SYNLIGGÖR
DET
OSYNLIGA !

Välkommen till  www.jordstralningscentrum.se

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM

Här kan du läsa och lära om många olika saker
inom det alternativa området:
Aura, chakra, alternativ hälsa, guider, ledsagare, andlighet, 
dolda outnyttjade förmågor, tankens kraft, 
jordstrålning, slagruta, pendel mm.

 Klicka här för att Spara denna sida som favorit!

08 - 658 24 12  eller  070 - 206 12 82
Mail/epost:   jordstralningsc@gmail.com 

Senast uppdaterad: 2023-09-27

Om du hamnat på denna sida utan en spalt/kolumn till vänster
med länk till många undersidor med bl a mer om kurser, föredrag etc
 gå till
www.jordstralningscentrum.seFöredrag         

Onsdagar kl. 18.45 (portarna öppnas kl 18) 

Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm 

Inträde: 200:- om ej annat anges.

Frivillig pausfika

smörgås, kaffe/te endast 40:-

Betalningsmedel: kort, swish el. kontant.

 

Det finns ett mindre urval av våra produkter till försäljning under kvällarna 

Vi har förbokning på flera av våra föredrag. Se vad som gäller vid respektive tillfälle.  

        

Kurser och Utflykter

Till alla kurser och utflykter gäller föranmälan.

Lokal för våra kurser varierar. 

 

Anmälan görs till:

jordstralningsc@gmail.com 

                         

Har du/ni några frågor om programmet: 

 

Kontakta oss via:

jordstralningsc@gmail.com 

070-2061282 / 08-6582412   

 

VÄLKOMMEN!

 
Malou & Helene
 


FÖREDRAG - KURSER - UTFLYKTER 2023

Läggs in successivt.

Hjärtligt välkomna tillbaka 
till en ny spännande säsong 
på Jordstrålningscentrum!

Paula och Thoth                                   

Föredrag onsdag den 27/9 kl.18.45 -21.30  
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200:-

Paula Rabenius arbetar som TCM terapeut, trancemedium och kursledare samt med klassisk massage och healing. Paula har skrivit flera böcker: Bl.a.Thoths budskap till mänskligheten och Thoths verktyg till mänskligheten. Trancemediumskapet använder Paula till att förmedla budskap från andevärlden. De senaste tio åren släpper hon igenom och samarbetar med en energiform från en högre frekvensnivå som har arbetsnamnet Thoth. Paula går i djuptrance och låter Thoth fullt ut tala genom henne. På föredraget överlåter Paula sin kropp och röst till Thoth som föreläser och berättar för publiken om vad som är viktigt och nödvändigt för människorna att förstå och veta just nu inför de stora förändringar som sker på Jorden ( och övriga kosmos) Thoth ger kloka och individuella tips och svarar på frågor som publiken får ställa. Paula och Thoth Redan som barn fick Paula informationen om att någon skulle komma att tala genom henne och framföra viktig information till människorna. Syftet och intentionen med Paulas arbete är att få människan att hitta sin fulla potential och sluta att leta efter svar och hjälp utanför sig själva. Vi måste förstå att all kunskap och sanning finns inom oss själva. Samarbetet mellan Paula och Thoth har utvecklats till ett kraftfullt verktyg både i healing, personlig utveckling och personliga budskap.

Kurs: Vi kommer att ha en grundkurs i samarbete med Paula och Thoth den 11-12/11, du finner mer info. om kursen längre ner i nyhetsbrevet.

   
 

Bee Thufvesson - Utflykt till Hellasgården  

Guidad kanaliserad meditation i naturen -  29/9 
kl.18.30 - 21.00    Pris 360:-/st  

Förbokning - jordstralningsc@gmail.com

Den här kvällen låter vi tyngden bytas ut mot lätthet. Det sker mycket dag för dag i olika flödesskiften. I vår tid av expansiva energiflöden pågår en omställning av våra fält att vara tydligare i harmoni med de vi är djupt i vår själ. Det betyder att allt som står i vägen för att vi ska få vara de vi är tänkta att vara vill renas ut och ersättas av den ursprungliga energin, dvs den du är tänkt att vara. Vi har levt med hinder från att se de vi är och glömt bort helheten och nu finns det möjlighet att förnimma detta på nytt. 

