SYNLIGGÖR
DET
OSYNLIGA !

Välkommen till  www.jordstralningscentrum.se

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM

Här kan du läsa och lära om många olika saker
inom det alternativa området:
Aura, chakra, alternativ hälsa, guider, ledsagare, andlighet, dolda outnyttjade förmågor, tankens kraft, jordstrålning, slagruta, pendel mm
 Klicka här för att Spara denna sida som favorit!
08 - 658 24 12  eller  070 - 206 12 82
Mail/epost:   jordstralningsc@gmail.com 
Senast uppdaterad: 2022-01-07

Om du hamnat på denna sida utan en spalt/kolumn till vänster
med länk till många undersidor med bl a mer om kurser, föredrag etc
 gå till
www.jordstralningscentrum.seFöredrag         

Oftast onsdagar kl. 18.45 (portarna öppnas kl 18) 

Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm 

Inträde: 200:- om ej annat anges.

Frivillig pausfika

smörgås, kaffe/te endast 30:-

Betalningsmedel: kort, swish el. kontant.

 

Det finns ett mindre urval av våra produkter till försäljning under kvällarna 

Vi har förbokning på flera av våra föredrag. Se vad som gäller vid respektive tillfälle.  

        

Kurser och Utflykter

Till alla kurser och utflykter gäller föranmälan.

Lokal för våra kurser varierar. 

 

Anmälan görs till:

jordstralningsc@gmail.com 

                         

Har du/ni några frågor om programmet: 

 

Kontakta oss via:

jordstralningsc@gmail.com 

070-2061282 / 08-6582412   

 

VÄLKOMMEN!

 
Malou & Helene
 


KURSER & FÖREDRAG

 

KURSER & FÖREDRAG 2022

THOMAS JÖNSSON - ÅR 2022 UR ETT ASTROLOGISKT PERSPEKTIV

Föredrag torsdag 13/1 samt onsdag 26/1 
Endast förbokning

kl. 18:45-21.30

Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm.             

Inträde: 200:- per kväll

Himlakropparnas rörelser och inbördes cykler beskriver symboliskt de medvetandeförändringar och utmaningar som vi genomgår kollektivt. Thomas beskriver dessa processer för år 2022 och hur de då påverkar oss människor. 

Vad kan vi förvänta oss av år 2022?

Thomas Jönsson är astrolog, författare och terapeut med över 30 års erfarenhet.

Motsvarande föredrag har tidigare år varit otroligt uppskattade!

Förvånansvärt mycket av det han har förutsagt för de föregående åren har slagit in.    

Om man vill går det bra att förboka -  jordstralningsc@gmail.com

Förbokning till föredrag 13/1 fram till den 8/1. När vi mottagit er anmälan får ni ett bg.nr. och swish.nr. Sista datum för betalning 8/1  Pris: 200 per/pers  ev. fika 30:- kaffe el te samt smörgås. Var noggrann med att uppge ert namn vid betalning samt vilket datum det gäller .

Förbokning till föredraget den 26/1 fram till den 22/1. När vi mottagit er anmälan får ni ett bg.nr. och swish.nr. Sista datum för betalning 22/1  Pris: 200 per/pers  ev. fika 30:- kaffe el te samt smörgås. Var noggrann med att uppge ert namn vid betalning samt vilket datum det gäller .

 

KURS I FJÄRRSYN

CARINA HULTQVIST 29-30/1-2022

I dessa tider av klimatförändringar och coronavirus kan det ibland kännas som att alla system är i gungning och på väg att lösas upp. Framtiden är oviss. Många är sjuka, arbetslösa eller oroade. Vi vill gärna veta hur det ska gå för oss själva och för planeten. Fjärrsyn kan ge dig glimtar av både framtiden och av annat väsentligt som du behöver veta. 

