SYNLIGGÖR
DET
OSYNLIGA !

Välkommen till  www.jordstralningscentrum.se

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM

Här kan du läsa och lära om många olika saker
inom det alternativa området:
Aura, chakra, alternativ hälsa, guider, ledsagare, andlighet, dolda outnyttjade förmågor, tankens kraft, jordstrålning, slagruta, pendel mm
 Klicka här för att Spara denna sida som favorit!
08 - 658 24 12  eller  070 - 206 12 82
Mail/epost:   jordstralningsc@gmail.com 
Senast uppdaterad: 2019-05-29

Om du hamnat på denna sida utan en spalt/kolumn till vänster
med länk till många undersidor med bl a mer om kurser, föredrag etc
 gå till
www.jordstralningscentrum.se

 

Våren 2019

FÖREDRAG Onsdagar kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm
Inträde: 200:- om ej annnat angetts nedan.
Frivilligt pausfika macka kaffe/te 20:-
Vi kan ta kontanter, swish och kort.

JONAS VON ESSEN - VÄRLDSMÄSTARE I MINNE 
- VEM SOM HELST KAN FÅ ETT MINNE I VÄRLDSKLASS!
FÖREDRAG Onsdag 29 maj
, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm.  Inträde: 250:- 
Jonas von Essen gick från glömsk drömmare till tvåfaldig minnesvärldsmästare. Förra våren kunde han ses i finalen av svenska Talang där han hade memorerat de 50 000 första decimalerna i talet pi. För några år sedan kunde han knappt komma ihåg sin flickväns telefonnummer. 
Hur gick den här nästan skrämmande förvandlingen till? 
Hur kan du själv förvandla dig till en vandrande minnesmaskin? 
Följ med Jonas genom en färgsprakande redogörelse för hur hakstudsande mini-kängurus, en raketflygande Dolly Parton och en arg kille med en kycklingklubba i ögat kan hjälpa dig att komma ihåg precis vad du vill
!

MICHELLE PHILLIPS
- KARMIC DNA HEALING, CLEARING
- LIGHT BODY ACTIVATION


Föredrag onsdag den 5 Juni, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm. Inträde: 200:-

Michelle Phillips återkommer äntligen till oss igen och hjälper oss under kvällen med: Clearing karmic DNA, Light Body New DNA code activations. Michelles och hennes andliga team kommer att rensa ert DNA, kroppar och system av gamla karmiska avtal
- kontrakt och aktivera koder i ditt DNA från din själs gudomliga
avtryck och ljus kropp, som kommer att förändra dig så att du kan
leva din själs högre syfte på jorden nu av KÄRLEK, glädje, hälsa,
välstånd och frihet.
Michelle är en internationellt känd föreläsare, spirituell lärare och författare. Hon är amerikanska och föredraget och grupphealing kommer att vara på engelska. Hon har under många år arbetat med healing och intuitiv vägledning på hög nivå.
Hon är författare av fyra böcker, den första är ”The Creator Speaks” – why are we here?
Michelle föddes medveten om sina gåvor och har alltid kontakt med
källan, The Creator som hon kallar det.


