SYNLIGGÖR
DET
OSYNLIGA !

Välkommen till  www.jordstralningscentrum.se

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM

Här kan du läsa och lära om många olika saker
inom det alternativa området:
Aura, chakra, alternativ hälsa, guider, ledsagare, andlighet, dolda outnyttjade förmågor, tankens kraft, jordstrålning, slagruta, pendel mm
 Klicka här för att Spara denna sida som favorit!
08 - 658 24 12  eller  070 - 206 12 82
Mail/epost:   jordstralningsc@gmail.com 
Senast uppdaterad: 2023-01-20

Om du hamnat på denna sida utan en spalt/kolumn till vänster
med länk till många undersidor med bl a mer om kurser, föredrag etc
 gå till
www.jordstralningscentrum.seFöredrag         

Onsdagar kl. 18.45 (portarna öppnas kl 18) 

Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm 

Inträde: 200:- om ej annat anges.

Frivillig pausfika

smörgås, kaffe/te endast 30:-

Betalningsmedel: kort, swish el. kontant.

 

Det finns ett mindre urval av våra produkter till försäljning under kvällarna 

Vi har förbokning på flera av våra föredrag. Se vad som gäller vid respektive tillfälle.  

        

Kurser och Utflykter

Till alla kurser och utflykter gäller föranmälan.

Lokal för våra kurser varierar. 

 

Anmälan görs till:

jordstralningsc@gmail.com 

                         

Har du/ni några frågor om programmet: 

 

Kontakta oss via:

jordstralningsc@gmail.com 

070-2061282 / 08-6582412   

 

VÄLKOMMEN!

 
Malou & Helene
 


KURSER & FÖREDRAG 2023

ONLINE EVENEMANG 1/2- 2023 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SHIA - MIRAKELQVINNAN -

Stjärnestoft, HBM & Cellsalter 

OBS! Förbokning -  jordstralningsc@gmail.com

Välkommen till en mycket unik föreläsning med Shia - MirakelQvinnan, denna gång online.

 • Onsdag 1/2 kl. 18.30 - 20.15
 • Pris: 200:- per/pers.
 • Anmälan: görs till jordstralningsc@gmail.com
 • Vid anmälan får ni ett swish el. bg.nr.
 • När vi mottagit betalningen skickar vi länken till evenemanget.
 • Anmälan samt betalningen bör vara registrerad, synlig senast 25/1 
 • Skicka gärna vidare detta Nyhetsbrev till nära och kära.

MirakelQvinnan Shia - Shivani Heléna Eddesjö Hjertestrand Jobbar som NaturLäkare, Hästfysioterapeut & MystiMagiker. Har en egen praktik sedan 20 år i Umeå.

Hälsokonsultationer, Livssamtal samt energiarbete.

Shia tror på en blandning av kunskap, vetenskap, beprövad erfarenhet och -intuition att följa sin känsla och sitt eget hjärta. MirakelQvinnan Shia håller föreläsningar och kurser i Stjärnestoff, HBM & Cellsalter, LymfFlödesAktivering, NaturMedicinska Analyser, Mage & TarmHälsa, Sköldkörteln, Eteriska Oljor, Örter, Örtavandringar…

I energiarbetet har hon en nära kontakt och ett tätt samarbete med individer ur en specifik DrakKlan, som kallas för Dragoness.

Jordstrålningscentrum kommer även att ha en helgkurs den 25-26/2 - Stjärnestoff, HBM & Cellsalter i samarbete med Shivani Heléna Eddesjö Hjertestrand -MirakelQvinnan. 
Läs gärna mer om denna kurs längre ner i nyhetsbrevet. 

Online föredraget den 1/2 - 2023 kommer att innehålla ett axplock av kursen.

 

OBS! NYTT DATUM

KURS - SYSTEMSKIFTET18-19/2

CARINA HULTQVIST

Många har hört talas om systemskiftet, men ganska få vet egentligen så mycket om det. Vad är det för något, när ska det ske, och vilka system ska skiftas? Och av vem eller vilka? Och varför är det helt nödvändigt att känna till detta?