Fjärrsyn är en vetenskaplig (verifierbar) teknik för att kunna se personer, föremål och händelser långt bort eller i en annan tid. Det enda som krävs är koordinater till fjärrsynsmålet, samt förmågan att kunna slappna av ordentligt och försätta sig själv i trans. Detta tränar vi under kursen. Fjärrsyn kan bland mycket annat användas för att finna försvunna personer, borttappade nycklar, för att se innanför murar eller in i kroppen. Fjärrsyn kan göras sittande eller liggande. På lördagen bekantar du dig  med CRV, där du sitter med papper och penna och systematiskt bygger upp en bild av målet. På söndagen tränar vi ERV, där du i djup trans rör dig i målområdet under en längre tid. Metoderna kompletterar varandra.

Carina som leder kursen har en gedigen utbildning i fjärrsyn: hon är Remote Viewing Master Teacher sedan många år tillbaka och har undervisat många grupper med gott resultat. 

På söndagen tillämpar vi liggande fjärrsyn; dvs du ligger ner helt avslappad, får dina koordinater, kommer till målet som du undersöker i ca 20-30 minuter, och antecknar efteråt vad du upplevt. Målen kommer att vara i både nutid, dåtid och framtid; både på Jorden och kanske utanför. Det här är en både trygg, praktisk och spännande metod. Du ser utan att bli sedd, och du vet att svaret stämmer, eftersom de flesta andra i gruppen sett samma sak och beskrivit vad de sett på liknande sätt. Det här är en förmåga som alla skulle behöva; politiker, poliser, tullpersonal, läkare och forskare, alternativterapeuter och miljövänner. 

Du är mycket välkommen till Fjärrsynskursens två spännande dagar!

KURS 29-30/1 Kursavgift 2450:- Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info.

Begränsat antal platser. 

Hjärtligt Välkommen

 

 

Föredrag onsdag 16/2 kl. 18.45 -21.30 Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm

Inträde: 200:- 

Info. kommer längre fram

 

KURS - DRAGONESS VISDOM, CELL & SJÄLAMINNEN 
- MirakelQvinnan Shia - Shivani Heléna Eddesjö Hjertestrand - 19-20/2 -2022

Anmäl ditt intresse till: jordstralningsc@gmail.com 

Dragoness Visdom, Cell & SjälaMinnen  

 • Känner du dig dragen till drakar?               
 • Väcker drakarna något inom dig?
 • Du kanske har huset fullt av små drakar eller älskar filmer om och med drakar?
 • Har du en innerlig längtan i själen om en annorlunda djup kontakt med något du inte riktigt vet vad det är?
 • Känner du att du är här på jorden för att vara en bricka i ett större sammanhang och utföra något storartat?
 • Drömmer du om att hjälpa, befria och rädda mänskligheten och världen?

Lär känna Dragoness i synnerhet och Drakar i allmänhet. Många som lever just nu har en väldigt stark koppling till drakar, det så kallade drakfolket, drakmästarna, draktränarna… Visst vet du att det finns olika drakklaner och olika typer av drakar, drakar med olika egenskaper och magiska förmågor!? Vem är jag och vem är min egen magiska drake? Är jag en drake? Att känna till sin egen historia, sitt eget ursprung och sin egen själaväg är viktiga delar i att hitta sig själv och framförallt att lära känna sig själv… Här kommer en annan approach i personlig tillväxt och energihantering där du har möjlighet att möta och upptäcka delar av dig själv, bland skuggor, drakar, väsen, förmödrar, själar, stjärnor, energier tillsammans med MirakelQvinnan Shia. Påbörja din resa mot att hitta din Dragoness, din inre kompass, hör och höj din egen inre röst. Börja tro på det som du får till dig, det som resonerar med dig, det som ekar i din själ… Dragoness erbjuder en energi, en omfamning, beröring och kraft… När du känner dig vilse och inte vet var du ska vända dig så kalla på din Dragoness. 

Kursen kommer att innehålla en hel del teori samt meditation och ev. någon kanalisering om tiden tillåter.

Varmt välkommen till en kurs lång utöver det vanliga!

 

 

KURS 6/3 - MARINA MUNK -

Vart är mänskligheten på väg -

Hur kommer vi igenom det "svarta hålet"

Marina Munk är klärvoajant, medium, författare och internationellt känd ljusarbetare som arbetar bokstavligen i hela världen. Hennes uppgift sedan lång tid är bl a att uppväcka människors högre medvetande kanaler. Marina kanaliserar den andliga världen.