www.soulsawakening.com

UTFLYKT TILL MEDELTIDA KYRKORNA PÅ MUNSÖ OCH ADELSÖ
 - 
ANN HENEMO OCH ÅSA PERSSON
16 juni, kl 10:30 - ca 16
 

Vi reser till en annan tid, en tid då Munsö och Adelsö var mäktiga och mycket viktiga platser i det blivande Sverige. Här i Mälaren norr om Birka bodde kungen på Adelsö och biskopen på Munsö. Kyrkorna vi ska besöka ligger placerade på gamla förkristna kraftplatser med energi för att stärka och rena oss människor, något som vi tänker att de redan på den tiden använde sig av, men som fallit i glömska genom århundraden. 
I Munsö kyrka möter vi en guldgul energi som stärker tredje chakrats alla organ. Kanske får vi också träffa den handelsman som en gång för länge sedan lämnade energiminnen kvar här på platsen. Vi tar färjan över till Adelsö och äter där vår medhavda lunch inomhus eller utomhus beroende på vädret. Vi går därefter ut i det energistarka området bredvid kyrkan, där Kungsgården en gång i tiden legat, och känner på energierna. Här kan vi bla känna in leylinjer. På en av kullarna står en runsten. Den stenen sänder ut en energi, som är riktad till en mottagarsten på Birka, dåtidens "telefon", den ska ni få känna in. Vi befinner oss vid medeltidens historiska centrum, innan Uppsala och Sigtunas storhetstid, vid Birka och Helgö samt infarten till Södertälje kanal.

Sedan går vi in i kyrkan och får anden stärkt genom den lågande ljust violetta energi som finns där vid vissa tider på året. När dagen är slut har vi fått energier att stärkta gå in i sommaren.
Varmt välkomna! 

Kommunal buss finns från Brommaplan, restid ca 50 minuter.
Pris 300:-. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 08-6582412 el. 070-2061282. Tänk på att skriva ditt namn i anmälan. Märk med MUNSÖ. Begränsat antal platser.


FULLBOKAD!    
 

Hösten 2019

ANNA-LENA VIKSTRÖM  -  SEANS
FÖREDRAG Onsdag 28 augusti
, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm. Inträde: 200:-
Anna-Lena arbetar sedan 1995 heltid som medium och sierska, traditionellt medium i den tradition som funnits i Sverige i hundratals år, att arbeta som medium och sierska är ett annat sätt att leva, det innebär att man lever mer närvarande i nuet, ser till att inte stressa genom livet, lyssnar till tecken och vägledning i livet. Anna-Lena är uppväxt utanför Vilhelmina, vid Stöttingfjället i södra Lappland. Hennes bakgrund har hjälpt henne att se människan som en del av en större helhet, och detta är en hjälp i hennes arbete. Anna-Lena är känd från TV4, radio P4, dagstidningar och veckotidningar och profil i Tidningen Nära. Boken "Hon som ser - om Anna-Lena Vikström liv som medium och sierska" seglade upp som etta på Adlibris tio-i-topplista över biografier, före böcker som Fredrik Reinfeldts bok ”Halvvägs”.
  

DEN VILDA MAGIN MED SOLÖGA - CARINA SOLÖGA HÖGMAN
EVENT - Lördag-Söndag 7- 8 SEPTEMBER. 
  
Välkommen till en helg med Carina Solöga Högman Den 7 och 8 September 2019, Södermalm, Stockholm. 
Dag 1 
Kl. 09.00-17.00 Talkingcircle och öppningsceremoni, Andens födelse - dansceremoni där du förenar dig med Moder Jord, I djurens spår - guidad trumresa - möt de djur som vägleder dig och få tolkning på vad de vill säga dig, I djurens skepnad - guidad trumresa - färdas med djuren för att ta del av deras visdom och beskydd, Besegra dina fiender - Solöga berättar och lär ut hur man bearbetar och blir av med rädslor och blockeringar, Djurens dans - dansceremoni för att hela jordens djur, Kraftceremoni - kalla tillbaks din ursprungliga kraft, Talkingcircle och tacksägelseceremoni. 
Dag 2 
Kl. 09.00-17.00 Talkingcircle och öppningsceremoni, Växternas visdom - guidad trumresa - möt de växter som vägleder dig, I växternas värld - guidad trumresa - förena dig med växterna och ta del av deras visdom, Tala med träden, Pånyttfödelsen av de uråldriga, namngivningsceremoni - ta del av din själs visdom och kraft och få ditt medicinnamn, Fröet - hela jordens växter, Cirkelns visdom - Solöga berättar och lär ut, Dansa den stora drömmen levande - dansceremoni för att hela jorden, Talkingcircle och tacksägelseceremoni. Inga förkunskaper krävs. Ta med filt/liggunderlag, skallra eller trumma om du har.  

