SYNLIGGÖR
DET
OSYNLIGA !

Välkommen till  www.jordstralningscentrum.se

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM
/ ADANTE

Här kan du läsa och lära om många olika saker
inom det alternativa området:
Aura, chakra, alternativ hälsa, guider, ledsagare, andlighet, dolda outnyttjade förmågor, tankens kraft, jordstrålning, pendel mm
 Klicka här för att Spara denna sida som favorit!
Telefon: 08 - 510 110 25  (helst/säkrast kl 9 - 11)
Mail/epost:   jc@adante.se 
Senast uppdaterad: 2018-02-08

Om du hamnat på denna sida utan en spalt/kolumn till vänster med länk till många undersidor med bl a mer om kurser, föredrag etc
 gå till
www.jordstralningscentrum.se

TV-tipsen
finns som vanligt via länk i vårt gratis nyhetsmail,
som du får om du skickar in namn o epost till jc@vingar.se

 

Inspelningar från flera tidigare föredrag
finns till försäljning,
se längre ner på denna sida.

Våren 2018

FÖREDRAG Onsdagar kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm
Inträde: 200:- Frivilligt pausfika macka kaffe/te 20:-
Vi kan bara ta kontanter.

UPPNÅ GRÄNSLÖSHET  - CARINA HULTQVIST 
FÖREDRAG Onsdag 14 februari, 
kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200:- 
Äntligen kommer Carina tillbaka efter en lång tids frånvaro! Hon är den, som tack vare sin stora kunskap, hållt flest föredrag och kurser hos oss genom åren. 
Det här föredraget handlar om så mycket: om Jordens framtid, om vår andliga utveckling, om det kosmiska nätverket, och om varför en enda liten punkt i universum är så viktig.

Carina visar hur allt hänger ihop, tid och rum, människor och natur, fysiskt och andligt. Det är detta faktum som gör att vi förmår så mycket mer än vi tror, och som ger oss oändliga möjligheter. Mycket handlar om var vi har centrum för vårt medvetande: är det i den fysiska kroppen, sysslar det med jordiska, praktiska ting, eller kan vi förflytta det till någon annan plats? I så fall, vart och varför? Där vi har vårt medvetandes centrum, där kan vi åstadkomma underverk. Vad är det som var och en vill åstadkomma med sitt liv? Healing, högre medvetande, bättre ekonomi, fred på Jorden eller bara mera kul? Allt är möjligt.

Kom och ta del av denna superenkla metod, som många före oss praktiserat utan att veta om det. Att göra det medvetet kan förändra allt!

Carina är en av de få specialister som finns på västerländsk esoterik, som innefattar t ex tarot, kabbalan, egyptisk kultur och gudar, ärkeänglar m.m. Hon är en mycket uppskattad kurs- och föredragshållare hos Jordstrålningscentrum, detta tack vare sin oerhört både breda och djupa kunskap i så många ämnen som är intressanta för vår publik.
Carina är också transmedium, t o m delar sin kropp, med Johannes Döparen.

STORSEANS samt FÖREDRAG OM ATT BLI AV MED RÄDSLOR – MARITA PETTERSSON
Onsdag 7 mars
, kl. 18.45 
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200:-
För Marita Pettersson har andevärlden varit en verklighet sedan hon var barn. Hon har många års erfarenhet som arbetande Certifierat medium och håller seanser i Sverige och internationellt.

Kvällens första timme börjar Marita med föredrag, där hon delger oss information som hon delvis fått av sina olika guider: Rädslor och tankemönster begränsar ditt liv. Marita berättar hur man gör medvetna övningar för ett friare och sannare jag.
Här kommer Marita också ge en ledsagande praktisk övning som man kan fortsätta med hemma.
Andra timman ger Marita StorSeans med förmedling av andekontakter
Kvällen avslutas med frågestund

Marita driver Kyriotes light of Spirit i Södertälje som spiritualistiskt Center tillsammans med sin make Christian. Är också författare till Voices from the unseen world, en kanaliserad skrift på engelska från andevärlden. Marita fortsätter att fördjupa sitt arbete och kunskaper framförallt i England för Paul Jacobs som under de senaste 4 åren varit Maritas mentor. Hemsida: www.kyriotes.se

 

THOTH - HÖGRE KUNSKAP I DEN NYA TIDEN - PAULA RABENIUS
FÖREDRAG Onsdag 21 mars, 
kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200:-

Paula är ett mycket uppskattat transmedium för Thoth. Paula går i djup trance under kvällen och låter därmed Thoth ta över kroppen och rösten och hålla föredraget genom henne, om den nya tiden – guldåldern av ljus. Thoth kommunicerar med gruppen om det som är dagsaktuellt.

