SYNLIGGÖR
DET
OSYNLIGA !

Välkommen till  www.jordstralningscentrum.se

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM

Här kan du läsa och lära om många olika saker
inom det alternativa området:
Aura, chakra, alternativ hälsa, guider, ledsagare, andlighet, dolda outnyttjade förmågor, tankens kraft, jordstrålning, slagruta, pendel mm
 Klicka här för att Spara denna sida som favorit!
08 - 658 24 12  eller  070 - 206 12 82
Mail/epost:   jordstralningsc@gmail.com 
Senast uppdaterad: 2019-04-16

Om du hamnat på denna sida utan en spalt/kolumn till vänster med länk till många undersidor med bl a mer om kurser, föredrag etc
 gå till
www.jordstralningscentrum.se

 

Våren 2019

FÖREDRAG Onsdagar kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm
Inträde: 200:- om ej annnat angetts nedan.
Frivilligt pausfika macka kaffe/te 20:-
Vi kan bara ta kontanter.

BILDTOLKNING / SYMBOL KUNSKAP - IRENE STÅHL    
FÖREDRAG  Onsdag 24 april
, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200:-  
Symbolspråket är universellt. Det finns också kulturella symboler och vi har alla personliga symboler. Allt vi målar är symboler som berättar om oss själva. Symboler är ett kraftfullt verktyg. Vi påverkas av symboler, det ger ökad självkännedom och vi kan påverka våra liv genom att använda symbolerna.
Detta är vad Bildtolkning handlar om.
Vi kommer under kvällen att titta på några grundläggande symboler för självkännedom; huset, trädet, båten, blomman med flera, samt arketyper och mandalas. Vad de står för och hur de kan användas.

Färgerna är mycket viktiga då de även är frekvenser och påverkar oss därmed på flera sätt. Irene går igenom färgernas generella betydelser.

Du får med dig kunskap som du har användning för i vardagen och frågor du kan reflektera runt för din personliga och andliga utveckling.

Irene Ståhl har professionellt arbetat 16 år med Bildtolkning, varav 6 år som utbildare av diplomerad Bildtolkare. Hon tog över Bildtolkningsutbildningen från mentorn och författaren Kristina Wennergren, som tagit Bildtolkning till Sverige och vidareutvecklat den.

Som barn var naturen, färg och människor mycket viktiga för Irene.  Efter ett långt yrkesliv blev det en vändpunkt 2001 då hon kom på en workshop hos Kristina Wennergren. Hon hade hittat hem. Idag är det Bildtolkning, taktil massage och foto som är det viktiga i hennes professionella liv. Hon har även gett ut en foto- och diktbok.

 

MARINA MUNK - ÖVERGÅNGEN TILL DET NYA UNIVERSUMET
KURS Söndag 28 april,
Kl 10:00-17:00
Marina Munks uppgift sedan lång tid är bl a att uppväcka människors högre medvetande kanaler. På kursen fortsätter hon sin undervisning om de nya tiderna och vår medvetandehöjning som gör att vi är på väg upp i helt nya energier, dvs en helt ny värld. Hon berättar om hur det nya Universumet kommer närmare.

Hur varje individ bör förbereda sig inför övergången till det nya universumet.

Människan står på tröskeln till en ny tillvaron som man bör anpassa sig till som klimat, människor och energi. Människan måste stå i sin egen stråle av ljus. 
Marina kanaliserar den andliga världen och guidar oss genom dagen.

Marina är en klärvoajant internationellt känd ljusarbetare som arbetar bokstavligen i hela världen. Hon arbetar med både människor och platser runtom på jorden på mycket hög andlig nivå. Hennes uppgift sedan lång tid är bl. a. att uppväcka människors högre medvetande kanaler. Samtidigt utgår hon från vardagens behov. Bl. a. har hon en längre tid arbetat med ett eget regnskogsprojekt i Amazonas djungler. Det har skrivits flera böcker med/om Marina Munk, t. ex. Glädjens tid och Det stora uppdraget, där Jordens och människans utveckling är i centrum. Böckernas energi har enligt många läsare förändrat deras liv och att bara hålla i en bok kan ge utvecklande energi.
Kursavgift 1300 kr. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 08-6582412 el. 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info. Anmälningsavgift 300:-  Bg  800-8757

 

DEN NYA ÄNGLA HEALINGEN - CHANNIE WEST

FÖREDRAG Onsdag 8 maj, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm. Inträde: 250:-

Channie West återkommer äntligen och håller ett föredrag om den nya Ängla Healingen The Board of Angels, från en annan Realitet än vår egen. Channie talar om den Andra Realiteten och dess för oss nya kunskaper med helt nya möjligheter för oss och Moder Jord.