Den här kursen ger dig inte bara information om systemskiftet, dess omfattning och dess följder, utan ger dig också redskap att förbereda dig på alla plan för de effekter som redan nu och i framtiden drabbar dig som enskild person. Detta angår alla.Det handlar egentligen inte bara om ett systemskifte, utan om två olika. Dessa två har implikationer både i nutid och i framtiden. Du behöver ha god kunskap om dessa, för att kunna göra rätta val, både nu och inom en snar framtid. De systemskiften som du får kunskap om i kursen, handlar om många olika aspekter. De påverkar givetvis klimatet med alla dess konsekvenser, de påverkar den sociala miljön, politiken, sjukvården, militären, ekonomin, och en hel del andra områden som kommer att beröras i kursen. 

Under den första kursdagen kommer du att få en överblick över hur det ser ut i dag – vilka grupper och organisationer som påverkar vad, och i vilken utsträckning. Eftersom situationen just nu ser ganska bekymmersam ut, ja rentav skrämmande, kommer fokus att vara på de områden där påverkan är allvarligast, men också där en betydligt ljusare framtid är möjlig. Under den andra kursdagen fokuseras på de två valmöjligheter mänskligheten står inför: vad de innebär, vad som krävs för att genomföra dessa val, och vad de långsiktiga konsekvenserna kan tänkas bli för var och en. Du kommer att ställas inför en rad frågor – ungefär som valbarometern inför det riksdagsval vi just haft – så att du ser klarare vad du vill med ditt liv, och därmed kan göra mer medvetna val. Vad vill du ha för framtid? Vilka krafter vill du liera dig med? Vilka kan hjälpa dig och vilka tar du helt avstånd från? Valet kanske visar sig inte vara så enkelt som många tror. Allt beror på vem du är – eller snarare på vad du är! Vi kommer nu in på frågorna om frekvenser, dimensioner och personlig vibration, eftersom dessa aspekter blir helt avgörande för din framtid. Kursen avslutas med en blick framåt. Vad händer i ett längre framtidsperspektiv? Vi ser fram ca 150 år i tiden. Vad kommer att ha hänt då? Vilka val gjorde mänskligheten? Vilka blev konsekvenserna? Vem bar ansvaret? Vilket ansvar har du idag, och vilka är dina möjligheter? Dina beslut påverkar inte bara din egen framtid, utan allt liv i vårt solsystem för lång tid framåt.

Carina är välkänd och har hållit många kurser och föredrag under de senaste 25 åren. Hon har gått den långa vägen. Hon började redan 1966 med miljöfrågor, sedan med hälsokost och religion, och fortsatte under 80-talet med magi, esoterik, kabbala, fjärrsyn, kanalisering och mycket annat, tills hon i sin nuvarande andliga undervisning gör en syntes av allt detta och upplever Alltets enhet – och försöker förmedla det till andra – och dess konsekvenser!

Varmt välkommen till en mycket intressant kurs!

Kurs den 18-19/2. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info. Anmälningsavgift 450:- Kursavgift 2450:- Begränsat antal platser. 

 

MONA NILSSON - 

5G - OCH DE NYA ELMÄTARNA
 - DE AVSEVÄRDA RISKERNA SOM DÖLJS FÖR DIG

Föredrag onsdag den 22/2 kl.18.45 -21.45 Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm 

Inträde: 200:-

Mona Nilsson är verksamhetsansvarig för Strålskyddsstiftelsen och hon kommer att berätta om de avsevärda hälso- och miljöriskerna med 5G-utbyggnaden och vad detta kan innebära för dig. Vad kan du göra för att skydda dig och andra? Hon kommer även att tala om de nya elmätarna som alla elbolag sedan en tid byter ut och vad de innebär för risker.

Mona Nilsson är författare till ”Mobiltelefonins hälsorisker (2010)”, ”Spelet om 3G” (2005) samt till hundratals artiklar i ämnet hälsorisker med strålning.  Hon har granskat de flesta aspekter av frågan, bland annat den vetenskapliga forskningen i över 15 år, och är idag en av Sveriges mest kunniga experter på området.  Hon har en civilekonomexamen i internationell ekonomi från Uppsala Universitet och har vidareutbildning inom miljö vid Stockholms och Uppsala Universitet. År 2012 grundade hon Strålskyddsstiftelsen som hon i dag är ordförande för. Strålskyddsstiftelsen informerar med utgångspunkt från vetenskaplig forskning om hälsorisker med strålning från trådlös teknik och lågfrekventa magnetfält samt ger råd om hur de kan minskas.