Marina arbetar med både människor och platser runtom på jorden på mycket hög andlig nivå. Samtidigt utgår hon från vardagens behov. bl.a. har hon en längre tid arbetat med ett eget regnskogsprojekt i Amazonas djungler. Det har skrivits flera böcker med/om Marina Munk, t. ex. Glädjens tid och Det stora uppdraget, där Jordens och människans utveckling är i centrum. Böckernas energi har enligt många läsare förändrat deras liv och att bara hålla i en bok kan ge utvecklande energi.  

För er som är intresserade av en spännande endagars kurs med Marina Munk den 6/3, mitt i centrala Stockholm. Anmäl ert intresse till:

jordstralningsc@gmail.com

 

Liselotte & Camilla Örnberg -

Föredrag/Seans fredag 11/3 kl. 18.45 -21.30 Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm

Inträde: 280:- (fika ingår)

Mor & dotter Liselotte & Camilla Örnberg har i över tjugo år utvecklat sig och arbetat tillsammans som medium. I kväll har dom storseans och välkomnar andevärlden i kärlek och ljus. Kvällen börjar med att de beskriver hur de arbetar och hur andevärlden tar kontakt. De förklarar hur våra djurvänner vill vara oss nära och hur kommunikation fungerar. Därefter håller de en seans och bjuder in nära och kära, vänner, släkt och djur. Från hjärta till hjärta förmedlar de budskap till så många som möjlig denna kväll.

Helgkurs i medial utveckling Denna helg kommer Camilla & Liselotte hjälpa dig att bjuda in och känna av andevärlden på ett kärleksfullt och respektfullt sätt. De tar upp tekniker och tränar tillsammans. Du kommer få de verktygen du behöver för att få full kontroll på energier, dels det du påverkas av i vardagen men även hur du kan uppleva andlig energi. Hur du kan öppna dig till den högre frekvensen. På vilket sätt skiljer sig kommunikation med andevärlden gentemot kommunikationen med djur? Lär dig skilja på att läsa av energi, intuition och att ta en medveten kommunikation. Liselotte & Camilla stöttar dig i en lättsam och kärleksfull miljö så du tryggt kan gå vidare i din fortsatta utveckling.

Helgkurs i medial utveckling - 12-13/3-2022.  Intresseanmälan, anmälan görs till Jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info. Begränsat antal platser. 

VIOLA SANDELIN - 

Vem är Anastasia, ett högre väsen eller en "trollkvinna"?

Föredrag onsdag 23/3 kl. 18.45 -21.30 Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm

Om vi förstör jorden finns inte längre någon plats för människan, vi lever av jorden och vi måste ta hand om den och inte skada den. Det har gått för långt med utvecklingen av det västerländska samhället. Den teknokratiska utvecklingen gynnar inte människan. Detta säger Naturkvinnan Anastasia, en kvinna som bor ensam djupt inne i tajgan i Sibirien. Vladimir Megré som har skrivit om henne kallar henne en kvinna med magiska krafter. Hon själv säger att hon är en ”människa” men att hon lever efter den vedryska traditionen, en mycket gammal rysk kultur. Anastasia menar att vår tids största utmaning är att välja vilken väg som är det rätta, för jorden och människan. Att leva i den tekniska världen eller att välja en väg där vi arbetar för den gröna jorden och för att inte förstöra Guds skapelse. Viola Sandelin som har översatt tre böcker i en serie som kallas De Klingande Cederträden, vilka berättar om Anastasias fascinerande liv i naturen. Viola har själv påverkats, liksom som de tusentals människor i Ryssland vilka följer Anastasias budskap och har flyttat ut i naturen och skapat hundratals ekobyar. Välkomna till en sällsam berättelse om Anastasia och hennes förmågor samt om ekobyarna i Ryssland. 