Under kvällen meditation tar vi hjälp av Gaia samt av olika ljusmästare i etern. Tillsammans skapar vi som ljusbärare på jorden en helande ring som kan pulsera ut fina pulser av frid, kärlek och omtanke ut i fältet att påverka en hel mänsklighet. Vi låter oss omges av änglar, mästare, drakar och andra grupper som alla vill visa oss något nytt. 

Det sker mer än så under meditationen. Var och en av oss har burit på en ”grå massa” som skapat stopp och dragit ner vår självkänsla och påverkat oss att gång på gång tappa tron på oss själva. Det har skett generellt, eftersom vårt kollektiva medvetande varit begränsat. När vi expanderar kan vi förflytta oss i våra inre processer att vara flödande och skapa om oss själva på energinivå. Nu finns det möjlighet att byta ut den gråa massan mot krispiga och klara energier som ger harmoni och glädje mer än något annat. Det hjälper mer än det tunga. Tillsammans skapar vi ett öppet fält där det kan ske. 

Mästare från Arcturus, Venus, Sirius, Orion mfl ställer sig omkring oss och hjälper till.

Bee Thufvesson är vägledare, healer och lärare i andlig utveckling. I början av 2000-talet öppnade hon upp starkt och började ta emot ett flöde av information, utan att känna till att det ens gick. Det ledde henne in på vägen att lära sig mer om våra gåvor som helare på jorden. Hon har grupper i andlig utveckling sedan 14 år tillbaka, där hon förmedlar den högre kunskapen tillsammans med expansiva energier. Den andliga utvecklingsvägen har varit en viktig del i hennes personliga process. Hon kanaliserar idag änglar, guider och uppstigna mästare och hon vägleder samt aktiverar slumrande delar i människan. Hon utbildar även i healing väglett av änglar och mästare i etern. Det hon förmedlar kommer i en helande energi som påverkar på djupet och gör individen mer öppen för den man är i själ och hjärta. Den kärna av ljus vi alla har kan ge glädje, inspiration och mjukhet. Kunskapen om hur man kan ställa om sina energier är en djup inre drivkraft som skapar höjd och djup i Bee’s tillvaro. Det smärtsamma och djupa inre öppnandet ledde Bee in i en gyllene sfär av kunskap och möjligheter. Hennes väg var att gå från yttre till inre kommunikation och som projektledare i reklamvärlden vändes successivt tillvaron till att handla om inre dialog och kommunikation, djupare syfte och mening samt om själens väg i livet.

_________________

29/9 - Kvällen är utomhus så anpassa din klädsel efter vad du behöver i den rådande stunden. Ta även med något att sitta på samt vatten då man lätt kan bli törstig i dessa processer. Samling vid Hellasgården

Varmt välkommen!


  

  
  


Slagrutekurs på Uttringe med

Bengt Norberg - 7/10-2023

 (6- 8/10 möjlighet till övernattning)

Några punkter ur kursprogrammet:

 • Vi provar på slagrutor, pendelspröt och pendlar.
 • Du lär dig att känna in Currylinjer, Hartmannlinjer och Leylinjer.
 • Hur du hittar en vattenåder, på vilket djup samt riktning.
 • Att söka el-ledningar i mark.
 • Finna gamla husgrunder och känna in deras ålder...
 • Att störa av Currykors 
 • Att känna in linjer på en kartbild på distans.
 • Att känna in silvertråden   
 • Mäta hur vi påverkas av energier i ett sexkantfönster 
 • Orienteringsstenar, kommunikationsstenar och bevakningsstenar m.m.

Kursen är en avancerad grundkurs och kommer att hållas på Uttringe gård - Herrgård nära Stockholm. Uttringe är en gammal kultplats med mycket energier. Mätningar kommer att ske både inne som ute.

