SYNLIGGÖR
DET
OSYNLIGA !

Välkommen till  www.jordstralningscentrum.se

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM
/ ADANTE

Här kan du läsa och lära om många olika saker
inom det alternativa området:
Aura, chakra, alternativ hälsa, guider, ledsagare, andlighet, dolda outnyttjade förmågor, tankens kraft, jordstrålning, pendel mm
 Klicka här för att Spara denna sida som favorit!
Telefon: 08 - 510 110 25  (helst/säkrast kl 9 - 11)
Mail/epost:   jc@adante.se 
Senast uppdaterad: 2018-03-15

Om du hamnat på denna sida utan en spalt/kolumn till vänster med länk till många undersidor med bl a mer om kurser, föredrag etc
 gå till
www.jordstralningscentrum.se

TV-tipsen
finns som vanligt via länk i vårt gratis nyhetsmail,
som du får om du skickar in namn o epost till jc@vingar.se

 

Inspelningar från flera tidigare föredrag
finns till försäljning,
se längre ner på denna sida.

Våren 2018

FÖREDRAG Onsdagar kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm
Inträde: 200:- Frivilligt pausfika macka kaffe/te 20:-
Vi kan bara ta kontanter.

THOTH - HÖGRE KUNSKAP I DEN NYA TIDEN - PAULA RABENIUS
FÖREDRAG Onsdag 21 mars, 
kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200:-

Paula är ett mycket uppskattat transmedium för Thoth. Paula går i djup trance under kvällen och låter därmed Thoth ta över kroppen och rösten och hålla föredraget genom henne, om den nya tiden – guldåldern av ljus. Thoth kommunicerar med gruppen om det som är dagsaktuellt.

Thoth är en ljusmästare från en högre frekvensnivå och arbetar i en grupp av ytterligare 12 ljusmästare med Jorden, för att undervisa och fungera som lärare i den högre esoteriska skolan. De lämnade Atlantis tillsammans när det föll för att skapa 12 nya civilisationer på jorden och bevara kunskapen som fanns då. Thoth kom då till Egypten där han verkade i många år som ljusmästare, fast han hade bara ett fysiskt liv på jorden för ca tretusen år sedan och arbetade då med hantverk.
Denna urgamla höga kunskap öppnas nu åter till mänskligheten som är på väg in i den nya guldåldern av ljus. Thoth förmedlar nu budskap för att hjälpa människorna på jorden med att släppa blockeringar och rädslor. Som han säger - människan måste ha hjälp att rustas inför de frekvenshöjningar som sker och kommer att ske framöver. Thoths mål är att människorna ska använda sin högsta potential och leva utefter sin tänkta väg i Kärlek, Förlåtelse och Harmoni.

Paula Rabenius kanaliserar budskap från andevärlden. De senaste 9 åren har hon samarbetat med Thoth. Deras samarbete gjordes klart före Paulas födsel och redan som barn fick hon information om att någon skulle komma att tala genom henne och framföra viktig information till människorna i en tid av turbulens.
Thoth och Paula jobbar även med kurser där man höjer sin frekvens och lär sig kommunicera med våra ljusmästare för att finna sin livsväg och kunna leva i balans.
Läs mer på: www.finndinkraft.se
Föredragserbjudande: Du får köpa en av Paulas böcker för 250:-  och Cd-box för 500:-.

 

FÖREDRAG Onsdag 4 april, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200:-                       

FAKTAGRANSKNING, KONTROVERSIELLA TEORIER OCH FAKE NEWS
 – HUR SKA VI VETA VAD SOM ÄR SANT?
 - TORBJÖRN SASSERSSON


Torbjörn Sassersson är en grävande journalist som är öppen även för alternativt tänkande.
Hur är det egentligen med vaccinationer, GMO, 11 september, chemtrails och andra ämnen? Vad är sant och vad är falskt?
Hur kan vi veta vad som är falsk information och hur kommer vi vidare i fake news-debatten?
Hur ser medielandskapet ut om 30 år?
Vilka faror finns för yttrandefrihet och pressfrihet?
Torbjörn bjuder på sina tankar och sneglar in i framtiden.
Torbjörn Sassersson är redaktör för och grundare av nättidningen News Voice och har en bakgrund som PR-konsult på webben, mediaentreprenör, miljö- och hälsoskribent sedan 1995. Åren 2004 - 2009 förekom han i media efter hans journalistiska undersökning av Remote Viewing (fjärrsyn).
Han fick utmärkelsen Årets Braveheart 2015 (årets modigaste) vid Soul Aid Gala i Stockholm och 2016 utmärkelsen Pennan av föreningen Humanism & Kunskap för sitt arbete med NewsVoice som tar upp andra nyhetsperspektiv än vad dagstidningarna gör.
www.NewsVoice.se

Helgen 7-8 april 2018
HarmoniExpo i Solna-Hallen.

