SYNLIGGÖR
DET
OSYNLIGA !

Välkommen till  www.jordstralningscentrum.se

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM

Här kan du läsa och lära om många olika saker
inom det alternativa området:
Aura, chakra, alternativ hälsa, guider, ledsagare, andlighet, dolda outnyttjade förmågor, tankens kraft, jordstrålning, slagruta, pendel mm
 Klicka här för att Spara denna sida som favorit!
08 - 658 24 12  eller  070 - 206 12 82
Mail/epost:   jordstralningsc@gmail.com 
Senast uppdaterad: 2019-11-08

Om du hamnat på denna sida utan en spalt/kolumn till vänster
med länk till många undersidor med bl a mer om kurser, föredrag etc
 gå till
www.jordstralningscentrum.se


Hösten 2019

FÖREDRAG Onsdagar kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm
Inträde: 200:- om ej annnat angetts nedan.
Frivilligt pausfika macka kaffe/te 20:-
Vi kan ta kontanter, swish och kort.
ANNA-LENA VIKSTRÖM
 - Kurs i Medialitet och multidimensionellt medvetande

Helgkurs - 9-10 november kl 10.00 – 17.00

(Grundkurs i mediumskap, som tar fram dina inneboende förmågor.)
En kurs för dig som vill träna din mediala förmåga och kunna ta kontakt med andevärlden – alla har förmågan! Ibland har elever kunnat få kontakt med döda anhöriga, och fått fram namn och detaljer på personen.
Här lär du dig att hitta dina starka begåvningar i medialitet. Du får träna dig att skilja mellan intuition och fantasi och lära dig att ta kontakt med olika andeväsen. I kursen ingår övningar i par, grupp och enskilt och med olika metoder hittar du din egen unika begåvning.
Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.
Du lär dig att ge vägledning från andevärlden och ta kontakt med olika väsen, naturväsen, änglar och andliga hjälpare. Du lär dig att göra själsporträtt, se tidigare liv och andra mediala övningar, som själsblomma. Av de olika övningarna kommer du att hitta din egen starka begåvning. Du lär dig också att se över avstånd och den svenska mediala traditionen. Kursmanual ingår med övningar som du kan göra hemma efter kursen.
Anna-Lena berättar också om den lappländska mediala traditionen.
Lär dig känna igen intuitionen. Kursen passar både nybörjare och professionella, och du tränar individuellt i par och i grupp.
Kursavgift 2200 kr. Anmälan görs till Jordstralningsc@gmail.com eller 086582412 eller 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info. Anmälningsavgift 350 kr. Begränsade platser. 


TORBJÖRN SASSERSON - NYA NÄTMEDIER I KORSELDEN MELLAN NYA OCH GAMLA MAKTSYSTEM
Föredrag onsdag den 13 november, 
kl. 18:45 - 21:30
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm.
Inträde: 150:-

Torbjörn Sassersson är en samhällsdebattör, skribent, publicist och entreprenör inom IT och PR på webben. Sassersson har en fil.kand med inriktning miljövård. Torbjörn är idag redaktör för nättidningarna NewsVoice och TV Hälsa.
Torbjörn fick 2015 priset Årets Braveheart vid Soul Aid Gala och 2016 utmärkelsen ”Pennan”, båda priserna för sin journalistik.

Torbjörn Sassersson vill ändra föredragets inriktning eftersom det just nu känns mycket aktuellt att försöka belysa de krafter som styr samhället i en negativ riktning. Den nedåtgående spiralen måste vändas. Genom en kombination av en levande yttrandefrihet och pressfrihet, öppna samtal och fysiskt engagemang hos alla som bor i Sverige kan vi vända utvecklingen till det bättre. Mycket står på spel nu. Det brinner i huset och utan transparens och fungerande kommunikation är det kört.

Nya nätmedier i korselden mellan nya och gamla maktsystem 
Torbjörn kommer att berätta om klimatet för de nya nätmedierna, hur etablissemanget gör allt för att sabotera för dessa urskillningslöst. Vid minsta kritik mot etablerade medier, ledande politiska partier, universitet och myndigheter placeras avvikande röster snabbt i frysboxar. Torbjörn tar upp hur oönskade åsikter även betraktas som hot mot rikets säkerhet trots att de nya nätmedierna återupptagit det viktiga arbetet att med skärpa beskriva samtiden och samtidigt granska makt. Att som Torbjörn försöka att undvika fallgroparna höger och vänster gör balanskonsten både dramatisk och riskabel