Du kommer att få lära dig att känna in Currylinjer och Hartmannlinjer och hur man hittar en vattenåder, hur djupt den ligger, vilken riktning vattnet rinner, hur stort flödet är och vilken kvalitet vattnet har. Vi tränar på att leta efter gamla husgrunder som finns på tomten, att känna in hur gamla dessa husgrunder är och försöka känna in vad byggnaderna använts till. 

Vi kommer att lära oss att känna in tre Leylinjer som korsar varandra i en och samma punkt. Här finns en mycket stark energipunkt som vi lär oss att utnyttja för att kunna använda som en Healingpunkt. Detta kan vara på övre gränsen för en nybörjarkurs, men nog så spännande för att se vilka möjligheter kunskapen om dessa energikällor kan ge. Vi kommer även att få pröva på att använda olika typer av slagrutor, pendelspröt och pendlar.

Bengt Norberg kom in på denna bana vid 66 års ålder, med Åke Pihlgren som mentor, Åke Pihlgren var en av Sveriges främsta inom kunskapen att mäta olika energier med slagruta. Under en resa till Bosnien fick Bengt möjligheten att meditera i Solpyramiderna. Där fick han en mycket stark upplevelse och hans känslighet ökade. Hans guider berättade att han skulle lära ut kunskapen om hur man kan mäta och känna energier.

För er som inte har pekare, pendlar eller pendelspröt så kommer dessa att gå att köpa på plats till ett rabatterat pris via Jordstrålningscentrum.

Kurs den 7/10. Pris: 1950:- Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. 
Du får då en bekräftelse och mer info. Anmälningsavgift 500:- Begränsat antal platser. 
För er som vill går det bra att övernatta utan extra kostnad fr. den 6-8/10 (fre-sön) 
Lördag den 7/10 bjuder vi på räkafton.

      

Malin Lundmark 
- Transformerande healing med ”Solfeggio and Beyond”

Föredrag onsdag  11/10 
OBS! Nya tider:

Lokal: Kammakargatan 56, kl. 19.15- 21.30

Fika serveras innan föredraget fr. kl. 18.40 -19.10

Inträde: 200:-

Välkommen på en magisk resa genom tid och rum. Malin Lundmark arbetar som intuitiv, transformerande healer, medium och konstnär. Eventet på Jordstrålningscentrum blir det andra tillfället där hon kombinerar sina kraftfulla transformerande event med sina kosmiska teckningar på scenen. Malin kommer att bjuda in er alla in i teckningens värld för att ta emot frekvenser av Solfeggio and Beyond.

Som healer och energiutövare reser Malin obehindrat genom dimensioner, öppnar upp och transformerar energier på höga nivåer. Hon har under de senaste åren utvecklat ett unikt sätt att arbeta och vägleds helt i vad hon gör. Hon använder sig ofta av klangskålar, gong, musik och schamantrumma samtidigt som hon kanaliserar. Hon har även kontakt med flera utomjordiska grupper och förmedlar information och koder via ”cosmic language”.

Malins andliga och spirituella resa började med hennes egen kropp. Märkliga symptom och dålig sömn under många år gjorde att hon sökte alternativ vård och ett annat sätt att tänka kring vår existens. När hon började öppnas upp medialt var det som om hon fick tillgång till dolda dörrar till sitt inre och en helt ny resa påbörjades. I samband med detta började Malin kanaliserar teckningar med höga frekvenser och som tillsammans med pekaren blev ett verktyg för att hitta blockeringar etc. Teckningarna har under hennes egen uppstigning och mediala utveckling de senaste sju åren varit ovärderliga pusselbitar och vägvisare. Det blev en resa genom den fysiska kroppen som bokstavligen tog Malin ut till stjärnor och planeter.

Syftet när Malin arbetar är alltid transformation av energier. Malin skapar kraftfulla energifält som främjar utrensning och rening från energier med lägre frekvens. På så sätt skapas utrymme i celler och energifält så att mer gudomligt vitt ljus kan ta plats. Frekvensen höjs och vi får större tillgång till den egna kraften och det inre ljuset.

Välkommen till en spännande och magisk resa som transformerar både kropp och medvetande!