Vi visar bilder och video om Anastasia och ekobyar 

 

Workshop3/4

Info. kommer längre fram

 

SLAGRUTEKURS PÅ UTTRINGE MED

BENGT NORBERG - 9 - 10/4

 • Du lär dig att känna in Currylinjer, Hartmannlinjer och Leylinjer.
 • Vi provar på slagrutor, pendelspröt och pendlar...
 • Hur du hittar en vattenåder, på vilket djup samt riktning.
 • Att söka el-ledningar i mark.
 • Finna gamla husgrunder och känna in deras ålder...
 • Att störa av Currykors och Hartmankors och även dubbelkors av dessa linjer.
 • Att känna in linjer på en kartbild på distans.
 • Mäta hur vi påverkas av energier i ett sexkantfönster m.m.

Kursen är en avancerad grundkurs och kommer att hållas på Uttringe gård - Herrgård nära Stockholm. Uttringe är en gammal kultplats med mycket energier. Mätningar kommer att ske både inne som ute.

Dag 1. Kommer man att få lära sig att känna in Currylinjer och Hartmannlinjer och hur man hittar en vattenåder, hur djupt den ligger, vilken riktning vattnet rinner, hur stort flödet är och vilken kvalitet vattnet har. Vi tränar på att leta efter gamla husgrunder som finns på tomten, att känna in hur gamla dessa husgrunder är och försöka känna in vad byggnaderna använts till. Det finns tre gamla kyrkobyggnader eller kapell på tomten. Vi skall lära oss att känna in dessa byggnader och även lära oss hur man åldersbestämmer dessa byggnader.

Dag 2. Vi kommer att lära oss att känna in tre Leylinjer som korsar varandra i en och samma punkt. Här finns en mycket stark energipunkt som vi lär oss att utnyttja för att kunna använda som en Healingpunkt.  Detta kan vara på övre gränsen för en nybörjarkurs, men nog så spännande för att se vilka möjligheter kunskapen om dessa energikällor kan ge. Vi kommer även att få pröva på att använda olika typer av slagrutor, pendelspröt och pendlar.

Bengt Norberg kom in på denna bana vid 66 års ålder, med Åke Pihlgren som mentor - En av Sveriges främsta inom kunskapen att mäta olika energier med slagruta. Under en resa till Bosnien fick Bengt möjligheten att meditera i Solpyramiderna. Där fick han en mycket stark upplevelse och hans känslighet ökade. Hans guider berättade att han skulle lära ut kunskapen om hur man kan mäta och känna energier.

För er som inte har pekare, pendlar eller pendelspröt m.m så kommer dessa att gå att köpa på plats

För er som vill går det bra att övernatta utan extra kostnad.

Kurs den 9 - 10/4 . Pris: 2450:- Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282.  Du får en bekräftelse och mer info. Anmälningsavgift: 450:-. Begränsat antal platser. 

Föredrag onsdag 20/4 kl. 18.45 -21.30 Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm

Inträde: 200:- 

Info. kommer längre fram

 

KURS MED BEE THUFVESSON - ”FREKVENSBRYTNING - 23-24/4

Lämna det gamla och kliv in i den nya tidens upplyftande frekvenser”

Du som mästare kan användas på nya sätt i en tid då många öppnar sina kanaler och behöver stöd på vägen. Genom olika aktiveringar och guidade meditationer får du ta emot en total ”omtoning” på en högre nivå för att bryta med det gamla i dig. Det gör dig till en stark ljusbärare och mästare i kontakt med din själs kunskaper. Frekvenserna du får ta emot är vad du är på djupet. Det är en klar och fin hjälp att låta processen komma in i en ny fas där du tagit klivet in i ett annat frekvensomfång

helt och fullt. Det kan ge dig en tydlig känsla för att du är ny och redo i kontakt med ditt uppdrag.

