alternativa området:
Aura, chakra, alternativ hälsa, guider, ledsagare, andlighet, dolda outnyttjade förmågor, tankens kraft, jordstrålning, slagruta, pendel mm
 Klicka här för att Spara denna sida som favorit!
08 - 658 24 12  eller  070 - 206 12 82
Mail/epost:   jordstralningsc@gmail.com 
Senast uppdaterad: 2022-09-23

Om du hamnat på denna sida utan en spalt/kolumn till vänster
med länk till många undersidor med bl a mer om kurser, föredrag etc
 gå till
www.jordstralningscentrum.seFöredrag         

Onsdagar kl. 18.45 (portarna öppnas kl 18) 

Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm 

Inträde: 200:- om ej annat anges.

Frivillig pausfika

smörgås, kaffe/te endast 30:-

Betalningsmedel: kort, swish el. kontant.

 

Det finns ett mindre urval av våra produkter till försäljning under kvällarna 

Vi har förbokning på flera av våra föredrag. Se vad som gäller vid respektive tillfälle.  

        

Kurser och Utflykter

Till alla kurser och utflykter gäller föranmälan.

Lokal för våra kurser varierar. 

 

Anmälan görs till:

jordstralningsc@gmail.com 

                         

Har du/ni några frågor om programmet: 

 

Kontakta oss via:

jordstralningsc@gmail.com 

070-2061282 / 08-6582412   

 

VÄLKOMMEN!

 
Malou & Helene
 


KURSER & FÖREDRAG 2022

Shamansk runmagi – Portal till Drömtiden

Tvådagarskurs med Jörgen I Eriksson 24-25 september - 2022  

Runmagin är en shamansk kunskapsväg som har återkommit med kreativ kraft i dagens värld. På denna kurs undersöker vi på djupet runornas väsen, kraft och kosmiska dimensioner med hjälp av heliga platser.

Kosmos kännetecknas av rörelse, relation, medvetande och riktning. Allt detta ryms i utharken, det magiska runsystemet. I runorna finns den kosmiska matrisen, det mönster som formger allt som är och allt som blir. De fungerar som portar eller virvlar in i Drömtiden, fångar de kosmiska processernas ständiga rörelse och uttrycker totaliteten av all kunskap som finns utspridd överallt i naturen. Runorna ger oss möjlighet att uppleva det kosmiska energiflödet direkt, utan förmedlande eller illusoriska fantombilder, och de representerar en illusionsfri och icke-hierarkisk väg till total kunskap och total frihet. Runsystemet är självinstruerande och kanaliserar energi och kunskap inte bara från Moder Jord utan också direkt från det kosmiska energiflödet. Deras potential förstärks när vi samverkar med dem på heliga platser som i sig också är virvlar in i Drömtiden.

Förutsättningar för att få del av runornas och jordens kraft och kunskap är att vi släpper självviktigheten, stoppar den inre dialogen, biter av ödets trådar och tar fullt ansvar för våra handlingar. Därför kombinerar vi runorna med andra traditionella metoder som själsresor, utesittning/ landskapsgång och ceremonier och jag tar även upp runmagins beröringspunkter med andra andliga traditioner och med kvantfysik, alkemi, djuppsykologi och djupekologi. Avsikten är att deltagarna ska hitta sitt eget sätt att samarbeta med runorna för att kunna tänka och handla i skönhet och bidra till harmoni och balans för människor, djur, växter och landskap. Eftersom Moder Jord är huvudläraren förläggs hela kursen utomhus 

Kursdagarna genomförs på Rösaring i Upplands-Bro och Runsa i Upplands Väsby.

Jörgen I Eriksson har arbetat med runor och shamanism i 40 år och skrivit ett flertal böcker om nordisk och samisk shamanism. 

Anmälan görs till Jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info. Pris: 1500:- .Begränsat antal platser.