Malin Lundmark kommer också att ha en kurs i samarbete med Jordstrålningscentrum - Our inner universe – En kursdag i skapandets tecken den 27/1. Mer information om kursen kommer i nästa nyhetsbrev.

 

ANNA-LENA VIKSTRÖM -                         

STORSEANS & FÖREDRAG

torsdag 19/10, kl. 18.45 - 21.30 Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 250:- 

Anna-Lena arbetar sedan 1995 heltid som medium och sierska, traditionellt medium i den tradition som funnits i Sverige i hundratals år. Att arbeta som medium och sierska är ett annat sätt att leva. Det innebär att man lever mer närvarande i nuet, ser till att inte stressa genom livet, lyssnar till tecken och vägledning i livet.

Anna-Lena är uppväxt utanför Vilhelmina, vid Stöttingfjället i södra Lappland. Hennes bakgrund har hjälpt henne att se människan som en del av en större helhet, och detta är en hjälp i hennes arbete. 

Anna-Lena är känd från TV4, radio P4, dagstidningar och veckotidningar och profil i Tidningen Nära. Boken "Hon som ser - om Anna-Lena Vikström liv som medium och sierska" seglade upp som etta på Adlibris tio-i-topplista över biografier, före böcker som Fredrik Reinfeldts bok ”Halvvägs”.

Efter pausen berättar Anna-Lena om Andevärlden och det blir en öppen frågestund. Läs gärna mer längre ner i nyhetsbrevet om helgkursen med Anna- Lena i Medialitet och multidimensionellt medvetande, kursen kommer att äga rum i december den 9-10 i Stockholm. 

 

Kurs 1 - Högre Kommunikation med

Thoth & Paula -  11-12/11

Paula Rabenius arbetar som TCM terapeut, trancemedium och kursledare samt med klassisk massage och healing. Paula har skrivit flera böcker: Bl.a.Thoths budskap till mänskligheten och Thoths verktyg till mänskligheten.    Trancemediumskapet använder Paula till att förmedla budskap från andevärlden. De senaste tio åren släpper hon igenom och samarbetar med en energiform från en högre frekvensnivå som har arbetsnamnet Thoth. Paula går i djuptrance och låter Thoth fullt ut tala genom henne. Paula och Thoth Redan som barn fick Paula informationen om att någon skulle komma att tala genom henne och framföra viktig information till människorna.

Denna kurs i högre kommunikation handlar om att utveckla sina andliga förmågor, hitta tillbaka till sig själv och sitt högre Jag via Thoths grundövningar och verktyg. Thoth lär ut även högre kommunikation och trance.

Under kursen varvas praktik med teori av både Paula och Thoth. 

För att hitta sin väg till hjärtat arbetar vi också med att rensa och rena präglingar och rädslor som kan hindra oss att ny en högre kommunikation. 

I kursen ingår även att lära sig Thoths healing metoder från Atlantis samt ta kontakt och kommunicera med våra högre ljusmästare. Kursen ger också svar på många frågor kring uppstigningen och den nya Guldåldern av ljus.

Historien om Jorden tog en ny vändning i och med att Atlantis sjönk. Denna tidsperiod  är upprinnelsen till den frekvensökning planeten nu genomgår. Thoth var högst delaktig under Atlantis era och i Egypten. 

Kursen innehåller övningar, svar och förklaringar på många frågor om bl.a.

Egot och själen. 

Högre Jaget

Grundfrekvens och grundfröet

Lärare och Mästare, 

Astralt och Andligt

Rensa och släpp

Kommunikation med andra dimensioner och nivåer

Präglingar

Att vrida tankarna

Fantasi & Visualisering

Tankens kraft

Allt är illusion

Hjärtats vikt

Sanning 

Förlåtelse 

Anpassning, på gott och ont…

Mentala Nivåer, medvetandenivåer

Kost

Övergången till 5e dimensionen/densitetsnivån

Verktygslista 

Innehållet under en kurs blir alltid anpassad efter deltagarnas medvetandenivå och frågeställningar.