Vi har ingen monter i år, men kommer naturligtvis att vara där och titta på allt spännande!
Sveriges största alternativmässa för Kropp & Själ. Kom och upplev mångfalden inom ämnen som personlig utveckling, inre harmoni, holistisk hälsa & andlighet.

MARINA MUNK – 2018 ÄR VÅGENS ÅR
KURS söndag 15 april, kl. 10-17 Endagskurs

Intressanta och populära Marina Munk återkommer till oss och undervisar vidare i en endagskurs om människornas och jordens utveckling i de nya tiderna.
Det går som vanligt på Marinas kurser inte att exakt tala om vad kursen innehåller eftersom Marinas guider, som hon lyssnar till och kanaliserar hela tiden, inte talar om det i förväg, men hon stödjer ofta deltagarna i deras personliga utveckling mot högre medvetande. Marina Munks uppgift sedan lång tid är bl a att uppväcka människors högre medvetandekanaler.

På kursen fortsätter hon med mer undervisning om de nya tiderna och vår medvetandehöjning som gör att vi är på väg upp i helt nya energier, dvs en helt ny värld. Hon berättar om hur det nya Universumet kommer närmare och närmare och hur vi därmed synkroniseras mer och mer med Agartha.

År 2018 kallas Vågens år av Maritas guider i den andliga världen. Det kan innebära olika saker för olika grupper. För vissa kan det innefatta översvämningar, för andra berg- och dalbana i livet på andra sätt. Marina ser också stora vågor av människor som kommer upp på högre frekvenser över hela jorden, dvs en global medvetandehöjning, vilket kan yttra sig i bl a omfattande protester för frihet och kärlek.

Marina Munk är en klärvoajant, internationellt känd ljusarbetare som arbetar bokstavligen i hela världen. Hon arbetar med både människor och platser runtom på jorden på mycket hög andlig nivå och har gjort så i många, många år. Marina har ett mycket tätt samarbete med sina guider och kanaliserar det mesta i sina föredrag. Hennes uppgift sedan många år är bl a att uppväcka människors högre medvetandekanaler. Samtidigt utgår hon från vardagens behov. Hon har t e x levt en längre tid med indianerna i Amazonas djungler och leder fortfarande regnskogsprojektet World Rainforest Organisation, dit hon samlar pengar.

Marinas endagskurser brukar vara mycket omtyckta av deltagarna, vilket vi ser, för många återkommer på fler kurser.
Kostnad 1200:-. .Anmälan  till jc@vingar.se eller 08-510 110 25.   Anmälningsavgift 275:-

 
”EDENS LUSTGÅRD” KAN VI FINNA DEN ÄN IDAG? - FLERA FÖREDRAGSHÅLLARE
FÖREDRAG Onsdag 18 april, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56 Inträde: 200:-.
 

Hur levde vi för riktigt länge sedan?
Var det ett paradis, levde vi jämlikt?
Biskop emeritus Bengt Wadensjö, som också är historiker och kyrkohistoriker, berättar om hur arkeologin, ortnamnsforskningen och Bibeln visar att för riktigt länge sedan, före asatron, så hade vi i Sverige ett jämlikt samhälle, med vare sig patriarkat eller matriarkat (som så många tror). Det var en fruktbarhetskult med rötter i stenåldern. Vi ser ännu många spår av den.
Carina Hultqvist, som är specialist på västerländsk esoterisk kunskap och ofta hållit föredrag hos oss, fortsätter med att berätta om hur jämlikheten utvecklats sedan dess.
Eva Svensson, Jordstrålningscentrum, talar kort om nutidens #metoo.
Ann Henemo och Åsa Persson, som leder energiutflykten 2 juni går vidare framåt: Hur kan vi återta delar av de gamla energikunskaperna vi hade för tusentals år sedan. Hur vi kan använda energierna igen för att återfå kraft och styrka? Fanns det platser där kvinnor fann sin styrka och fanns det platser där män hittade sin kraft? Svaret är Ja, och platserna finns kvar. Ann och Åsa kommer att berätta och visa bilder på en del av ursprungskrafterna och med trummans hjälp låta oss känna på några av dem.