VAD ÄR THE BOARD OF ANGELS ? Av Channie West

Jag börjar med att säga att vi alla lever i vad som kallas för den Första Realiteten. Det finns även något enormt mycket större än den, detta kallas för den Andra Realiteten och det är därifrån som The Board of Angels härstammar. I den Andra Realiteten finns något som heter The Board of Knowledge, The Board of Knowledge och dess tecken tillsammans representerar de allting, allt och alla som existerar eller kommer att existera, samt allting, allt och alla som en gång i tiden har existerat och detta gäller precis överallt i den Första Realiteten.The Board of Angels ingår i The Board of Knowledge som en djupare förklaring och essens av alla Gudomliga Änglaväsen från den Andra Realiteten. Alla ”våra” sorters änglar dras till användaren av The Board of Angels. Egentligen bjuder vi hit de Gudomliga Änglaväsendena, vilka normalt inte hör till detta Universum eller vår Blå Skapelse. De tillför oss nya möjligheter, oväntade lösningar, enastående hjälp och goda idéer som vi normalt sett inte skulle kunna komma på i detta Universum eller vår Skapelse.

Channie West reser sedan många år jorden runt och utbildar människor bl.a. i medvetande höjningar
 -The Board of Angels,
The Board of Knowledge och Universell Vit Tid`s Healing. Channie är också Ambassadör för Universell Vit Tid´s Healing på jorden.
Hon har också skrivit ett flertal böcker:
En Utomjordings Dagbok, En Ängels Dagbok och En Stjärnriddares Dagbok.
Channies föredrag hos oss brukar vara mycket populära.


FÖREDRAG: ENERGIER PÅ KRAFTPLATSER
Onsdagen 15 maj  kl. 18.45 
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200:-
 
Ann Henemo och Åsa Persson berättar om energier på kraftplatser och ger under föredraget en guidning i teknik / hur man kan göra för att utveckla sitt seende. 

De berättar: Vi vill öka förståelsen för om var och hur du hittar till olika kraftplatser och hur vi tänker att de har använts i förkristen tid. 
Varför är medeltidskyrkorna byggda där de är? Vi  berättar om de helande och läkande energierna vi kartlagt vid dessa platser.
Ann berättar om hur Leylinjer förbindelser kraftplatser och vi berättar om leylinjernas egenskaper, energier och vart de finns.
Vi berättar också om några olika energier vi "ser" på olika kraftplatser och hur de enligt oss påverkar. Åsa berättar hur de olika energisystemen påverkas och balanseras med hjälp av olika energier.

Vi berättar exempel om vad dessa platser genom seendet visat oss i inre bilder och historier. Du får se foton och bilder på hur vi ser energier vid olika kyrkor och kraftplatser. Vi leder två övningar där Åsa guidar i tekniken för sitt seende 
och Ann leder en meditation med trumman, vi gör en aktivering av tredje ögat.
JONAS VON ESSEN - VÄRLDSMÄSTARE I MINNE 
- VEM SOM HELST KAN FÅ ETT MINNE I VÄRLDSKLASS!
FÖREDRAG Onsdag 29 maj
, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 250:- 
Jonas von Essen gick från glömsk drömmare till tvåfaldig minnesvärldsmästare. Förra våren kunde han ses i finalen av svenska Talang där han hade memorerat de 50 000 första decimalerna i talet pi. För några år sedan kunde han knappt komma ihåg sin flickväns telefonnummer. 
Hur gick den här nästan skrämmande förvandlingen till? 
Hur kan du själv förvandla dig till en vandrande minnesmaskin? 
Följ med Jonas genom en färgsprakande redogörelse för hur hakstudsande mini-kängurus, en raketflygande Dolly Parton och en arg kille med en kycklingklubba i ögat kan hjälpa dig att komma ihåg precis vad du vill!