MARTIN WENTZEL 
 -
UTSTRÅLNING & ATTRAKTION - DEL 1 & 2
ÄNDRAT DATUM!
Helgkurs 25-26 januari kl.10.00 – 17.00

Jag var död i 8 minuter,

På andra sidan i ljuset mötte jag ljusgestalter
som gav mig livets nycklar!”
En komplett helgkurs med Martin Wentzel om hur du förändrar och skapar ditt nya liv bara genom din Utstrålning & Attraktion. Dina tankar och känslor är utstrålande magnetisk energi! Martin lär dig hur du höjer din energi, telepatiskt påverkar andra, skapar och attraherar allt du vill i ditt liv efter dina högsta önskningar! Varje tanke och känsla påverkar dina celler och din hälsa. Det du sänder ut drar du till dig, enligt universums lag. Allt handlar om magnetism! Genom en bra relation och inställning till dig själv får du också en bra relation till andra. Livet ska vara roligt, spännande och utvecklande att leva. Lev här och nu, i din fulla kraft och potential! Enda vägen till framgång, stark personlighet, självförtroende, stark utstrålning, fungerande relationer, hälsa m.m. är genom känslomässig utveckling. Vi jobbar med balansen inom dig mellan kropp och själ på det sätt som jag fick lära mig på andra sidan. Detta höjer din utstrålning och atmosfären i din omgivning och påverkar alla andra!
https://www.martinwentzel.se/
 
Kursavgift 2200 kr. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 086582412 el. 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info. Anmälningsavgift 320 kr. Begränsade platser.

MARINA MUNK - DE NYA ENERGIERNA AV DET 13:e UNIVERSUMET

Föredrag onsdag den 20 november, kl. 18:45
Lokal: Kammakargatan 56, Inträde: 200:- 

Marina Munk är klärvoajant, medium, författare och internationellt känd ljusarbetare som arbetar bokstavligen i hela världen. Hennes uppgift sedan lång tid är bl a att uppväcka människors högre medvetande kanaler. Marina berättar om dom nya energier av det trettonde Universumet och hur vi förhåller oss till det.  Marina kanaliserar den andliga världen.

Marina arbetar med både människor och platser runtom på jorden på mycket hög andlig nivå. Samtidigt utgår hon från vardagens behov. Bl. a. har hon en längre tid arbetat med ett eget regnskogsprojekt i Amazonas djungler. Det har skrivits flera böcker med/om Marina Munk, t. ex. Glädjens tid och Det stora uppdraget, där Jordens och människans utveckling är i centrum. Böckernas energi har enligt många läsare förändrat deras liv och att bara hålla i en bok kan ge utvecklande energi.  

Marina Munk - kurs söndag 1 mars. Kursavgift: 1300:- Anmälan görs till  jordstralningsc@gmail.com eller 08-6582412 el. 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info. Begränsat antal platser.

ANNIKA WALDENSTRÖM & MARIANNE PERSSON - DRÖMMANDETS NATUR ENLIGT AMBRES

Föredrag onsdag den 27 november, kl. 18:45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm.                Inträde: 200:-

Annika Waldenström och Marianne Persson, som har följt Ambres sedan 80-talet, berättar utifrån den nyutkomna boken Drömmandets Natur. Drömmandets Natur består av direkta avskrifter av Ambres teachingar.

Ambres levde för ca 3000 år sedan och har med Sture Johansson som instrument förmedlat andlig kunskap. Han hette ursprungligen Rameno Charafez, men fick lärlingsnamnet Ambres av sin lärare. De tillhörde ett slutet brödraskap, Tarsusorden, som studerade det fördolda. Ambres kände dock att sanningen skulle vara fri, så han bröt sig ur sällskapet och började sprida kunskapen till alla som sökte den. Han genomskådade illusionen och har fått uppgiften att väcka oss till insikt om vår inre kunskap, som alla bär. Ambres har dragit till sig många intresserade, bland andra Shirley MacLaine, som beskriver mötet i sin bok Ut på yttersta grenen

Drömmandets Natur enligt Ambres 

Vad är en dröm?

Egentligen är allt en dröm. Även det vi upplever som vår dagliga verklighet. Vi drömmer fram våra liv, baserat på den självbild som vår uppväxt och prägling givit oss.

Våra drömmar är som skattkistor fulla med information till oss själva. Genom att tolka dem får vi vägvisning i livet och en unik väg till självkännedom. Där finner vi vad vi behöver ta i tu med för att kunna leva ut vår fulla potential. 