Thoth är en ljusmästare från en högre frekvensnivå och arbetar i en grupp av ytterligare 12 ljusmästare med Jorden, för att undervisa och fungera som lärare i den högre esoteriska skolan. De lämnade Atlantis tillsammans när det föll för att skapa 12 nya civilisationer på jorden och bevara kunskapen som fanns då. Thoth kom då till Egypten där han verkade i många år som ljusmästare, fast han hade bara ett fysiskt liv på jorden för ca tretusen år sedan och arbetade då med hantverk.
Denna urgamla höga kunskap öppnas nu åter till mänskligheten som är på väg in i den nya guldåldern av ljus. Thoth förmedlar nu budskap för att hjälpa människorna på jorden med att släppa blockeringar och rädslor. Som han säger - människan måste ha hjälp att rustas inför de frekvenshöjningar som sker och kommer att ske framöver. Thoths mål är att människorna ska använda sin högsta potential och leva utefter sin tänkta väg i Kärlek, Förlåtelse och Harmoni.

Paula Rabenius kanaliserar budskap från andevärlden. De senaste 9 åren har hon samarbetat med Thoth. Deras samarbete gjordes klart före Paulas födsel och redan som barn fick hon information om att någon skulle komma att tala genom henne och framföra viktig information till människorna i en tid av turbulens.
Thoth och Paula jobbar även med kurser där man höjer sin frekvens och lär sig kommunicera med våra ljusmästare för att finna sin livsväg och kunna leva i balans.
Läs mer på: www.finndinkraft.se
Föredragserbjudande: Du får köpa en av Paulas böcker för 250:-  och Cd-box för 500:-.

 

FÖREDRAG Onsdag 4 april, kl. 18.45
Lokal: Kammakargatan 56. Inträde: 200:-                       

Torbjörn Sassersson.
Han med NewsVoice, som kollar upp sanningshalter i olika mediala artiklar och påståenden osv!

Mer info kommer här!

 

MARINA MUNK – 2018 ÄR VÅGENS ÅR
KURS söndag 15 april, kl. 10-17 Endagskurs

Intressanta och populära Marina Munk återkommer till oss och undervisar vidare i en endagskurs om människornas och jordens utveckling i de nya tiderna.
Det går som vanligt på Marinas kurser inte att exakt tala om vad kursen innehåller eftersom Marinas guider, som hon lyssnar till och kanaliserar hela tiden, inte talar om det i förväg, men hon stödjer ofta deltagarna i deras personliga utveckling mot högre medvetande. Marina Munks uppgift sedan lång tid är bl a att uppväcka människors högre medvetandekanaler.

På kursen fortsätter hon med mer undervisning om de nya tiderna och vår medvetandehöjning som gör att vi är på väg upp i helt nya energier, dvs en helt ny värld. Hon berättar om hur det nya Universumet kommer närmare och närmare och hur vi därmed synkroniseras mer och mer med Agartha.

År 2018 kallas Vågens år av Maritas guider i den andliga världen. Det kan innebära olika saker för olika grupper. För vissa kan det innefatta översvämningar, för andra berg- och dalbana i livet på andra sätt. Marina ser också stora vågor av människor som kommer upp på högre frekvenser över hela jorden, dvs en global medvetandehöjning, vilket kan yttra sig i bl a omfattande protester för frihet och kärlek.

Marina Munk är en klärvoajant, internationellt känd ljusarbetare som arbetar bokstavligen i hela världen. Hon arbetar med både människor och platser runtom på jorden på mycket hög andlig nivå och har gjort så i många, många år. Marina har ett mycket tätt samarbete med sina guider och kanaliserar det mesta i sina föredrag. Hennes uppgift sedan många år är bl a att uppväcka människors högre medvetandekanaler. Samtidigt utgår hon från vardagens behov. Hon har t e x levt en längre tid med indianerna i Amazonas djungler och leder fortfarande regnskogsprojektet World Rainforest Organisation, dit hon samlar pengar.