Varmt välkommen att väcka din vilda magi – Solöga 
Plats: Lokal, Ringvägen 76, Södermalm, Stockholm
Kostnad: 2 850kr (mat och fika ingår) 
Anmälan: Biljett köper du på  http://www.mittenavvarlden.se/
 
Medarrangör på plats: Helene & Malou - JORDSTRÅLNINGSCENTRUM, jordstralningsc@gmail.com , Tel nr: 086582412 el. 0702061282

EIJA & PATRICK - HÖJ DIN VIBRATION - LUXIA METODEN
11 september kl. 18:45  Kammakargatan 56. Inträde: 200:-
 

Höj din vibration och förena dig med ditt Gudomliga Jag med hjälp av Luxia Method. Tänk inte som en människa! Du är en mångdimensionell individ. Patrick Wingvist och Eija Kuukaris vägar till en andlig utveckling i det här livet, började för ca 30 år sedan. och det har lett dom till ett arbete som dom upplever som deras absolut viktigaste uppgift i denna tid av stora förändringar. Dom förmedlar information, vägleder och delger oss redskap med vilka varje själ kan rengöra sin vibration, sitt själsminne och på så sätt höja sig till sitt Eget Gudomliga Jag. Boken och korten som Patrick kanaliserat finns till hjälp i det här arbetet. 

Eija och Patrick berättar om vad "putsarbetet" innebär och hur man utvecklas som en andlig varelse med hjälp av det. Det finns flera grupper som redan gör det här arbetet, och som på det viset permanent kan höja hela den kollektiva energin för mänskligheten. Det arbetet man gör med sig själv är därför också ett arbete för hela mänskligheten. Det är nu dags för oss att enas.


Patrick & Eija utför sitt andliga arbete via deras Eget Högsta Jag samt med ett flertal underbara Ljusets hjälpare.

UTFLYKT TILL MEDELTIDA KYRKORNA FRÖSUNDA, ORKESTA OCH MARKIM -          
Söndagen den 15 september kl 10.30-16:00 med
ANN HENEMO & ÅSA PERSSON 


Välkommen till en utflykt där vi besöker dom medeltida kyrkorna Frösunda, Orkesta och Markim  i Vallentuna församling, med Ann Henemo och Åsa Persson. De tre kyrkorna ligger utmed den så kallade ”Långhundraleden”  När kyrkorna byggdes på 1100 talet hade Östersjön betydligt högre vattennivå än idag och Långhundraleden var den vattenväg som tog de sjöfarande till Uppsala, dåtidens makt center. Utefter Långhundraleden kunde sjöfararna gå in i hamn och stanna över natten när så behövdes. På vägen fanns många platser att besöka. Här fanns det handelsplatser och kyrkor byggda på gamla kraftplatser, med olika energier för rening och läkning av kropp och själ. Vi startar vid Frösunda kyrka, här har energierna av någon anledning delvis släckts ner. Här gör vi ett energiarbete där alla får delta utifrån egen förmåga. Platsens väktare har bett om detta. Vi ska försöka återställa platsens ursprungliga energier. Vi får se vad som händer med energin när processen är klar. Sen färdas vi på Orkesta vägen mellan Frösunda och Orkesta. Vägen användes även för över tusen år sen. Den är andlöst vacker. Tänk att vägens dragning är den samma då som nu. I Orkesta kyrka finns en gul energi som påverkar våra energisystem på olika sätt. Här får vi möta platsen esoteriska väktare, som alltid kommer oss till mötes när vi besöker platsen. Därefter intar vi vår egen medhavda matsäck på Markims församlingshem. Vi avslutar dagen i Markims kyrka där vi möter en röd energi, bra för stammens chakra,meridianer och akupunktursystemet. Den stärker också organen i kroppen. Om flödet finns kanske vi får vara med om att energin drar ihop sig till en ”blodsdroppe” som renar oss i hjärtat, för vissa en smärtsam process, men med en känsla av lättnad och fridfullhet efteråt. Dagen kommer att bjuda på healing från olika energier och  möten med platsernas väktare. Du kan alltid återkomma till dessa platser och njuta av energierna. Vi avslutar dagen med att dela med oss av allas våra erfarenheter och tankar.