I bland uppstår starka situationer på dagarna som affekterar oss på olika sätt. Dessa situationer kallar vi dagsdrömmar och de kan tolkas på liknande sätt som nattdrömmen.

Drömmarna vi har när kroppen sover kan vara bearbetningar av sådant som hänt oss under dagen. Vi reder ut problem och lever ut sådant som vi inte vågar visa när vi är vakna. MEN drömmen kan även komma från en annan källa. Från den universella vägvisaren som också är personlig för var och en av oss. Dessa drömmar har ofta ett lite annat symbolspråk och vi känner ofta instinktivt att de sticker ut och vill säga oss något.

Oavsett vilken typ av dröm det gäller så kan de tolkas och ge oss massor av viktig information om vårt undermedvetna. De ger oss vägledning för kunna göra de förändringar eller ge oss de insikter som drömmen visar på.

Att lära sig att tolka drömmar handlar om att finna det Ambres kallar var och ens personliga drömnyckel. Vi har alla våra personliga drömsymboler som vi kan finna fram till genom samtal enskilt eller i grupp. 

Drömlexikon fungerar därför inte, eller bara i mycket begränsad omfattning. Självklart betyder till exempel solen helt olika saker för en nomad som vandrar genom Sahara, och en blek och glåmig skandinav mitt i den nordiska vintern.

Genom att tolka våra drömmar får vi tillgång till vår personliga vägvisare. Den talar just i bilder och symboler, vilket ger en betydligt mer omfattande och flerdimensionell bild av budskapet.

Drömmar kan vara upplysande, påvisande, varnande, helande och även visionära. De sätter oss i kontakt med vårt undermedvetna. En riktigt maffig mardröm kan, rätt tolkad, vara den bästa gåva vi kan få, eftersom den ofta pekar på våra starkaste rädslor och skuggsidor. Och de är aldrig så farliga som vi tror, bara vi tar fram dem i ljuset. Drömmar är färskvara, så för att en dröm ska ha ett aktuellt tolkningsvärde bör den inte vara mer än tre max fyra dygn gammal.

Metoden ska inte ses som terapi och är till för dem som själva vill arbeta med sin vardagsproblematik och förstå sina olika roller och beteenden bättre. 

Att arbeta med drömmar är en källa till självkännedom. Drömmandets Natur är ditt genomskådande av vem du egentligen är. 

Efter pausen fortsätter vi med en öppen frågestund och samtalar om olika områden inom drömmandet. Ni som kommer till föredraget kan också anmäla er till en kurs i Drömmandets Natur, 1 - 2 februari 2020. 

Mer Info. om kursen kommer längre fram. 1-2 februari

CLAS SVAHN - VERKLIGHETENS ARKIV X - SPÖKRAKETERNA - DET SENASTE GÄLLANDE UFO-FRÅGAN

Föredrag onsdag den 4 december, kl. 18:45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm.                Inträde: 200:-

Mer info kommer inom kort

INFO kommer snart
onsdag den 11 december, kl. 18:45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm.

Våren 2020

THOMAS JÖNSSON
 - ÅR 2020 UR ETT ASTROLOGISKT PERSPEKTIV

Föredrag onsdagarna den 15 och 22 januari, kl. 18:45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm.                Inträde: 200:-


ANNIKA WALDENSTRÖM & MARIANNE PERSSON
 - DRÖMMANDETS NATUR ENLIGT AMBRES

Kurs 1-2 februari

JÖRGEN I ERIKSSON
 - GAIA, SHAMANEN & FLÖDET FRÅN DRÖMTIDEN

Föredrag onsdag den 5 februari, kl. 18:45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm.   Inträde 200:-

THOTH & PAULA RABENIUS
Föredrag onsdag den 12 februari, kl. 18:45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm.   Inträde 200:-

MARINA MUNK - DET 13:e UNIVERSUMET
Kurs
söndag 1 mars

THOTH & PAULA RABENIUS
Kurs återträff (ej grundkurs) 7-8 mars

JÖRGEN I ERIKSSON
 - SHAMANSK RUNMAGI - PORTAL TILL DRÖMTIDEN

3-dagars KURS 14-15/3, 21/3

 

 
 
 

 

FLER FÖREDRAG & KURSER
LÄGGS IN SUCCESSIVT...

FÖREDRAG 
Om inget undantag anges gäller:
Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, 
kl 18.45 - 22.00, normalt med fikapaus.
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är normalt 200:-, ibland 250:-
+ ev frivilligt fika (te eller kaffe och macka med ost&gurka) 20:-.
Föranmälan behövs inte till föredrag.
Alla föredrag hålls på svenska, om inte annat anges.