För mer info. se länkar: https://www.stralskyddsstiftelsen.se/…/Faktablad-5G_201804.…

http://www.5gappeal.eu/

https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2019/03/stralskyddsstiftelsens-riskbedomning-5g/     

 

KURS - 25-26/2 Stjärnestoff... 

 

 

 

 

 

 

 

 


    

Stjärnestoff, 
HBM & Cellsalter - med Shivani Heléna Eddesjö Hjertestrand, Författaren till HBM-Bibeln, Symtom-Bibeln & Stjärnstoff, MineralMiraklet. 

Välkommen till en intensiv och lärorik kurs, med fokus på vårt eget Stjärnestoff - som kan förändra ditt liv!

Du lär dig att se tecken i ansikte och på tunga för att upptäcka vilka brister av Stjärnestoff- MirakelMineraler som saknas i kroppen (Cellsalter) 

”Redan när bristerna är väldigt ringa, visar det sig som tecken i ditt ansikte! 

Därför kan du undvika att bli sjuk genom att förebygga med mirakel-mineralbalans!”

Du kommer få nöjet att lära känna de första 12 Stjärnestoffen ingående och på djupet bekanta dig med dess verkan i kropp, psyke och själ samt vilka tecken i ansikte (ansiktsdiagnostik) och på tungan samt vilka smaker och begär som är kopplade till varje salt-kombination.

Vi kommer att se bilder varvat med praktiska övningar där deltagarna får undersöka varandra för att lära sig att identifiera och känna igen tecken på varandra. 

Under kursen kommer du att lära dig: 

* Grunderna om Stjärnestoff, HBM & Cellsalter.

* Historik kring hur Stjärnestoff uppkom

* Utveckling, filosofi & tankar

* Intag & dosering, tabletter, pastiller, tinktur

* Olika figurer som haft stor betydelse för Stjärnestoff

* Vissa grunder om mineraler i allmänhet

* Hur du kan kombinera Stjärnestoff

* Skillnader & likheter mellan Stjärnestoff och HBM, Schüsslersalter, homeopati

* Vilket & vilka organ & chakran som kopplas till vilket Stjärnestoff

* Utöver det ingår viss sjukdomslära, biokemi, kroppsdiagnostik, tungdiagnostik, vägledning i val av Stjärnestoff, hur du använder Stjärnestoff & Vilket Stjärnestoff du väljer vid specifika problem.

Helenas önskan är att varje elev ska känna sig trygg med tecknen och valen av Stjärnestoff. 

Helenas mål är att du efter kursen kommer att ha 12 nya bästa vänner!

Pris: 2 dagar 3495:-. Anmälningsavg. 495:-. Ni får diplom för genomförd kurs. 

Välkommen till en innehållsrik, helt unik och intensiv utbildning som kan förändra ditt liv!

Läs mer om kursen här: 

Visste du att redan när mineralbristerna är väldigt små, visar de sig som tecken i ansiktet!

Därför kan du undvika att bli sjuk - eftersom receptet på vad du behöver för att hålla dig frisk finns i ditt ansikte!

Nyfiken på ansiktsdiagnostik?

Biokemi? Cellsalter?

Är du intresserad av människor och djur?

Hälsa?

Relationer mellan mineralbrister och tecken i ansiktet?

Vill du lära dig mer om samband mellan jorden, vår föda, näringsupptag, kroppen, tankar, själen, dig själv och andra levande varelser?

Då är det här något för dig!

Under dessa dagar kommer vi att gå igenom:

* Får vi i oss allt vi behöver via maten?

* Näring & Kosttänk

* Vad är Stjärnestoff?

* Skillnader & Likheter mellan Stjärnestoff, HBM, Cellsalter, Schüsslersalter & Homoeopati...

* Hur uppkom Stjärnestoff? - Grunder, Historik och bakgrund,

* Utveckling, Filosofi & Tankar

* Vissa Grunder om mineraler i allmänhet

* Olika figurer som haft stor betydelse för Stjärnestoff

* Vilket och vilka organ och chakran som kan kopplas till vilket Stjärnestoff.

* Vägledning i val av Stjärnestoff, (HBM/Cellsalt) hur du praktiskt använder Stjärnestoff och vilket  Stjärnestoff du väljer vid specifika problem.

* Intag & Dosering

* Tabletter, pastiller, tinktur

* Livsfilosofi

* Kroppsfunktioner

* Patientfall

* Utöver detta ingår viss sjukdomslära, ytterst grundlig biokemi, vi nosar på kroppsdiagnostik, tungdiagnostik.