Marinas endagskurser brukar vara mycket omtyckta av deltagarna, vilket vi ser, för många återkommer på fler kurser.
Kostnad 1200:-. .Anmälan  till jc@vingar.se eller 08-510 110 25.   Anmälningsavgift 275:-

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FÖREDRAG 
Om inget undantag anges gäller:
Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, 
kl 18.45 - 22.00, normalt med fikapaus.
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är 200 :- + ev fika 20:-.
Föranmälan behövs inte till föredrag.
Alla föredrag hålls på svenska.
 

 

Nyfiken på PURPURPLATTAN? Läs mer på:
http://purpurplatta.adante.se

Nyfiken på BIOS-brickan? Läs mer på:
http://bios.adante.se/
 

UTBILDNING
I ALTERNATIV MEDICIN

BIRGITTA KLEMO

FÖR SJÄLVSTUDIER
Nu REA 
Läs mer på:
http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se/


 

HJÄLP JORDEN
 - KLIMAT - MILJÖ - SKICKA HEALIN
G! 
 Vi skickar då och då healing till olika ställen på Jorden, när det mest aktiva gänget har träff.

Tiden är ca 19:00 - 19:45.
Vill du vara med? Läs mer på:
http://slagrutenytt.vingar.se/HJ-aktiviteter.htm
MÅNDAG:  
2018-0129

S/Z Munsvattnet (NV Strömsund)

2018-0212

Ukraina/ Heniches'k

TISDAG:  
2018-0226

DK Grönland/ Sydöstra delen

2018-0312

Brasilien/ Santiago do Norte

2018-0326

SF/ Akaa (söder om Tammerfors/Tampere)

2018-0409

Sudan/ syddelen Juba

2018-0423

DK/ Bornholm Rö

2018-0507

USA/ Södra Florida, Everglades National Park

2018-0521

N/ Namsskogan

2018-0604

Japan/ Mount Gassan och regionen runt omkring

   
   


 

NYHETSBREV
Vill du ha vårt nyhetsbrev via mail?

Så du får nyheter, ändringar, humor, tänkvärt, uppföljningar, erfarenheter...
 och inte minst TV-tips i mängd!
Anmäl dig genom att maila namn o epost till jc@vingar.se

 

Inspelningar som finns att köpa!
Se mer på
http://www.jordstralningscentrum.se/inspelade-foredrag.htm
Nedan test för pdf-fil
http://www.jordstralningscentrum.se/JC-2016-02-DVD-tillsalu.pdf
http://www.jordstralningscentrum.se/JC-2016-02-anm.pdf
Beställ genom mail till jc@vingar.se
eller ring 08 - 510 110 25

 

 

INSPELADE INTRESSANTA FÖREDRAG

MISSADE DU ATT VARA MED PÅ NÅGOT AV JORDSTRÅLNINGSCENTRUMS FÖREDRAG ELLER KURSER?

NU HAR DU MÖJLIGHET
ATT KÖPA OCH SE NÅGRA AV DEM EFTERÅT.

BESTÄLL GENOM ATT
   - maila
jc@vingar.se
         - ringa 08 – 510 110 25

   DALAI LAMA
   sjunger mantrasånger.
   Påverkar alla chakror!
   CD, 1 timme. Pris 130:
   Läs lite om skivan här: 
   http://dalailama.adante.se/

NYHET

MARINA MUNK
Inspelat föredrag hos Jordstrålningscentrum
14 september 2016.

Marina berättar om vad som händer med människornas och Jordens utveckling i denna spännande tidsålder, när vi nu gått in i ett nytt universum. Hon berättar om den pågående sammanföringen av  jordens alla parallella världar, som t ex 8 olika varelser och utvecklingssystem som hör till jorden, även devariket. Hon berättar också om hur upplösningen av vårt gamla liv går till.