FÖRSÄLJNING AV PRODUKTER

Vill du läsa om och ev. köpa Jordstrålningscentrums produkter, mest energiprodukter, t ex purpurplattor, mobilavstörare och vattenvirvlare, så kan du göra det på hemsidan www.adante.se eller på vår sida: www.jordstralningscentrum.se Beställning görs via jc@adante.se el. jordstralningsc@gmail.com Produkterna går också att köpa på föredragskvällarna samt vissa av produkterna i vår butik
Ljusverkstan, Svartmangatan 10 Gamla stan. 

Nyfiken på PURPURPLATTAN? Läs mer på:
http://purpurplatta.adante.se

Nyfiken på BIOS-brickan? Läs mer på:
http://bios.adante.se/
 

NYHETSBREV
Vill du ha vårt nyhetsbrev via mail?

Så du får nyheter, ändringar, humor, tänkvärt, uppföljningar, erfarenheter...
 och inte minst TV-tips i mängd!
Anmäl dig genom att maila namn o epost till
 jordstralningsc@gmail.com   

 


Så här beställer du våra produkter:


Maila till jordstralningsc@gmail.com

 eller ring 08-6582412 el. 070-2061282.


Läs om fler produkter på www.adante.se,
t ex mirakelplattor, mobilavstörare, slagrutor m.m.

Vi säljer ett urval av produkterna på föredragskvällarna i Stockholm.  

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM  
Föredragslokal: Kammakargatan 56, Stockholm.


 

På denna domän http://vingar.se hittar ca 250.000 besökare årligen även andra
 

 

MUSIK 
Country  Western Swing: Lillies
Jenny  hårdrock:  metal

RESETIPS
sevärdheter, bra länkar, flyg, buss, båt, logi, resebyrå etc: 
resa.vingar.se  
SVEALAND
 Västerås   Västmanland  Dalarna  Stockholm  Roslagen  Uppland  
Värmland  Södermanland  Närke
  GÖTALAND
 Gotland  Öland  Dalsland
 Göteborg  Bohuslän  Halland
 Skåne   Blekinge  Småland
Västergötland  Östergötland
   NORRLAND
Gästrikland  Hälsingland  Härjedalen  Jämtland  Medelpad  Ångermanland  Västerbotten  Norrbotten  Lappland
NORDEN 
 Norge  Finland  Åland  Island  Danmark-Färöarna-Grönland
RESTEN AV VÄRLDEN
 EUROPA 
 Estland Lettland Spanien 
 AFRIKA  ASIEN   AUSTRALIEN 
USA  KANADA  SYDAMERIKA

Är MODER JORD = Din miljö
värd en kvart eller två i veckan?
 Hjälp Jorden
alternativt! GRATIS!

Tankens kraft, jordstrålning, curry, pendling, slagruta, aura, chakra, feng shui, kinesiologi, PSI-spår ...
Föredrag och kurser varje vecka i Stockholm om osynliga energier & våra dolda outnyttjade förmågor. Försäljning o massor av länkar:
Jordstralningscentrum 
Gratis epost om det osynliga,
TV-tips m.m.: Slagrutenytt
Sädesfältringar: Cropcircles 
Mer slagruta: 
Arne Groth   JiS

Bilar  PowerMeet
 
Data  Humor  Slagruta
 Shaman  
Healing  Indianer
Vikingar, eskimåer, inka,
maya etc:
Naturfolk  Samer
Samisk kulturarbetare: LailaSpik 
Naturväsen:  Devor   UFO 
Ny o gammal kunskap/tro: 
NewAge 
Handmålad hemslöjd: Torvtaket
Tidigare liv: Ylva Cronstedt
Konstnären: Einar Nerman
Annorlunda Filateli: Mälarbältet

Här finns bl a offentligt, miljö, natur, astronomi, astrologi, TV, böcker, konst, sport: Per-Uno
JUL-länkar o hälsningar från våra
  LÄNKBYTARE : Jul

SPARA som Favorit:
vingar.se
adante.se

jordstralningscentrum.se
hjalpjorden.se

HÄLSA, mycket och brett,
"vanligt" &  alternativt:
Adante 
Traditionell vård:
 Svenska   Engelska
Alternativt:
BIOS-brickan  PlusMinus
Purpurplattan   D-vitamin
 Kinesiologi 
Alternativt  Amalgam
 Förebyggande 
 Elöverkänslighet
Sjukdomar & Symtom  Allergi
Mobiltelefon  Olle Johansson
 
Recept   Kloka ord