 

Endast förbokning - jordstralningsc@gmail.com 

Föredrag/Seans fredag 30/9 kl. 18.45 -21.30 Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm

Inträde: 280:- (fika ingår)

Mor & dotter Liselotte & Camilla Örnberg har i över tjugo år utvecklat sig och arbetat tillsammans som medium. I kväll har dom storseans och välkomnar andevärlden i kärlek och ljus. Kvällen börjar med att de beskriver hur de arbetar och hur andevärlden tar kontakt. De förklarar hur våra djurvänner vill vara oss nära och hur kommunikation fungerar. Därefter håller de en seans och bjuder in nära och kära, vänner, släkt och djur. Från hjärta till hjärta förmedlar de budskap till så många som möjlig denna kväll.

Helgkurs i medial utveckling Denna helg kommer Camilla & Liselotte hjälpa dig att bjuda in och känna av andevärlden på ett kärleksfullt och respektfullt sätt. De tar upp tekniker och tränar tillsammans. Du kommer få de verktygen du behöver för att få full kontroll på energier, dels det du påverkas av i vardagen men även hur du kan uppleva andlig energi. Hur du kan öppna dig till den högre frekvensen. På vilket sätt skiljer sig kommunikation med andevärlden gentemot kommunikationen med djur? Lär dig skilja på att läsa av energi, intuition och att ta en medveten kommunikation. Liselotte & Camilla stöttar dig i en lättsam och kärleksfull miljö så du tryggt kan gå vidare i din fortsatta utveckling.

Helgkurs i medial utveckling - Pris: 3750:-  1-2/10 .  Anmälan görs till Jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info. Begränsat antal platser. 

 

Atlantis – myt eller verklighet?  
Carina Hultqvist -

Föredrag 5/10 onsdag kl. 18.45 -21.30 Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200:- 

Atlantis – myt eller verklighet?

Har Atlantis funnits eller är det bara en myt? I det här föredraget går Carina igenom några av de myter om Atlantis som har florerat under årens lopp, och varför de flesta kan avskrivas som just det de är – myter. Däremot finns en berättelse som till allra största delen är helt sann, nämligen det Solon beskrev för sin yngre släkting Platon, och som återfinns i förkortad form en av dennes skrifter. Carina minns tre egna liv på Atlantis, och detta föredrag grundar sig i huvudsak på dessa minnen och erfarenheter. 

Hon kommer att berätta om när Atlantis existerade, var det låg, hur det såg ut, hur stort det var, hur det styrdes, och hur långt utvecklingen där hade kommit vid den tiden. 

Hon berättar om det utsökta hantverket, den blomstrande handeln, och den avancerade sjöfarten; om styrelseskick, tempel, präster och prästinnor, riter, ceremonier, gudaväsen, byggnadsverk och mycket annat. 

Men mest kommer hon att berätta om sina egna upplevelser: skrämmande, underbara, dramatiska och ibland vardagliga. 

Du kommer att få göra bekantskap med personer som man trott levt långt senare, och med andra som bara betraktats som mytologiska varelser. 

Du kommer att få höra om fantastisk teknologi, nu försvunnen djupt under havet, om förmågor och kunskaper som nuvarande civilisation gått miste om, och om kontakter med andra världar som vi nu bara börjat drömma om inför framtiden. Dessutom om biblioteket och kristallrummet, om svek, förräderi och sist men inte minst om Atlantis undergång. 

Genom att förstå vad som en gång funnits på Jorden, får vi möjligheter att på nytt skapa förutsättningar för sådana otroliga kulturella och teknologiska landvinningar i vår egen tid. Kom och lyssna till Atlantis historia, som den aldrig berättats tidigare!

Carina är välkänd och har hållit många kurser och föredrag under de senaste 25 åren. Hon har gått den långa vägen. Hon började redan 1966 med miljöfrågor, sedan med hälsokost och religion, och fortsatte under 80-talet med magi, esoterik, kabbala, fjärrsyn, kanalisering och mycket annat, tills hon i sin nuvarande andliga undervisning gör en syntes av allt detta och upplever Alltets enhet – och försöker förmedla det till andra – och dess konsekvenser!

 

SLAGRUTEKURS - PÅ UTTRINGE MED

BENGT NORBERG - 15-16/10

Avancerad kurs för de som vill få en djupare kunskap. Här kommer vi även in på att känna in andliga energier och att känna energier på distans.