Marina är en klärvoajant internationellt känd ljusarbetare som arbetar bokstavligen i hela världen. Hon arbetar med både människor och platser runtom på jorden på mycket hög andlig nivå.
Hennes uppgift sedan lång tid är bl. a. att uppväcka människors högre medvetandekanaler.
Samtidigt utgår hon från vardagens behov. Bl. a. har hon en längre tid arbetat med ett eget regnskogsprojekt i Amazonas djungler.
Det har skrivits flera böcker med/om Marina Munk, t. ex. Glädjens tid och Det stora uppdraget, där Jordens och människans utveckling är i centrum. Böckernas energi har enligt många läsare förändrat deras liv och att bara hålla i en bok kan ge utvecklande energi.

Marinas föredrag brukar vara väldigt populära hos oss.
DVD drygt 2 tim. Pris: 215:-

 

Inspelad KURS med Marina Munk
söndag 20 november 2016.

En dag med den kloka Marina som genom sina höga guider vet så mycket om framtiden för oss.
Även guidade meditationer.

En dvd (videoinspelning  för delar av dagen) samt en cd (bara ljudet)1,5 timme under resten av dagen. Pris 390:-.

 

CHANNIE WEST
 –
OM DEN NYA JORDEN OCH VÅR UTVECKLING

2 CD, drygt 2 tim. Pris 220:

ÅR 2017 UR ETT ASTROLOGISKT PERSPEKTIV  - THOMAS JÖNSSON 
Himlakropparnas rörelser och inbördes cykler beskriver symboliskt de medvetandeförändringar och utmaningar som vi genomgår kollektivt.
Thomas beskriver dessa processer för år 2017 och hur de då påverkar oss människor. Vad kan vi förvänta oss av året?
Thomas Jönsson är astrolog, författare och terapeut med över 30 års erfarenhet.
Motsvarande föredrag har tidigare år varit otroligt uppskattade!
Förvånansvärt mycket av det han har förutsagt för de föregående åren har slagit in.
Inspelningen från Thomas Jönssons föredrag 25 januari finns nu på dvd,
kostar 190:- + frakt 28:-. Beställes via jc@vingar.se.

VEM STYR DIG ENERGIMÄSSIGT?
  – ANDERS KNUTAS

Många människor påverkas i vardagen till stora delar av energier som inte är deras.
Det finns företeelser, villkor, andar, entiteter, utomjordiska och andra energier som är verksamma på olika nivåer i våra liv. Alla är inte positiva.
Anders berättar om detta under kvällen och förklarar hur man kan undvika den energipåverkan som man inte vill ha.
Föredraget är på dvd och över 2½ timme långt. Pris 235:-.

BIRGITTA KLEMOS FAVORITPRODUKTER

Ett föredrag med massor av hälsotips från en erkänt duktig terapeut.
Dvd med Birgitta Klemo, som anses som en av Sveriges duktigaste terapeuter inom alternativ medicin. Hon berättar främst här främst om de produkter hon haft mest framgång med när hon behandlat patienter, d.v.s. de preparat som hjälper de flesta. Hon lämnar exakta råd hur man använder och doserar dem,
t ex för magproblem. Birgitta svarar också på ett antal andra olika hälsofrågor från publiken. Ett mycket innehållsrikt föredrag med massor med nyttig hälsoinformation i alternativ medicin som var och en kan tillämpa.
2 tim. Pris 250:-.

BIRGITTA KLEMO
– ENDAGSKURS I HÄLSA      
 

Under en endagskurs i alternativ medicin hinner Birgitta Klemo, en erkänt duktig och framgångsrik hälsoterapuet med mångårig erfarenhet,  tala om många olika hälsoproblem och hur man kan bli av med dem. Hon lämnar exakta råd om vilka produkter man använder förde olika problemen och hur man doserar dem. Birgitta använder sig av många olika slags preparat som kan köpas på hälsokosten.

Under kurser tar hon bl a upp: Magproblem, psoriasis, gallbesvär, svullnad, svamp, bakterier, virus, försurning, borelia, herpes, gaser, levern, avgiftning, ögonproblem, sexlust, tarmrening, trög mage, sköldkörteln, saltsyra , läckande tarm, barnlöshet, menscykeln, vallningar, tinnitus, rosacea, osteoperos, ledbesvär m.m.

Birgittas undervisning är lätt att följa även för nybörjare.
Dvd, ca 4,5 tim. pris 550:-.