 • Du stärks och får en tydlig frekvensbrytning där du lämnar det gamla och klivet helt in i en ny tids frekvenser. Varje del i dig ska ha en exakt frekvens som är entydig med din själs vibration.
 • Den skapande person du är får ta emot kunskaper som beskriver hur du kan öppna upp för mer flöde in i din skapandekraft.
 • Aktiveringar som hjälper dig att hålla den nya tidens energifält och hjälpa många på din väg.
 • Kursen stärker dig på din väg som ljusets krigare och låter dig verka från den högsta bästa platsen med helheten för ögonen.
 • Du får en tydlig frekvensbrytning där du lämnar det gamla och klivet helt in i en ny tids frekvenser. Varje del i dig ska ha en exakt frekvens som är entydig med din själs vibration.
 • Du får lära dig hur du enkelt kan rena dig om du fått in störande energier som krånglar för dig. Allt vi har omkring oss påverkar och många gånger behöver vi rena oss själva för att behålla klarhet, glädje och inspiration.
 • Fler nivåer av det högre jaget öppnas upp.
 • Kraftfull frekvenshöjning som ger dig glädje, lätthet och fina, mjuka flöden.
 • Kursen sker i samstämmighet med Ärkeänglarna och Det vita brödraskapet.

Bee Thufvesson är vägledare, healer och lärare i andlig utveckling. I början av 2000-talet öppnade hon upp starkt och började ta emot ett flöde av information, utan att känna till att det ens gick. Det ledde henne in på vägen att lära sig mer om våra gåvor som helare på jorden. Hon har grupper i andlig utveckling, sedan 13 år tillbaka, där hon förmedlar den högre kunskapen tillsammans med expansiva energier. Den andliga utvecklingsvägen har varit en viktig del i hennes personliga process. Hon kanaliserar idag änglar och uppstigna mästare och ger budskap samt aktiverar slumrande delar i människan. Det hon förmedlar kommer i en helande energi som påverkar på djupet och gör individen mer öppen för den man är i själ och hjärta. Den kärna av ljus vi alla har kan förmedla glädje och mjukhet. Kunskapen om hur man kan ställa om sina energier är en djup inre drivkraft som skapar höjd och djup i Bee’s tillvaro. Det smärtsamma och djupa inre öppnandet ledde Bee in i en gyllene sfär av kunskap och möjligheter. Hennes väg var att gå från yttre till inre kommunikation och som projektledare i reklamvärlden vändes successivt tillvaron till att handla om inre dialog och kommunikation, djupare syfte och mening samt om själen väg i livet. 

Kurs den 23-24/4. Anmäl ditt intresse till jordstralningsc@gmail.com så skickar vi ut mer info. Begränsat antal platser.

 

Föredrag onsdag 4/5 kl. 18.45 -21.30 Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm

Inträde: 200:- 

Info. kommer längre fram

 

Kurs - 14-15/5

Info. kommer längre fram

 
 
 
 


 

EJ TIDSBESTÄMDA
KURSER & FÖREDRAG

 

 


ÄLDRE KURSER & FÖREDRAG
Vissa av våra tidigare
online evenemang går att beställa.

 

 


LJUSCIRKELN 

LJUSCIRKELN  

Förmåner för dig som medlem i Ljuscirkeln:

 • Medlem i Ljuscirkeln får 10% rabatt på Jordstrålningscentrums alla föredrag.
 • Rabatter på vissa av våra produkter
 • Ljuscirkelns Nyhetsbrev 
 • Tankenötter 
 • 20 % på en valfri behandling / per år
 • Healing
 • Meditationer
 • Kurser
 • Sessions 
 • Fribiljetter lottas ut till olika föredrag under år 2021.

BLI MEDLEM I LJUSCIRKELN:

Anmälan görs till:  jordstralningsc@gmail.com 

Vid anmälan skriv: Ljuscirkeln samt ert namn.

Medlemsavgift 200:- per år.

Swish: 1236861322  el. bg. 793-1207

Varmt Välkommen

önskar

Helene & Malou

 


Din uppgift är
att först upptäcka
vad som är din uppgift

och sedan
av hela ditt hjärta
ägna dig åt den.