Kommunalt åker du med Roslagsbanan till Lindholmens station, det tar ca 40 min från Östra station. Vi hämtar vid stationen kl 10.00. Pris 380:-. Anmälan görs till 
jordstralningsc@gmail.com eller 070-2061282. Tänk på att skriva ditt namn i anmälan samt tel.nr. Märk "med 3-kyrkor". Begränsat antal platser. 

JÖRGEN I ERIKSSON - FÖREDRAG OCH BOKSLÄPP
OÄNDLIGHETENS AKTIVA SIDA - CARLOS CASTANEDA OCH SHAMANISMEN

Onsdag 16 oktober, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm.
Inträde: 200:-


Jörgen I Eriksson har umgåtts med Castanedas böcker under nära 40 år och den 16 oktober släpps hans bok ”Oändlighetens aktiva sida – Castaneda och shamanismen”. Den är en djupanalys av de sammanlagt 12 böcker som Castaneda publicerade mellan 1968 och 1998 om läroperioden med den mexikanske shamanen don Juan Matus. I boken och i föredraget går Jörgen igenom grundtankarna i don Juans kunskapssystem – den oklanderliga krigarens väg – och försöker besvara frågan om vad Castaneda kan ha att säga oss idag. Något av innehållet: döden som rådgivare; de fyra fienderna; att detronisera självviktigheten; första, andra och tredje uppmärksamheten; människans lysande energikropp; medvetandets fogpunkt; drömmandets och smygandets konst; tonal och nagual; resan in i det ovetbara; icke-organiska varelser; flygarna och medvetandets rovdjur; det kosmiska uppsåtet; oändlighetens aktiva sida; medvetandets mörka hav. Castaneda använder många säregna begrepp som går långt tillbaka till det för columbianska Mexiko, men det finns åtskilliga beröringspunkter med andra andliga traditioner, så även med den nordiska runmagin och shamanismen.

MARTIN WENTZEL
- JAG VAR DÖD I 8 MINUTER OCH KOM TILLBAKA MED LIVETS NYCKLAR         

FÖREDRAG onsdag 23:e oktober kl 18:45 
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm. Inträde: 200:-
 

Martin Wentzel var dödförklarad i 8 minuter efter en trafikolycka 1986. Han lämnade sin fysiska kropp och fördes in i andra dimensioner av liv. På andra sidan i ljuset mötte han transparenta ljusgestalter som gav honom livets nycklar. Det vill säga den kunskap och de insikter som vi behöver för att vi skall kunna leva livet i vår fulla kraft och potential – så som det var tänkt ifrån början. 

Martin berättar om sin mycket starka nära-döden-upplevelse och vad han fick uppleva och lära sig på andra sidan i ljuset.

Han förklarar hur du är uppbyggd och fungerar som en elektromagnetisk energivarelse och hur du hela tiden sänder och tar emot utstrålande och attraherande energi.

Med denna kunskap kan du påverka, förändra och skapa allt du vill i ditt liv.

Tänk om det är så enkelt att det bara är ”omedvetenheten” som ligger mellan dig och dina mål och önskningar i livet?

Under kvällen delar Martin även med sig av andliga budskap som han kanaliserar ner ifrån andra sidan.

Vid detta tillfälle kan du köpa ett signerat ex av Martins bok för specialpris - endast 150 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FLER FÖREDRAG & KURSER
LÄGGS IN SUCCESSIVT...

FÖREDRAG 
Om inget undantag anges gäller:
Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, 
kl 18.45 - 22.00, normalt med fikapaus.
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är normalt 200:-, ibland 250:- + ev fika 20:-.
Föranmälan behövs inte till föredrag.
Alla föredrag hålls på svenska, om inte annat anges.