Några punkter ur kursprogrammet:

 • Balansera chakran, känn in auror.
 • Hur man rensar och hjälper spöken.
 • Känn in energier på distans med karta, ritning.
 • Hur man tar bort förbannelser.
 • Trollstigar.
 • Hur man tar bort giftringar.
 • Psi - spåret - hitta borttappade föremål med hjälp av pekare.
 • Sexkantfönster.
 • Auror runt träd och träd som talar med varandra.
 • Mental avstörning på distans.
 • Leylinjer och healing, Leylinjer och labyrinter.
 • Orienteringsstenar, kommunikationsstenar och bevakningsstenar.

Bengt Norberg kom in på denna bana vid 66 års ålder, med Åke Pihlgren som mentor - En av Sveriges främsta inom kuskapen att mäta olika energier med slagruta. Under en resa till Bosnien fick Bengt möjligheten att meditera i Solpyramiderna. Där fick han en mycket stark upplevelse och hans känslighet ökade. Hans guider berättade att han skulle lära ut kunskapen om hur man kan mäta och känna energier.

Kurs den 15-16/10. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. Sista anmälningsdag den 3/10. Du får då en bekräftelse och mer info. Kursavgift 2750 :- Begränsat antal platser. För er som vill går det bra att övernatta utan extra kostnad.

 

ÅTERTRÄFF - SLAGRUTA MED BENGT N. 

För er som gått grundkursen och fortsättningskursen i slagruta på Uttringe så är ni hjärtligt välkomna att lämna in er intresseanmälan för en planerad Återträff på Uttringe. Intresseanmälan: jordstralningsc@gmail.com

Varma ljusa hälsningar

Malou, Helene, Bengt.

 

Workshop - Sounding The Path -

Marcos Bearcub  -  23/10 kl. 17.00 - 21.30.

Jag hörde farmor Agnes Baker Pilgrim säga att de längsta stigarna vi måste gå på jorden är 14 tum - från huvudet till hjärtat! De orden gjorde stor inverkan på mig och jag frågar mig själv vad kan jag göra för att hjälpa mig och andra på den här vägen och jag kom med idén till denna workshop, att använda den helande kraften av ljud vi arbetar tillsammans, stärka vår kontakt med Moder Jord och öppnar vårt kronchakra till universum och startar läkningsprocessen av halsen och hjärtat. Jag tror att detta kommer att hjälpa oss att gå från huvudet till hjärtat. 

Marcos Bearcub arbetar med ljudhealing och shamanism sedan många år och har en bred kunskap och erfarenhet. Marcos spelar flera instrument såsom bland annat flöjt, trummor och klangskål. Marcos utför även ljudresor, shamanska ritualer och ceremonier och han håller också konserter runt om i hela landet. Marcos är också konstnär.

Varmt välkomna!

Workshop. Obs! Ny tid: 17.00 - 21.30. Pris: 800:- Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com el. 0702061282. Sista anmälningsdatum 7/10. Vid anmälan får du en bekräftelse och mer info. Begränsat antal platser.   

 
 
 
 


 

EJ TIDSBESTÄMDA
KURSER & FÖREDRAG

 

 


ÄLDRE KURSER & FÖREDRAG
Vissa av våra tidigare
online evenemang går att beställa.

 

 


LJUSCIRKELN 

LJUSCIRKELN  

Förmåner för dig som medlem i Ljuscirkeln:

 • Medlem i Ljuscirkeln får 10% rabatt på Jordstrålningscentrums alla föredrag.
 • Rabatter på vissa av våra produkter
 • Ljuscirkelns Nyhetsbrev 
 • Tankenötter 
 • 20 % på en valfri behandling / per år
 • Healing
 • Meditationer
 • Kurser
 • Sessions 
 • Fribiljetter lottas ut till olika föredrag under år 2021.

BLI MEDLEM I LJUSCIRKELN:

Anmälan görs till:  jordstralningsc@gmail.com 

Vid anmälan skriv: Ljuscirkeln samt ert namn.

Medlemsavgift 200:- per år.

Swish: 1236861322  el. bg. 793-1207

Varmt Välkommen

önskar

Helene & Malou

 


Din uppgift är
att först upptäcka
vad som är din uppgift

och sedan
av hela ditt hjärta
ägna dig åt den.