 

Buddha

 

 
 FLER FÖREDRAG & KURSER
LÄGGS IN SUCCESSIVT...
FÖREDRAG 

Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, kl 18.45 - 21.30 om inget annat anges. 
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är normalt 200:- (i vissa fall 250:-) + ev fika 30:- om inte annat anges.
Fikat består av kaffe eller te samt smörgåsar med ost och gurka som du breder själv.
Föranmälan behövs inte till föredrag, om det inte särskilt anges i programmet.
Betala helst med kontanter för då går det snabbast i kassan.

 

KURSER och UTFLYKTER
Till alla kurser och utflykter behövs det föranmälan.
Lokal för kurser varierar. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com Du får då bekräftelse och mer info.

Har du frågor om programmet så ring 08-6582412 el. 070-2061282 eller maila till jordstralningsc@gmail.com

VÄLKOMMEN!

 

 
 
 
NYHETSBREV
Vill du ha vårt nyhetsbrev via mail?

Så du får nyheter, ändringar, humor, tänkvärt, uppföljningar, erfarenheter...
 och inte minst TV-tips i mängd!
Anmäl dig genom att maila namn o epost till
 jordstralningsc@gmail.com   


 

På denna domän http://vingar.se hittar ca 250.000 besökare årligen även andra
 

 

MUSIK 
Country  Western Swing: Lillies
Jenny  hårdrock:  metal

RESETIPS
sevärdheter, bra länkar, flyg, buss, båt, logi, resebyrå etc: 
resa.vingar.se  
SVEALAND
 Västerås   Västmanland  Dalarna  Stockholm  Roslagen  Uppland  
Värmland  Södermanland  Närke
  GÖTALAND
 Gotland  Öland  Dalsland
 Göteborg  Bohuslän  Halland
 Skåne   Blekinge  Småland
Västergötland  Östergötland
   NORRLAND
Gästrikland  Hälsingland  Härjedalen  Jämtland  Medelpad  Ångermanland  Västerbotten  Norrbotten  Lappland
NORDEN 
 Norge  Finland  Åland  Island  Danmark-Färöarna-Grönland
RESTEN AV VÄRLDEN
 EUROPA 
 Estland Lettland Spanien 
 AFRIKA  ASIEN   AUSTRALIEN 
USA  KANADA  SYDAMERIKA

Är MODER JORD = Din miljö
värd en kvart eller två i veckan?
 Hjälp Jorden
alternativt! GRATIS!

Tankens kraft, jordstrålning, curry, pendling, slagruta, aura, chakra, feng shui, kinesiologi, PSI-spår ...
Föredrag och kurser varje vecka i Stockholm om osynliga energier & våra dolda outnyttjade förmågor. Försäljning o massor av länkar:
Jordstralningscentrum 
Gratis epost om det osynliga,
TV-tips m.m.: Slagrutenytt
Sädesfältringar: Cropcircles 
Mer slagruta: 
Arne Groth   JiS

Bilar  PowerMeet
 
Data  Humor  Slagruta
 Shaman  
Healing  Indianer
Vikingar, eskimåer, inka,
maya etc:
Naturfolk  Samer
Samisk kulturarbetare: LailaSpik 
Naturväsen:  Devor   UFO 
Ny o gammal kunskap/tro: 
NewAge 
Handmålad hemslöjd: Torvtaket
Tidigare liv: Ylva Cronstedt
Konstnären: Einar Nerman
Annorlunda Filateli: Mälarbältet

Här finns bl a offentligt, miljö, natur, astronomi, astrologi, TV, böcker, konst, sport: Per-Uno
JUL-länkar o hälsningar från våra
  LÄNKBYTARE : Jul

SPARA som Favorit:
vingar.se
adante.se

jordstralningscentrum.se
hjalpjorden.se

HÄLSA, mycket och brett,
"vanligt" &  alternativt:
Adante 
Traditionell vård:
 Svenska   Engelska
Alternativt:
BIOS-brickan  PlusMinus
Purpurplattan   D-vitamin
 Kinesiologi 
Alternativt  Amalgam
 Förebyggande 
 Elöverkänslighet
Sjukdomar & Symtom  Allergi
Mobiltelefon  Olle Johansson
 
Recept   Kloka ord