Nyfiken på PURPURPLATTAN? Läs mer på:
http://purpurplatta.adante.se

Nyfiken på BIOS-brickan? Läs mer på:
http://bios.adante.se/
 

UTBILDNING
I ALTERNATIV MEDICIN

BIRGITTA KLEMO

FÖR SJÄLVSTUDIER
Nu REA 
Läs mer på:
http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se/


 

NYHETSBREV
Vill du ha vårt nyhetsbrev via mail?

Så du får nyheter, ändringar, humor, tänkvärt, uppföljningar, erfarenheter...
 och inte minst TV-tips i mängd!
Anmäl dig genom att maila namn o epost till
 jordstralningsc@gmail.com  

 


CD & DVD

BESTÄLL GENOM ATT
   - maila
jc@vingar.se
         - ringa 08 – 510 110 25

  
   DALAI LAMA

   sjunger mantrasånger.
   Påverkar alla chakror!
   CD, 1 timme. Pris 130:
   Läs lite om skivan här: 
   http://dalailama.adante.se/

BIRGITTA KLEMOS FAVORITPRODUKTER

Ett föredrag med massor av hälsotips från en erkänt duktig terapeut.
Dvd med Birgitta Klemo, som anses som en av Sveriges duktigaste terapeuter inom alternativ medicin. Hon berättar främst här främst om de produkter hon haft mest framgång med när hon behandlat patienter, d.v.s. de preparat som hjälper de flesta. Hon lämnar exakta råd hur man använder och doserar dem,
t ex för magproblem. Birgitta svarar också på ett antal andra olika hälsofrågor från publiken. Ett mycket innehållsrikt föredrag med massor med nyttig hälsoinformation i alternativ medicin som var och en kan tillämpa.
2 tim. Pris 250:-.

BIRGITTA KLEMO
– ENDAGSKURS I HÄLSA      
 

Under en endagskurs i alternativ medicin hinner Birgitta Klemo, en erkänt duktig och framgångsrik hälsoterapuet med mångårig erfarenhet,  tala om många olika hälsoproblem och hur man kan bli av med dem. Hon lämnar exakta råd om vilka produkter man använder förde olika problemen och hur man doserar dem. Birgitta använder sig av många olika slags preparat som kan köpas på hälsokosten.

Under kurser tar hon bl a upp: Magproblem, psoriasis, gallbesvär, svullnad, svamp, bakterier, virus, försurning, borelia, herpes, gaser, levern, avgiftning, ögonproblem, sexlust, tarmrening, trög mage, sköldkörteln, saltsyra , läckande tarm, barnlöshet, menscykeln, vallningar, tinnitus, rosacea, osteoperos, ledbesvär m.m.

Birgittas undervisning är lätt att följa även för nybörjare.
Dvd, ca 4,5 tim. pris 550:-.

 

REA på BIRGITTA KLEMOs
kompendium och film

Passa på! Nu rear vi  BIRGITTA KLEMOs  - UTBILDNING FÖR SJÄLVSTUDIER I ALTERNATIV MEDICIN

Birgitta Klemo anses som en av Sveriges duktigaste terapeuter inom alternativ medicin.
Hon har hållit på i över 40 år och klarar ofta av patienter med svåra problem som andra terapeuter misslyckats med..
Kursen för självstudier består av en sju helger lång kurs som är nästan ordagrant nedskriven i ett kompendium, samt film på USB från en annan 7 helger lång kursomgång med massor med ytterligare information.
Det är alltså en sju helger lång utbildning som man läser hemma.
Birgittas kurs har fått Otroligt BRA recensioner! Hon är en duktig lärare med fantastiska kunskaper och lär ut på ett lätt sätt. Hon ger exakta besked om preparat, doseringar etc. för mängder av hälsoproblem.
Det är en guldgruva för den som är intresserad av alternativ hälsovård!