 

Buddha

 

 
 FLER FÖREDRAG & KURSER
LÄGGS IN SUCCESSIVT...
FÖREDRAG 

Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, kl 18.45 - 21.30 om inget annat anges. 
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är normalt 200:- (i vissa fall 250:-) + ev fika 30:- om inte annat anges.
Fikat består av kaffe eller te samt smörgåsar med ost och gurka som du breder själv.
Föranmälan behövs inte till föredrag, om det inte särskilt anges i programmet.
Betala helst med kontanter för då går det snabbast i kassan.

 

KURSER och UTFLYKTER
Till alla kurser och utflykter behövs det föranmälan.
Lokal för kurser varierar. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com Du får då bekräftelse och mer info.

Har du frågor om programmet så ring 08-6582412 el. 070-2061282 eller maila till jordstralningsc@gmail.com

VÄLKOMMEN!

 

 
 
 
NYHETSBREV
Vill du ha vårt nyhetsbrev via mail?

Så du får nyheter, ändringar, humor, tänkvärt, uppföljningar, erfarenheter...
 och inte minst TV-tips i mängd!
Anmäl dig genom att maila namn o epost till
 jordstralningsc@gmail.com   


 

På denna domän http://vingar.se hittar ca 250.000 besökare årligen även andra
 

 

MUSIK 
Country  Western Swing: Lillies
Jenny  hårdrock:  metal

RESETIPS
sevärdheter, bra länkar, flyg, buss, båt, logi, resebyrå etc: 
resa.vingar.se  
SVEALAND
 Västerås   Västmanland  Dalarna  Stockholm  Roslagen  Uppland  
Värmland  Södermanland  Närke
  GÖTALAND
 Gotland  Öland  Dalsland
 Göteborg  Bohuslän  Halland
 Skåne   Blekinge  Småland
Västergötland  Östergötland
   NORRLAND
Gästrikland  Hälsingland  Härjedalen  Jämtland  Medelpad  Ångermanland  Västerbotten  Norrbotten  Lappland
NORDEN 
 Norge  Finland  Åland  Island  Danmark-Färöarna-Grönland
RESTEN AV VÄRLDEN
 EUROPA 
 Estland Lettland Spanien 
 AFRIKA  ASIEN   AUSTRALIEN 
USA  KANADA  SYDAMERIKA

Är MODER JORD = Din miljö
värd en kvart eller två i veckan?
 Hjälp Jorden
alternativt! GRATIS!

Tankens kraft, jordstrålning, curry, pendling, slagruta, aura, chakra, feng shui, kinesiologi, PSI-spår ...
Föredrag och kurser varje vecka i Stockholm om osynliga energier & våra dolda outnyttjade förmågor. Försäljning o massor av länkar:
Jordstralningscentrum 
Gratis epost om det osynliga,
TV-tips m.m.: Slagrutenytt
Sädesfältringar: Cropcircles 
Mer slagruta: 
Arne Groth   JiS

Bilar  PowerMeet
 
Data  Humor  Slagruta
 Shaman  
Healing  Indianer
Vikingar, eskimåer, inka,
maya etc:
Naturfolk  Samer
Samisk kulturarbetare: LailaSpik 
Naturväsen:  Devor   UFO 
Ny o gammal kunskap/tro: 
NewAge 
Handmålad hemslöjd: Torvtaket
Tidigare liv: Ylva Cronstedt
Konstnären: Einar Nerman
Annorlunda Filateli: Mälarbältet

Här finns bl a offentligt, miljö, natur, astronomi, astrologi, TV, böcker, konst, sport: Per-Uno
JUL-länkar o hälsningar från våra
  LÄNKBYTARE : Jul

SPARA som Favorit:
vingar.se
adante.se

jordstralningscentrum.se
hjalpjorden.se

HÄLSA, mycket och brett,
"vanligt" &  alternativt:
Adante 
Traditionell vård:
 Svenska   Engelska
Alternativt:
BIOS-brickan  PlusMinus
Purpurplattan   D-vitamin
 Kinesiologi 
Alternativt  Amalgam
 Förebyggande 
 Elöverkänslighet
Sjukdomar & Symtom  Allergi
Mobiltelefon  Olle Johansson
 
Recept   Kloka ord