 

REA på BIRGITTA KLEMOs
kompendium och film

Passa på! Nu rear vi  BIRGITTA KLEMOs  - UTBILDNING FÖR SJÄLVSTUDIER I ALTERNATIV MEDICIN

Birgitta Klemo anses som en av Sveriges duktigaste terapeuter inom alternativ medicin.
Hon har hållit på i över 40 år och klarar ofta av patienter med svåra problem som andra terapeuter misslyckats med..
Kursen för självstudier består av en sju helger lång kurs som är nästan ordagrant nedskriven i ett kompendium, samt film på USB från en annan 7 helger lång kursomgång med massor med ytterligare information.
Det är alltså en sju helger lång utbildning som man läser hemma.
Birgittas kurs har fått Otroligt BRA recensioner! Hon är en duktig lärare med fantastiska kunskaper och lär ut på ett lätt sätt. Hon ger exakta besked om preparat, doseringar etc. för mängder av hälsoproblem.
Det är en guldgruva för den som är intresserad av alternativ hälsovård!

I och med REAN sänks kurspärmens pris med 1400:- och filmen med 1000:-., totalt 2400:-.
Priset får båda blir nu 5100:- istället för 7500:- .
Man kan köpa bara kompendiet för 3900:- (5300:- förut) om man vill.
Kompendiet är otroligt innehållsrikt på hälsotips (över 360 sidor).
Läs mer på: http://birgittaklemo.jordstralningscentrum.se 
Och läs recensionerna! WOW!

MÖTEN MED OKÄNDA OSYNLIGA VÄSEN
- PER-UNO FRANSSON, EVA SVENSSON
Eva och Per-Uno har i många år arbetat intensivt med olika slags osynliga väsen. De berättar under kvällen om hur de hjälper plötsligt avlidnas andar till ljuset, om hur de får healinghjälp från skickliga väsen, guider och avlidna healingmästare som de kallar på och även ger healing tillbaka vid behov, om änglar och deras vingar, om olika slags drakar de mött, om stortroll (12 m) och andra väsen som de brukar hjälpa med deras arbeten i naturen, om vad skogsavverkningar ställer till med, om enhörningens energi, om bergatrollet i Spanien, om skogsrået, om ärkeänglar, om kyrkornas stora väktare i olika religioner, om forntida väktare i megalitgravar, om utomjordingar m.m. 
Föredraget är på dvd och ca 2 tim. Pris 210:-.

UPPSTIGNING, MEDVETANDEHÖJNING
OCH DEN FEMTE DIMENSIONEN med CARINA HULTQVIST

Ända sedan millenieskiftet har vi väntat på det som kallas uppstigningen, dimensionsskiftet eller den medvetandehöjning som vi alla sägs gå igenom för närvarande. Somliga är i den femte dimensionen, andra vet inte var de befinner sig. Somliga säger att uppstigningen redan har skett, medan andra fortfarande väntar på den.
De här frågorna har diskuterats flitigt de senaste årtiondena. Många trodde att en stor förändring skulle äga rum år 2000, men inget särskilt verkade hända. Därefter trodde man att det skulle ske i slutet av 2012, men inte heller då verkade det hända något. Vad ska man tro egentligen?

Hur ligger det till? Hur många dimensioner finns det? Vad innebär uppstigningen?
Hur vet vi om vårt medvetande har höjts? Hur vet vi om vi är i femte dimensionen eller inte? Har det med andligheten att göra? Många har frågor kring detta, och trots att många andra har försökt förklara, så är osäkerheten fortfarande stor. Vad är sant? Hur vet man?

Carina hjälper oss att förstå vad som händer – och vad som inte händer, och varför!
Carina har funderat och studerat dessa frågor länge. I det här föredraget förklarar hon och ger dig verktyg att gå vidare med din egen utveckling. Hon avlivar en hel del myter och missförstånd kring medvetandehöjning och uppstigning, och visar vad som har hänt, vad som sker nu, och vad som troligen kommer att ske i framtiden.

Välkommen till ett dimensionsöverskridande föredrag!