UTFLYKT TILL MEDELTIDA KYRKORNA PÅ MUNSÖ OCH ADELSÖ - ANN HENEMO OCH ÅSA PERSSON
16 juni, kl 10:30 - ca 16
 

Vi reser till en annan tid, en tid då Munsö och Adelsö var mäktiga och mycket viktiga platser i det blivande Sverige. Här i Mälaren norr om Birka bodde kungen på Adelsö och biskopen på Munsö. Kyrkorna vi ska besöka ligger placerade på gamla förkristna kraftplatser med energi för att stärka och rena oss människor, något som vi tänker att de redan på den tiden använde sig av, men som fallit i glömska genom århundraden. 
I Munsö kyrka möter vi en guldgul energi som stärker tredje chakrats alla organ. Kanske får vi också träffa den handelsman som en gång för länge sedan lämnade energiminnen kvar här på platsen. Vi tar färjan över till Adelsö och äter där vår medhavda lunch inomhus eller utomhus beroende på vädret. Vi går därefter ut i det energistarka området bredvid kyrkan, där Kungsgården en gång i tiden legat, och känner på energierna. Här kan vi bla känna in leylinjer. På en av kullarna står en runsten. Den stenen sänder ut en energi, som är riktad till en mottagarsten på Birka, dåtidens "telefon", den ska ni få känna in. Vi befinner oss vid medeltidens historiska centrum, innan Uppsala och Sigtunas storhetstid, vid Birka och Helgö samt infarten till Södertälje kanal.

Sedan går vi in i kyrkan och får anden stärkt genom den lågande ljust violetta energi som finns där vid vissa tider på året. När dagen är slut har vi fått energier att stärkta gå in i sommaren.
Varmt välkomna! 

Kommunal buss finns från Brommaplan, restid ca 50 minuter.
Pris 300:-. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 08-6582412 el. 070-2061282. Tänk på att skriva ditt namn i anmälan. Märk med MUNSÖ. Begränsat antal platser.    
 

Hösten 2019

 
DEN VILDA MAGIN MED SOLÖGA - CARINA SOLÖGA HÖGMAN
EVENT - Lördag-Söndag 7- 8 SEPTEMBER. 
  
DEN VILDA MAGIN MED SOLÖGA
Välkommen till en helg med Carina Solöga Högman Den 7 och 8 September 2019, Södermalm, Stockholm. 
Dag 1 
Kl. 09.00-17.00 Talkingcircle och öppningsceremoni, Andens födelse - dansceremoni där du förenar dig med Moder Jord, I djurens spår - guidad trumresa - möt de djur som vägleder dig och få tolkning på vad de vill säga dig, I djurens skepnad - guidad trumresa - färdas med djuren för att ta del av deras visdom och beskydd, Besegra dina fiender - Solöga berättar och lär ut hur man bearbetar och blir av med rädslor och blockeringar, Djurens dans - dansceremoni för att hela jordens djur, Kraftceremoni - kalla tillbaks din ursprungliga kraft, Talkingcircle och tacksägelseceremoni. 
Dag 2 
Kl. 09.00-17.00 Talkingcircle och öppningsceremoni, Växternas visdom - guidad trumresa - möt de växter som vägleder dig, I växternas värld - guidad trumresa - förena dig med växterna och ta del av deras visdom, Tala med träden, Pånyttfödelsen av de uråldriga, namngivningsceremoni - ta del av din själs visdom och kraft och få ditt medicinnamn, Fröet - hela jordens växter, Cirkelns visdom - Solöga berättar och lär ut, Dansa den stora drömmen levande - dansceremoni för att hela jorden, Talkingcircle och tacksägelseceremoni. Inga förkunskaper krävs. Ta med filt/liggunderlag, skallra eller trumma om du har.  

Varmt välkommen att väcka din vilda magi – Solöga 
Plats: Lokal, Ringvägen 76, Södermalm, Stockholm
Kostnad: 2 850kr (mat och fika ingår) 
Anmälan: Biljett köper du på  http://www.mittenavvarlden.se/
 
Medarrangör på plats: Helene & Malou - JORDSTRÅLNINGSCENTRUM, jordstralningsc@gmail.com , Tel nr: 086582412 el. 0702061282
 

 

 

Oändlighetens aktiva sida – Carlos Castaneda och shamanismen - Jörgen I Eriksson

FÖREDRAG och boksläpp Onsdag 16 oktober, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm.
Inträde: 200:-
  