I och med REAN sänks kurspärmens pris med 1400:- och filmen med 1000:-., totalt 2400:-.
Priset får båda blir nu 5100:- istället för 7500:- .
Man kan köpa bara kompendiet för 3900:- (5300:- förut) om man vill.
Kompendiet är otroligt innehållsrikt på hälsotips (över 360 sidor).
Läs mer på: http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se 
Och läs recensionerna! WOW!

Så här beställer du våra produkter:
Maila till
jc@vingar.se  eller ring 08 - 510 110 25
Frakt 28:- för en dvd.


Läs om fler produkter på www.adante.se,
t ex mirakelplattor, mobilavstörare, slagrutor m.m.

Vi säljer ett urval av produkterna på föredragskvällarna i Stockholm.  

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM  
Föredragslokal: Kammakargatan 56, Stockholm.


 

På denna domän http://vingar.se hittar ca 250.000 besökare årligen även andra
 

 

MUSIK 
Country  Western Swing: Lillies
Jenny  hårdrock:  metal

RESETIPS
sevärdheter, bra länkar, flyg, buss, båt, logi, resebyrå etc: 
resa.vingar.se  
SVEALAND
 Västerås   Västmanland  Dalarna  Stockholm  Roslagen  Uppland  
Värmland  Södermanland  Närke
  GÖTALAND
 Gotland  Öland  Dalsland
 Göteborg  Bohuslän  Halland
 Skåne   Blekinge  Småland
Västergötland  Östergötland
   NORRLAND
Gästrikland  Hälsingland  Härjedalen  Jämtland  Medelpad  Ångermanland  Västerbotten  Norrbotten  Lappland
NORDEN 
 Norge  Finland  Åland  Island  Danmark-Färöarna-Grönland
RESTEN AV VÄRLDEN
 EUROPA 
 Estland Lettland Spanien 
 AFRIKA  ASIEN   AUSTRALIEN 
USA  KANADA  SYDAMERIKA

Är MODER JORD = Din miljö
värd en kvart eller två i veckan?
 Hjälp Jorden
alternativt! GRATIS!

Tankens kraft, jordstrålning, curry, pendling, slagruta, aura, chakra, feng shui, kinesiologi, PSI-spår ...
Föredrag och kurser varje vecka i Stockholm om osynliga energier & våra dolda outnyttjade förmågor. Försäljning o massor av länkar:
Jordstralningscentrum 
Gratis epost om det osynliga,
TV-tips m.m.: Slagrutenytt
Sädesfältringar: Cropcircles 
Mer slagruta: 
Arne Groth   JiS

Bilar  PowerMeet
 
Data  Humor  Slagruta
 Shaman  
Healing  Indianer
Vikingar, eskimåer, inka,
maya etc:
Naturfolk  Samer
Samisk kulturarbetare: LailaSpik 
Naturväsen:  Devor   UFO 
Ny o gammal kunskap/tro: 
NewAge 
Handmålad hemslöjd: Torvtaket
Tidigare liv: Ylva Cronstedt
Konstnären: Einar Nerman
Annorlunda Filateli: Mälarbältet

Här finns bl a offentligt, miljö, natur, astronomi, astrologi, TV, böcker, konst, sport: Per-Uno
JUL-länkar o hälsningar från våra
  LÄNKBYTARE : Jul

SPARA som Favorit:
vingar.se
adante.se

jordstralningscentrum.se
hjalpjorden.se

HÄLSA, mycket och brett,
"vanligt" &  alternativt:
Adante 
Traditionell vård:
 Svenska   Engelska
Alternativt:
BIOS-brickan  PlusMinus
Purpurplattan   D-vitamin
 Kinesiologi 
Alternativt  Amalgam
 Förebyggande 
 Elöverkänslighet
Sjukdomar & Symtom  Allergi
Mobiltelefon  Olle Johansson
 
Recept   Kloka ord