MICHELLE PHILLIPS - HEAL/CLEAR OLD KARMIC DNA PATTERNS-MULTIDIMENSION
FÖREDRAG Onsdag 2 maj, kl.18.45
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200:-
Michelle återkommer och hjälper oss under kvällen med: Activate New DNA codes, downloads - Multidimensional resetting of New Lifetime, New Journey, New Earth.
Michelle är en internationellt känd talare, lärare och författare. Hon är amerikanska, talar engelska, och har i många år arbetat med healing och intuitiv vägledning på hög nivå.
Michelle föddes medveten om sina gåvor och har alltid haft kontakt med Källan. www.soulsawakening.com www.creatorspeaks.com

 

AVGIFTA DIN KROPP OCH HJÄRNA - LISA KOCK
FÖREDRAG Onsdag 23 maj, kl.18.45
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200:-

Lisa Kock berättar om tekniker för att stötta kroppens rening och självläkning i en tid där vi alltmer utsätts för miljögifter som tidigare inte existerade på jorden. 

Detoxprogrammet handlar om hur du enkelt och säkert avgiftar dig från toxiner och känslomässiga negativa mönster som hindrar oss från att leva vår fulla potential som människor.

Programmet är skapat av Alberto Villoldo och David Perlmutter och kan göras under sju dagar. Det är en effektiv kombination av det senaste inom näringsmedicinen och uråldriga metoder för att påverka vår energi och vår ljuskropp/aura.

Syftet med att rena kroppen är i detta fall läkning på mitokondrienivå, så att vi kan skapa mer energi och ge våra celler rätt information så att vi lever och åldras friskare.

Genom att utesluta vissa födoämnen och tillsätta näring och örter med antioxidanteffekt kan vi även utnyttja de delar i hjärnan som sätter oss i kontakt med vår essens.

Lisa Kock är Naturläkare med inriktning ört- näringsmedicin och Shamanska healingmetoder.
Hon är verksam på sin praktik på Ingarö utanfö
r Stockholm och arbetar även med utbildning och retreater där detoxprogrammet ingår, både i Sverige, Costa Rica och Chile.

http://www.newswedishmedicine.se/

UTFLYKT TILL KRAFTPLATSER MED KVINNLIG URKRAFT & GUDINNEENERGIER
 – ANN HENEMO & ÅSA PERSSON

UTFLYKT Lördag 2 juni, kl 10.30-16.
Vi återupprepar vårens succéutflykt, och nu åker vi till platser med kvinnliga urkrafter.
En heldagsutflykt till tre olika kraftplatser, Vidbo kyrka, stenarna vid Nyberg/Vidbo, Lunda kyrka. Vi fokuserar på platsernas kvinnliga urkrafter och gudinneenergier. Här lär vi oss var energierna är, vi känner in dem och vi visar hur du kan ladda och fylla dig med energierna.
Vad händer i dig, och hur kan du använda dig av denna kunskap? Du får ta del av dess verkan och kan återkomma senare om du vill ha en påfyllning av dessa gudinneenergier.
Föranmälan behövs: jc@vingar.se eller 08-51011025. Pris 300:-. Boka snabbt, risk för utsålt.


 
 
 
 
 
 
FÖREDRAG 
Om inget undantag anges gäller:
Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, 
kl 18.45 - 22.00, normalt med fikapaus.
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är 200 :- + ev fika 20:-.
Föranmälan behövs inte till föredrag.
Alla föredrag hålls på svenska.
 

 

Nyfiken på PURPURPLATTAN? Läs mer på:
http://purpurplatta.adante.se

Nyfiken på BIOS-brickan? Läs mer på:
http://bios.adante.se/
 

UTBILDNING
I ALTERNATIV MEDICIN

BIRGITTA KLEMO

FÖR SJÄLVSTUDIER
Nu REA 
Läs mer på:
http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se/


 

HJÄLP JORDEN
 - KLIMAT - MILJÖ - SKICKA HEALIN
G! 
 Vi skickar då och då healing till olika ställen på Jorden, när det mest aktiva gänget har träff.