Föredraget är på dvd och ca 2 timmar långt. Pris 200:-.
Se ett utdrag på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Bf9tiIeGHO0

OLIKA MEDITATIONSTEKNIKER med
CARINA HULTQVIST


Carina är en omtyckt lärare med mycket gedigna kunskaper i västerländsk esoterik. Cd:n innehåller en genomgång av olika slags meditationstekniker så att man kan prova sig fram till vad man trivs bäst med.. Därefter följer en guidad meditation där Carina leder oss till spännande platser och möten.

Tänk på att en meditation kan upplevas och förstås på många nivåer. För varje gång kan du därför få en allt djupare förståelse av en och samma meditation.

Det finns flera syften med meditationerna: Dels är de hälsosamma för kroppen.
Man varvar ner, slappnar av, blodtrycket sänks, och man kan släppa tankar på dagens bekymmer.
Dels är de hälsosamma för psyket: Man tränar koncentration, positivt tänkande, kreativ visualisering och fokusering. Kort sagt, man mår bra av att meditera.
Viktigast är emellertid att meditationer skapar förutsättningar för andliga kontakter på ett djupt plan. 78 min.  Pris 150:-.

DET HELIGA ÅRET – VÅRT NORDISKA, HEDNISKA ARV – CARINA HULTQVIST
Många av våra högtider är en blandning av både hedendom, kristendom, keltiska traditioner m.m. Ofta har kristendomen försökt ta över en hednisk festdag för att få den att försvinna, men det finns mycket kvar hos oss från våra förkristna tider.
Carina berättar om årets olika högtiderna som vi firar i Sverige sen urminnes tid
och förklarar genom vilken tradition och kultur de uppstått. Bara för att vårt land blev kristet för ca tusen år sedan, har de hedniska traditionerna inte försvunnit helt, även om de kristna munkarna och missionärerna gjorde sitt bästa för att ersätta dem med kristna helgdagar, traditioner och läror. Wiccaner och asatroende firar fortfarande de gamla hedniska årstiderna, och här och var på landsbygden finns berättelser om hedniska sedvänjor som var i bruk så sent som på 1930-talet.
Är då alla våra högtider kristna nu för tiden? Oh nej, långt ifrån. Det finns mängder av hedniska inslag i de allra flesta av våra kristna högtider, som jul, påsk och allhelgonafirande.
Carina reder ut vad som är hedniskt och vad som är kristet i årets högtider.
Föredrag på dvd, drygt 2 timmar. Pris 195:-.

ÄR DU KANSKE EN HÖGKÄNSLIG PERSON (HSP)?
med IHRÉNE ABRAHAMSSON

Ungefär var femte människa har ett mer utvecklat och därmed känsligare nervsystem. Det medför ofta många problem, men också större förmågor på många områden.
Föredraget informerar om vad HSP innebär och kommer med goda råd om hur man kan bli av med de problem högkänslighet innebär.
Föredraget är på DVD och är 2 tim 22 min långt. Pris 225:-.

CHEMTRAILS  - DE SPRUTAR GIFTER PÅ OSS! med KIT LARSEN HUGHES                                
Det här behöver alla bli medvetna om!
Mängder med flygplan sprutar dagligen (utan piloternas vetskap) oerhörda mängder gifter i luften genom speciell inblandning i drivmedlet, även över Sverige, för att vissa har avsikt att kunna bemästra vädret och även för att kunna vinna krig!
Den här miljökatastrofen av globala mått behöver alla känna till!
Föredraget är på DVD och är knappt 2 timmar långt. Pris 180:-.

DET NYA PARADIGMET OCH VÅRT HÖGRE MEDVETANDE med JENS JERNDAL.
Mycket bra, intelligenta och logiska förklaringar av en duktig föreläsare!
Bl. a. den bästa förklaring vi hört om hur materia, aura och ande hör ihop.
Vi rekommenderar verkligen denna dvd,
som handlar om de nya tider vi går till mötes.

Föredraget är på DVD och är ca 2 timmar långt. Pris 205:-.