Jörgen I Eriksson har umgåtts med Castanedas böcker under nära 40 år och den 16 oktober släpps hans bok ”Oändlighetens aktiva sida – Castaneda och shamanismen”. Den är en djupanalys av de sammanlagt 12 böcker som Castaneda publicerade mellan 1968 och 1998 om läroperioden med den mexikanske shamanen don Juan Matus. I boken och i föredraget går Jörgen igenom grundtankarna i don Juans kunskapssystem – den oklanderliga krigarens väg – och försöker besvara frågan om vad Castaneda kan ha att säga oss idag. Något av innehållet: döden som rådgivare; de fyra fienderna; att detronisera självviktigheten; första, andra och tredje uppmärksamheten; människans lysande energikropp; medvetandets fogpunkt; drömmandets och smygandets konst; tonal och nagual; resan in i det ovetbara; icke-organiska varelser; flygarna och medvetandets rovdjur; det kosmiska uppsåtet; oändlighetens aktiva sida; medvetandets mörka hav. Castaneda använder många säregna begrepp som går långt tillbaka till det för columbianska Mexiko, men det finns åtskilliga beröringspunkter med andra andliga traditioner, så även med den nordiska runmagin och shamanismen. 

 

 

 

 

 

 

 

FLER FÖREDRAG & KURSER
LÄGGS IN SUCCESSIVT...

FÖREDRAG 
Om inget undantag anges gäller:
Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, 
kl 18.45 - 22.00, normalt med fikapaus.
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är normalt 200:-, ibland 250:- + ev fika 20:-.
Föranmälan behövs inte till föredrag.
Alla föredrag hålls på svenska, om inte annat anges.

Nyfiken på PURPURPLATTAN? Läs mer på:
http://purpurplatta.adante.se

Nyfiken på BIOS-brickan? Läs mer på:
http://bios.adante.se/
 

UTBILDNING
I ALTERNATIV MEDICIN

BIRGITTA KLEMO

FÖR SJÄLVSTUDIER
Nu REA 
Läs mer på:
http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se/


 

NYHETSBREV
Vill du ha vårt nyhetsbrev via mail?

Så du får nyheter, ändringar, humor, tänkvärt, uppföljningar, erfarenheter...
 och inte minst TV-tips i mängd!
Anmäl dig genom att maila namn o epost till
 jordstralningsc@gmail.com  

 


CD & DVD

BESTÄLL GENOM ATT
   - maila
jc@vingar.se
         - ringa 08 – 510 110 25

  
   DALAI LAMA

   sjunger mantrasånger.
   Påverkar alla chakror!
   CD, 1 timme. Pris 130:
   Läs lite om skivan här: 
   http://dalailama.adante.se/

BIRGITTA KLEMOS FAVORITPRODUKTER

Ett föredrag med massor av hälsotips från en erkänt duktig terapeut.
Dvd med Birgitta Klemo, som anses som en av Sveriges duktigaste terapeuter inom alternativ medicin. Hon berättar främst här främst om de produkter hon haft mest framgång med när hon behandlat patienter, d.v.s. de preparat som hjälper de flesta. Hon lämnar exakta råd hur man använder och doserar dem,
t ex för magproblem. Birgitta svarar också på ett antal andra olika hälsofrågor från publiken. Ett mycket innehållsrikt föredrag med massor med nyttig hälsoinformation i alternativ medicin som var och en kan tillämpa.
2 tim. Pris 250:-.

BIRGITTA KLEMO
– ENDAGSKURS I HÄLSA      
 

Under en endagskurs i alternativ medicin hinner Birgitta Klemo, en erkänt duktig och framgångsrik hälsoterapuet med mångårig erfarenhet,  tala om många olika hälsoproblem och hur man kan bli av med dem. Hon lämnar exakta råd om vilka produkter man använder förde olika problemen och hur man doserar dem. Birgitta använder sig av många olika slags preparat som kan köpas på hälsokosten.

Under kurser tar hon bl a upp: Magproblem, psoriasis, gallbesvär, svullnad, svamp, bakterier, virus, försurning, borelia, herpes, gaser, levern, avgiftning, ögonproblem, sexlust, tarmrening, trög mage, sköldkörteln, saltsyra , läckande tarm, barnlöshet, menscykeln, vallningar, tinnitus, rosacea, osteoperos, ledbesvär m.m.

Birgittas undervisning är lätt att följa även för nybörjare.
Dvd, ca 4,5 tim. pris 550:-.