Tiden är ca 19:00 - 19:45.
Vill du vara med? Läs mer på:
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm
MÅNDAG:  
2018-0129

S/Z Munsvattnet (NV Strömsund)

2018-0212

Ukraina/ Heniches'k

TISDAG:  
2018-0226

DK Grönland/ Sydöstra delen

2018-0312

Brasilien/ Santiago do Norte

2018-0326

SF/ Akaa (söder om Tammerfors/Tampere)

2018-0409

Sudan/ syddelen Juba

2018-0423

DK/ Bornholm Rö

2018-0507

USA/ Södra Florida, Everglades National Park

2018-0521

N/ Namsskogan

2018-0604

Japan/ Mount Gassan och regionen runt omkring

   
   


 

NYHETSBREV
Vill du ha vårt nyhetsbrev via mail?

Så du får nyheter, ändringar, humor, tänkvärt, uppföljningar, erfarenheter...
 och inte minst TV-tips i mängd!
Anmäl dig genom att maila namn o epost till jc@vingar.se

 

Inspelningar som finns att köpa!
Se mer på
http://www.jordstralningscentrum.se/inspelade-foredrag.htm
Nedan test för pdf-fil
http://www.jordstralningscentrum.se/JC-2016-02-DVD-tillsalu.pdf
http://www.jordstralningscentrum.se/JC-2016-02-anm.pdf
Beställ genom mail till jc@vingar.se
eller ring 08 - 510 110 25

 

 

INSPELAT

BESTÄLL GENOM ATT
   - maila
jc@vingar.se
         - ringa 08 – 510 110 25

   DALAI LAMA
   sjunger mantrasånger.
   Påverkar alla chakror!
   CD, 1 timme. Pris 130:
   Läs lite om skivan här: 
   http://dalailama.adante.se/

BIRGITTA KLEMOS FAVORITPRODUKTER

Ett föredrag med massor av hälsotips från en erkänt duktig terapeut.
Dvd med Birgitta Klemo, som anses som en av Sveriges duktigaste terapeuter inom alternativ medicin. Hon berättar främst här främst om de produkter hon haft mest framgång med när hon behandlat patienter, d.v.s. de preparat som hjälper de flesta. Hon lämnar exakta råd hur man använder och doserar dem,
t ex för magproblem. Birgitta svarar också på ett antal andra olika hälsofrågor från publiken. Ett mycket innehållsrikt föredrag med massor med nyttig hälsoinformation i alternativ medicin som var och en kan tillämpa.
2 tim. Pris 250:-.

BIRGITTA KLEMO
– ENDAGSKURS I HÄLSA      
 

Under en endagskurs i alternativ medicin hinner Birgitta Klemo, en erkänt duktig och framgångsrik hälsoterapuet med mångårig erfarenhet,  tala om många olika hälsoproblem och hur man kan bli av med dem. Hon lämnar exakta råd om vilka produkter man använder förde olika problemen och hur man doserar dem. Birgitta använder sig av många olika slags preparat som kan köpas på hälsokosten.

Under kurser tar hon bl a upp: Magproblem, psoriasis, gallbesvär, svullnad, svamp, bakterier, virus, försurning, borelia, herpes, gaser, levern, avgiftning, ögonproblem, sexlust, tarmrening, trög mage, sköldkörteln, saltsyra , läckande tarm, barnlöshet, menscykeln, vallningar, tinnitus, rosacea, osteoperos, ledbesvär m.m.

Birgittas undervisning är lätt att följa även för nybörjare.
Dvd, ca 4,5 tim. pris 550:-.

 

REA på BIRGITTA KLEMOs
kompendium och film

Passa på! Nu rear vi  BIRGITTA KLEMOs  - UTBILDNING FÖR SJÄLVSTUDIER I ALTERNATIV MEDICIN

Birgitta Klemo anses som en av Sveriges duktigaste terapeuter inom alternativ medicin.
Hon har hållit på i över 40 år och klarar ofta av patienter med svåra problem som andra terapeuter misslyckats med..
Kursen för självstudier består av en sju helger lång kurs som är nästan ordagrant nedskriven i ett kompendium, samt film på USB från en annan 7 helger lång kursomgång med massor med ytterligare information.
Det är alltså en sju helger lång utbildning som man läser hemma.
Birgittas kurs har fått Otroligt BRA recensioner! Hon är en duktig lärare med fantastiska kunskaper och lär ut på ett lätt sätt. Hon ger exakta besked om preparat, doseringar etc. för mängder av hälsoproblem.
Det är en guldgruva för den som är intresserad av alternativ hälsovård!