KURS 1 I HÖGRE KOMMUNIKATION MED THOTH & PAULA

Grundkurs den 11-12/11 Kursavgift 3333:-. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info. Begränsat antal platser. Anmälningsavgift 333:-.

 

Föredrag torsdag  15/11     

Lokal: Kammakargatan 56, kl 18.45 - 21.30

Inträde: 200: -

Info kommer längre fram.

 

Kurs  9-10/12

Info kommer längre fram.

 

Nu kan ni beställa en inspelad version av kursen.

Kurs - Cellsalter som Läkekonst - 
med Shivani Heléna Eddesjö Hjertestrand, 
Författaren till HBM-Bibeln, Symtom-Bibeln & Stjärnstoff, MineralMiraklet. 

Välkommen till en intensiv och lärorik kurs, med fokus på Cellsalter!

MirakelQvinnan om Hälsa, Livet, LäkeKonster, LivsKraft med / Via / genom Cellsalter

En härlig blandning av gammal visdom, läkekonst, livskraft, modern vetenskap, erfarenhet och känsla. 

Under dessa dagar ligger fokus på LäkeKonst och LivsKraft med hjälp av Cellsalter eller SchüsslerSalter, BioKemiska VävnadsSalter som de också kallas.

Källan till VardagsMagin Läkekraft. Cellsalternas Fader Shüssler sa: “Dessa12 mineralsalter är fullkomliga för att läka alla sorters sjukdomar och problem som går att läka med invärtes medicin.”

För mig är detta 12 riktiga Mirakel, mina egna VardagsMagiVerktyg/Redskap och mina första ”to go to”, -när jag känner mig lite ur gängorna och för att hålla uppe min energi och ork. Mitt personliga och Professionella HusApotek, Ett Magiskt Verktyg till Hälsa, som alla borde ha hemma, helt enkelt. I mer än tjugo år har Cellsalterna varit en väldigt central och oerhört viktig del i mitt liv, ett naturligt och självklart val i vardagen för min egen och min familjs hälsa, både 2 fota och 4 tassade/hovades. 

Cellsalter är också min främsta terapi i mitt yrke, som NaturMedicinare, mitt förstahandsval till kunder, klienter och vänner, givetvis parallellt med örter, Kost & LivsStilsFörändringar…

Jag har skrivit 3 böcker om cellsalter (jobbar på en fjärde) och hjälpt människor och djur över hela världen med diverse åkommor… Jag har utbildat mig i mer än 15 år inom Natur, Alternativ och Komplementär Medicin, Naturlig Hälsa, Personlig Utveckling och jag har utbildat hundratals och hjälpt tusentals.   Det handlar om att ge kroppen, knoppen och själen bra/optimala förutsättningar för att kunna fungera optimalt/på ett bra/naturligt sätt med Cellsalter.

Välkommen till en innehållsrik, helt unik och intensiv utbildning som kan förändra ditt liv!

För bokning av kursen: jordstralningsc@gmail,com el. 0702061282. Pris: 3495:-.

 

 
 
 
 
LJUSCIRKELN 

LJUSCIRKELN  

Förmåner för dig som medlem i Ljuscirkeln:

 • Medlem i Ljuscirkeln får 10% rabatt på Jordstrålningscentrums alla föredrag.
 • Rabatter på vissa av våra produkter
 • Ljuscirkelns Nyhetsbrev 
 • Tankenötter 
 • 20 % på en valfri behandling / per år
 • Healing
 • Meditationer
 • Kurser
 • Sessions 
 • Fribiljetter lottas ut till olika föredrag.

BLI MEDLEM I LJUSCIRKELN:

Anmälan görs till:  jordstralningsc@gmail.com 

Vid anmälan skriv: Ljuscirkeln samt ert namn.

Medlemsavgift 200:- per år.

Swish: 1236861322  el. bg. 793-1207

Varmt Välkommen

önskar

Helene & Malou

 


Din uppgift är
att först upptäcka
vad som är din uppgift

och sedan
av hela ditt hjärta
ägna dig åt den.