Du kommer att få det stora nöjet att lära känna de första 12 Stjärnestoffen (HBM/Cellsalterna) väldigt ingående och på djupet bekanta dig med dess verkan i kropp, psyke & själ samt vilka tecken i ansiktet och på tungan (ansiktsdiagnostik), vilka smaker och begär som är kopplade till varje salt.

Vi kommer att titta på bilder och framförallt på varandra, det blir massor av teori där vi följer Stjärnestoff boken och en del praktisk träning där deltagarna får titta på varandra för att lära sig identifiera och känna igen tecken på levande varelser.

Helenas önskan är att varje elev ska känna sig trygg med tecken och valen av Stjärnestoff.

Varje kurstillfälle blir annorlunda och unikt då kursinnehållet anpassas till varje tillfälle.

Kurs den 25-26/2. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282.  Du får då en bekräftelse och mer info. Kursavgift 3495:- Anmälningsavgift 495:- Begränsat antal platser. 

 

KURS 5/3- 2023 - MARINA MUNK -

Människans evolution - Vad är förintelse...

Marina Munk är klärvoajant, medium, författare och internationellt känd ljusarbetare som arbetar bokstavligen i hela världen. Hennes uppgift sedan lång tid är bl a att uppväcka människors högre medvetande kanaler.        Marina kanaliserar den andliga världen.

Marina arbetar med både människor och platser runtom på jorden på mycket hög andlig nivå. Samtidigt utgår hon från vardagens behov. bl.a. har hon en längre tid arbetat med ett eget regnskogsprojekt i Amazonas djungler. Det har skrivits flera böcker med/om Marina Munk, t. ex. Glädjens tid och Det stora uppdraget, där Jordens och människans utveckling är i centrum. Böckernas energi har enligt många läsare förändrat deras liv och att bara hålla i en bok kan ge utvecklande energi.  

För er som är intresserade av en spännande endagars kurs med Marina Munk den 5/3 mitt i centrala Stockholm. Pris 1300:- . Anmäl ert intresse till: jordstralningsc@gmail.com Anmälningsavgift 400:-. Begränsat antal platser.

 

 
 
 
 


 

EJ TIDSBESTÄMDA
KURSER & FÖREDRAG

ÅTERTRÄFF - SLAGRUTA MED BENGT N. 

För er som gått grundkursen och fortsättningskursen i slagruta på Uttringe så är ni hjärtligt välkomna att lämna in er intresseanmälan för en planerad Återträff på Uttringe. Intresseanmälan: jordstralningsc@gmail.com

Om du är intresserad men har inte ännu anmält ditt intresse så börjar det bli hög tid eftersom antal deltagare är begränsat (max 15 pers)

Varma ljusa hälsningar

Malou, Helene, Bengt.

 

För er som ska gå den avancerade kursen nu rekommenderar vi att ni läser: 

Ett unikt Kompendium på 28 sidor - 

Att gå med slagruta;

utlagda och andliga energier

av Bengt Norberg.

Det behandlar energilinjer som lagts ut av våra förfäder, som orienteringsstenar,  kommunikationsstenar och bevakningsstenar. Det behandlar även andliga energier som kan kännas på många platser..

Pris 150 :- (frakt tillkommer)                                  

Beställs via jordstralningsc@gmail.com

 

 

 


ÄLDRE KURSER & FÖREDRAG
Vissa av våra tidigare
online evenemang går att beställa.

 

 


LJUSCIRKELN 

LJUSCIRKELN  

Förmåner för dig som medlem i Ljuscirkeln:

 • Medlem i Ljuscirkeln får 10% rabatt på Jordstrålningscentrums alla föredrag.
 • Rabatter på vissa av våra produkter
 • Ljuscirkelns Nyhetsbrev 
 • Tankenötter 
 • 20 % på en valfri behandling / per år
 • Healing
 • Meditationer
 • Kurser
 • Sessions 
 • Fribiljetter lottas ut till olika föredrag under år 2021.

BLI MEDLEM I LJUSCIRKELN:

Anmälan görs till:  jordstralningsc@gmail.com 

Vid anmälan skriv: Ljuscirkeln samt ert namn.

Medlemsavgift 200:- per år.