 

REA på BIRGITTA KLEMOs
kompendium och film

Passa på! Nu rear vi  BIRGITTA KLEMOs  - UTBILDNING FÖR SJÄLVSTUDIER I ALTERNATIV MEDICIN

Birgitta Klemo anses som en av Sveriges duktigaste terapeuter inom alternativ medicin.
Hon har hållit på i över 40 år och klarar ofta av patienter med svåra problem som andra terapeuter misslyckats med..
Kursen för självstudier består av en sju helger lång kurs som är nästan ordagrant nedskriven i ett kompendium, samt film på USB från en annan 7 helger lång kursomgång med massor med ytterligare information.
Det är alltså en sju helger lång utbildning som man läser hemma.
Birgittas kurs har fått Otroligt BRA recensioner! Hon är en duktig lärare med fantastiska kunskaper och lär ut på ett lätt sätt. Hon ger exakta besked om preparat, doseringar etc. för mängder av hälsoproblem.
Det är en guldgruva för den som är intresserad av alternativ hälsovård!

I och med REAN sänks kurspärmens pris med 1400:- och filmen med 1000:-., totalt 2400:-.
Priset får båda blir nu 5100:- istället för 7500:- .
Man kan köpa bara kompendiet för 3900:- (5300:- förut) om man vill.
Kompendiet är otroligt innehållsrikt på hälsotips (över 360 sidor).
Läs mer på: http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se 
Och läs recensionerna! WOW!

Så här beställer du våra produkter:
Maila till
jc@vingar.se  eller ring 08 - 510 110 25
Frakt 28:- för en dvd.


Läs om fler produkter på www.adante.se,
t ex mirakelplattor, mobilavstörare, slagrutor m.m.

Vi säljer ett urval av produkterna på föredragskvällarna i Stockholm.  

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM  
Föredragslokal: Kammakargatan 56, Stockholm.


 

På denna domän http://vingar.se hittar ca 250.000 besökare årligen även andra
 

 

MUSIK 
Country  Western Swing: Lillies
Jenny  hårdrock:  metal

RESETIPS
sevärdheter, bra länkar, flyg, buss, båt, logi, resebyrå etc: 
resa.vingar.se  
SVEALAND
 Västerås   Västmanland  Dalarna  Stockholm  Roslagen  Uppland  
Värmland  Södermanland  Närke
  GÖTALAND
 Gotland  Öland  Dalsland
 Göteborg  Bohuslän  Halland
 Skåne   Blekinge  Småland
Västergötland  Östergötland
   NORRLAND
Gästrikland  Hälsingland  Härjedalen  Jämtland  Medelpad  Ångermanland  Västerbotten  Norrbotten  Lappland
NORDEN 
 Norge  Finland  Åland  Island  Danmark-Färöarna-Grönland
RESTEN AV VÄRLDEN
 EUROPA 
 Estland Lettland Spanien 
 AFRIKA  ASIEN   AUSTRALIEN 
USA  KANADA  SYDAMERIKA

Är MODER JORD = Din miljö
värd en kvart eller två i veckan?
 Hjälp Jorden
alternativt! GRATIS!

Tankens kraft, jordstrålning, curry, pendling, slagruta, aura, chakra, feng shui, kinesiologi, PSI-spår ...
Föredrag och kurser varje vecka i Stockholm om osynliga energier & våra dolda outnyttjade förmågor. Försäljning o massor av länkar:
Jordstralningscentrum 
Gratis epost om det osynliga,
TV-tips m.m.: Slagrutenytt
Sädesfältringar: Cropcircles 
Mer slagruta: 
Arne Groth   JiS

Bilar  PowerMeet
 
Data  Humor  Slagruta
 Shaman  
Healing  Indianer
Vikingar, eskimåer, inka,
maya etc:
Naturfolk  Samer
Samisk kulturarbetare: LailaSpik 
Naturväsen:  Devor   UFO 
Ny o gammal kunskap/tro: 
NewAge 
Handmålad hemslöjd: Torvtaket
Tidigare liv: Ylva Cronstedt
Konstnären: Einar Nerman
Annorlunda Filateli: Mälarbältet

Här finns bl a offentligt, miljö, natur, astronomi, astrologi, TV, böcker, konst, sport: Per-Uno
JUL-länkar o hälsningar från våra
  LÄNKBYTARE : Jul

SPARA som Favorit:
vingar.se
adante.se

jordstralningscentrum.se
hjalpjorden.se

HÄLSA, mycket och brett,
"vanligt" &  alternativt:
Adante 
Traditionell vård:
 Svenska   Engelska
Alternativt:
BIOS-brickan  PlusMinus
Purpurplattan   D-vitamin
 Kinesiologi 
Alternativt  Amalgam
 Förebyggande 
 Elöverkänslighet
Sjukdomar & Symtom  Allergi
Mobiltelefon  Olle Johansson
 
Recept   Kloka ord