 

Buddha

 

 
 FLER FÖREDRAG & KURSER
LÄGGS IN SUCCESSIVT...
FÖREDRAG 

Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, kl 18.45 - 21.30 om inget annat anges.
Vi öppnar dörren kl 18.00. Inträde för föredragen på Kammakargatan är normalt 200:- (med vissa undantag) 
Fika 40:- 
kaffe eller te samt ostsmörgås.
Föranmälan behövs inte till föredragen, om det inte anges särskilt i programmet. Betalning: Swish, kort eller kontanter.

KURSER och UTFLYKTER
Till alla kurser och utflykter behövs det föranmälan.
Lokal för kurser varierar. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com Du får då bekräftelse och mer info.

Har du frågor om programmet så ring 08-6582412 el. 070-2061282 
eller maila till jordstralningsc@gmail.com

VÄLKOMMEN!

 

 
 
 
NYHETSBREV
Vill du ha vårt nyhetsbrev via mail?

Så du får nyheter, ändringar, humor, tänkvärt, uppföljningar, erfarenheter...
 och inte minst TV-tips i mängd!
Anmäl dig genom att maila namn o epost till
 jordstralningsc@gmail.com   


 

På denna domän http://vingar.se hittar ca 250.000 besökare årligen även andra
 

 

MUSIK 
Country  Western Swing: Lillies
Jenny  hårdrock:  metal

RESETIPS
sevärdheter, bra länkar, flyg, buss, båt, logi, resebyrå etc: 
resa.vingar.se  
SVEALAND
 Västerås   Västmanland  Dalarna  Stockholm  Roslagen  Uppland  
Värmland  Södermanland  Närke
  GÖTALAND
 Gotland  Öland  Dalsland
 Göteborg  Bohuslän  Halland
 Skåne   Blekinge  Småland
Västergötland  Östergötland
   NORRLAND
Gästrikland  Hälsingland  Härjedalen  Jämtland  Medelpad  Ångermanland  Västerbotten  Norrbotten  Lappland
NORDEN 
 Norge  Finland  Åland  Island  Danmark-Färöarna-Grönland
RESTEN AV VÄRLDEN
 EUROPA 
 Estland Lettland Spanien 
 AFRIKA  ASIEN   AUSTRALIEN 
USA  KANADA  SYDAMERIKA

Är MODER JORD = Din miljö
värd en kvart eller två i veckan?
 Hjälp Jorden
alternativt! GRATIS!

Tankens kraft, jordstrålning, curry, pendling, slagruta, aura, chakra, feng shui, kinesiologi, PSI-spår ...
Föredrag och kurser varje vecka i Stockholm om osynliga energier & våra dolda outnyttjade förmågor. Försäljning o massor av länkar:
Jordstralningscentrum 
Gratis epost om det osynliga,
TV-tips m.m.: Slagrutenytt
Sädesfältringar: Cropcircles 
Mer slagruta: 
Arne Groth   JiS

Bilar  PowerMeet
 
Data  Humor  Slagruta
 Shaman  
Healing  Indianer
Vikingar, eskimåer, inka,
maya etc:
Naturfolk  Samer
Samisk kulturarbetare: LailaSpik 
Naturväsen:  Devor   UFO 
Ny o gammal kunskap/tro: 
NewAge 
Handmålad hemslöjd: Torvtaket
Tidigare liv: Ylva Cronstedt
Konstnären: Einar Nerman
Annorlunda Filateli: Mälarbältet

Här finns bl a offentligt, miljö, natur, astronomi, astrologi, TV, böcker, konst, sport: Per-Uno
JUL-länkar o hälsningar från våra
  LÄNKBYTARE : Jul

SPARA som Favorit:
vingar.se
adante.se

jordstralningscentrum.se
hjalpjorden.se

HÄLSA, mycket och brett,
"vanligt" &  alternativt:
Adante 
Traditionell vård:
 Svenska   Engelska
Alternativt:
BIOS-brickan  PlusMinus
Purpurplattan   D-vitamin
 Kinesiologi 
Alternativt  Amalgam
 Förebyggande 
 Elöverkänslighet
Sjukdomar & Symtom  Allergi
Mobiltelefon  Olle Johansson
 
Recept   Kloka ord