Swish: 1236861322  el. bg. 793-1207

Varmt Välkommen

önskar

Helene & Malou

 


Din uppgift är
att först upptäcka
vad som är din uppgift

och sedan
av hela ditt hjärta
ägna dig åt den.

 

Buddha

 

 
 FLER FÖREDRAG & KURSER
LÄGGS IN SUCCESSIVT...
FÖREDRAG 

Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, kl 18.45 - 21.30 om inget annat anges. 
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är normalt 200:- (i vissa fall 250:-) + ev fika 30:- om inte annat anges.
Fikat består av kaffe eller te samt smörgåsar med ost och gurka som du breder själv.
Föranmälan behövs inte till föredrag, om det inte särskilt anges i programmet.
Betala helst med kontanter för då går det snabbast i kassan.

 

KURSER och UTFLYKTER
Till alla kurser och utflykter behövs det föranmälan.
Lokal för kurser varierar. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com Du får då bekräftelse och mer info.

Har du frågor om programmet så ring 08-6582412 el. 070-2061282 eller maila till jordstralningsc@gmail.com

VÄLKOMMEN!

 

 
 
 
NYHETSBREV
Vill du ha vårt nyhetsbrev via mail?

Så du får nyheter, ändringar, humor, tänkvärt, uppföljningar, erfarenheter...
 och inte minst TV-tips i mängd!
Anmäl dig genom att maila namn o epost till
 jordstralningsc@gmail.com   


 

På denna domän http://vingar.se hittar ca 250.000 besökare årligen även andra
 

 

MUSIK 
Country  Western Swing: Lillies
Jenny  hårdrock:  metal

RESETIPS
sevärdheter, bra länkar, flyg, buss, båt, logi, resebyrå etc: 
resa.vingar.se  
SVEALAND
 Västerås   Västmanland  Dalarna  Stockholm  Roslagen  Uppland  
Värmland  Södermanland  Närke
  GÖTALAND
 Gotland  Öland  Dalsland
 Göteborg  Bohuslän  Halland
 Skåne   Blekinge  Småland
Västergötland  Östergötland
   NORRLAND
Gästrikland  Hälsingland  Härjedalen  Jämtland  Medelpad  Ångermanland  Västerbotten  Norrbotten  Lappland
NORDEN 
 Norge  Finland  Åland  Island  Danmark-Färöarna-Grönland
RESTEN AV VÄRLDEN
 EUROPA 
 Estland Lettland Spanien 
 AFRIKA  ASIEN   AUSTRALIEN 
USA  KANADA  SYDAMERIKA

Är MODER JORD = Din miljö
värd en kvart eller två i veckan?
 Hjälp Jorden
alternativt! GRATIS!

Tankens kraft, jordstrålning, curry, pendling, slagruta, aura, chakra, feng shui, kinesiologi, PSI-spår ...
Föredrag och kurser varje vecka i Stockholm om osynliga energier & våra dolda outnyttjade förmågor. Försäljning o massor av länkar:
Jordstralningscentrum 
Gratis epost om det osynliga,
TV-tips m.m.: Slagrutenytt
Sädesfältringar: Cropcircles 
Mer slagruta: 
Arne Groth   JiS

Bilar  PowerMeet
 
Data  Humor  Slagruta
 Shaman  
Healing  Indianer
Vikingar, eskimåer, inka,
maya etc:
Naturfolk  Samer
Samisk kulturarbetare: LailaSpik 
Naturväsen:  Devor   UFO 
Ny o gammal kunskap/tro: 
NewAge 
Handmålad hemslöjd: Torvtaket
Tidigare liv: Ylva Cronstedt
Konstnären: Einar Nerman
Annorlunda Filateli: Mälarbältet

Här finns bl a offentligt, miljö, natur, astronomi, astrologi, TV, böcker, konst, sport: Per-Uno
JUL-länkar o hälsningar från våra
  LÄNKBYTARE : Jul

SPARA som Favorit:
vingar.se
adante.se

jordstralningscentrum.se
hjalpjorden.se

HÄLSA, mycket och brett,
"vanligt" &  alternativt:
Adante 
Traditionell vård:
 Svenska   Engelska
Alternativt:
BIOS-brickan  PlusMinus
Purpurplattan   D-vitamin
 Kinesiologi 
Alternativt  Amalgam
 Förebyggande 
 Elöverkänslighet
Sjukdomar & Symtom  Allergi
Mobiltelefon  Olle Johansson
 
Recept   Kloka ord