I och med REAN sänks kurspärmens pris med 1400:- och filmen med 1000:-., totalt 2400:-.
Priset får båda blir nu 5100:- istället för 7500:- .
Man kan köpa bara kompendiet för 3900:- (5300:- förut) om man vill.
Kompendiet är otroligt innehållsrikt på hälsotips (över 360 sidor).
Läs mer på: http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se 
Och läs recensionerna! WOW!

Så här beställer du våra produkter:
Maila till
jc@vingar.se  eller ring 08 - 510 110 25
Frakt 28:- för en dvd.

Läs mer på www.jordstralningscentrum.se, där nyinspelningar läggs in.
Där hittar du också vårt föredrags- och kursprogram m.m.


Läs om fler produkter på www.adante.se,
t ex mirakelplattor, mobilavstörare, slagrutor m.m.

Vi säljer ett urval av produkterna på föredragskvällarna i Stockholm.  

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM  
Kontor: Stockholmsvägen 158, 187 32 Täby. 
Föredragslokal: Kammakargatan 56, Stockholm.


 

På denna domän http://vingar.se hittar ca 250.000 besökare årligen även andra
 

 

MUSIK 
Country  Western Swing: Lillies
Jenny  hårdrock:  metal

RESETIPS
sevärdheter, bra länkar, flyg, buss, båt, logi, resebyrå etc: 
resa.vingar.se  
SVEALAND
 Västerås   Västmanland  Dalarna  Stockholm  Roslagen  Uppland  
Värmland  Södermanland  Närke
  GÖTALAND
 Gotland  Öland  Dalsland
 Göteborg  Bohuslän  Halland
 Skåne   Blekinge  Småland
Västergötland  Östergötland
   NORRLAND
Gästrikland  Hälsingland  Härjedalen  Jämtland  Medelpad  Ångermanland  Västerbotten  Norrbotten  Lappland
NORDEN 
 Norge  Finland  Åland  Island  Danmark-Färöarna-Grönland
RESTEN AV VÄRLDEN
 EUROPA 
 Estland Lettland Spanien 
 AFRIKA  ASIEN   AUSTRALIEN 
USA  KANADA  SYDAMERIKA

Är MODER JORD = Din miljö
värd en kvart eller två i veckan?
 Hjälp Jorden
alternativt! GRATIS!

Tankens kraft, jordstrålning, curry, pendling, slagruta, aura, chakra, feng shui, kinesiologi, PSI-spår ...
Föredrag och kurser varje vecka i Stockholm om osynliga energier & våra dolda outnyttjade förmågor. Försäljning o massor av länkar:
Jordstralningscentrum 
Gratis epost om det osynliga,
TV-tips m.m.: Slagrutenytt
Sädesfältringar: Cropcircles 
Mer slagruta: 
Arne Groth   JiS

Bilar  PowerMeet
 
Data  Humor  Slagruta
 Shaman  
Healing  Indianer
Vikingar, eskimåer, inka,
maya etc:
Naturfolk  Samer
Samisk kulturarbetare: LailaSpik 
Naturväsen:  Devor   UFO 
Ny o gammal kunskap/tro: 
NewAge 
Handmålad hemslöjd: Torvtaket
Tidigare liv: Ylva Cronstedt
Konstnären: Einar Nerman
Annorlunda Filateli: Mälarbältet

Här finns bl a offentligt, miljö, natur, astronomi, astrologi, TV, böcker, konst, sport: Per-Uno
JUL-länkar o hälsningar från våra
  LÄNKBYTARE : Jul

SPARA som Favorit:
vingar.se
adante.se

jordstralningscentrum.se
hjalpjorden.se

HÄLSA, mycket och brett,
"vanligt" &  alternativt:
Adante 
Traditionell vård:
 Svenska   Engelska
Alternativt:
BIOS-brickan  PlusMinus
Purpurplattan   D-vitamin
 Kinesiologi 
Alternativt  Amalgam
 Förebyggande 
 Elöverkänslighet
Sjukdomar & Symtom  Allergi
Mobiltelefon  Olle Johansson
 
Recept   Kloka ord