DET KOSMISKA PARADIGMSKIFTETS INNEBÖRD FÖR DIG OCH MIG
  –
JENS JERNDAL 
Jens har en förmåga att uttrycka många sanningar på ett enkelt och rakt sätt. Han kallar t ex den moderna vetenskapen för en av våra allra heligaste kor som i vårt samhälle tillskansat sig monopol på sanningen. Han visar på att man i samhället lyckats få oss att acceptera att vanligt folk, d.v.s. konsumenterna av hälsovård, omöjligt kan förstå något av medicinens komplicerade vetenskap och därför inte kan ha något att säga till om och därför inte heller behöver tillfrågas om vad vi tycker. Detta gäller även politiker och styresmän. Han visar även på mycket annat.  Han har skrivit böckerna: Vakna Sverige - Framtiden är här, Cracking the rainbow code och Paradigm pulse - sensing the surge of change.
Jens är språkrör för det alternativa politiska partiet Enhet.
Föredraget är på DVD och är ca 2 timmar långt. Pris 215:-.

EPIGENETIK  med OLLE HAGLUND
- Lär dig ändra dina gener och därmed din hälsa
 - i enlighet med senaste forskningen

Endast ca 15 % av våra gener är fasta, resten kan vi påverka genom vårt levande på olika sätt.
Olle går igenom hur det fungerar och hur man gör för att få tillbaka eller bibehålla hälsan, främst med tonvikt på hur man själv kan påverka generna genom speciella grönsaker, örter och kryddor,
allt i enlighet med aktuella forskningsrön.
Ett mycket innehållsrikt föredrag på dvd, samt en extra cd med alla bilder från föredraget för att kunna studera dem i lugn och ro, samt med många extra bilder som inte hanns med på föredraget.
Ett absolut toppenföredrag för alla som vill påverka sin hälsa och må bra!
Över 2,5 timmar långt. Pris 245:-.

DOLDA INFLAMMATIONER
 - den verkliga grunden till många vanliga sjukdomsproblem
OLLE HAGLUND   
Forskarna vet numera att dolda inflammationer är inblandade i och kanske grunden till många av våra vanligaste sjukdomar. Eftersom de här inflammationerna inne i kroppen är mycket små så märker vi inte av dem,
men de kan ändå skapa livsfarliga tillstånd, t ex de vanliga hjärt-kärlsjukdomarna, men också massor med andra hälsoproblem.
Eftersom det är en så vanlig sjukdomsorsak så är det väldigt viktigt att förstå mer av det här med dolda inflammationer och därmed få en möjlighet att bli av med sina egna om man har det eller se till att det inte uppstår några. Olle Haglund berättar om allt detta under kvällen och talar naturligtvis också om hur man gör för att bli av med dem och inte heller skapa några nya. Han uppdaterar sig dagligen på ny forskning på området och arbetar mest med att använda de speciella grönsaker, örter och kryddor som enligt forskarna är de mest effektiva.
Olles föredrag är fyllt med Massor av bra information! Över 2,5 timme långt.

Ett mycket innehållsrikt föredrag på dvd, samt en extra cd med alla bilder från föredraget för att kunna studera dem i lugn och ro, samt med många extra bilder som inte hanns med på föredraget.
Pris 255:-.

ATT ÅLDRAS FRISK – och även undvika Alzheimer och demens – OLLE HAGLUND
OBS! "Åldras" gör man från 40-50-års-åldern!
Det gäller att förebygga ohälsa i god tid!

Alla våra celler och organ, liksom hela kroppen åldras fortlöpande, men med olika hastighet hos olika personer. Det finns ännu ingen teori som ensam helt förklarar varför vi åldras. Orsaken är multifaktoriell där många mekanismer medverkar. 
Vid föreläsningen berörs brett de senaste teorierna bakom åldrande, Alzheimer och demens och Olle förklarar hur man bär sig åt för att ofta starkt kunna påverka det hela,
så man kan bibehålla hälsan trots att man levt många år.
Olle Haglund är forskare och medicine doktor. Han följer dagligen intressant forskning på olika aktuella områden, och är sen mycket företagsam och produktiv med att utnyttja den kunskapen till att förbättra hälsan för många. Det är ofta sådana saker som man sedan använder i alternativ hälsovård, ofta speciella grönsaker, örter och kryddor, men det finns forskning bakom, Olle har därför ofta varit en föregångare på olika hälsoområden.
Han är t ex en av personerna bakom det välkända medlet L-argiplex som räddat mångas mäns och kvinnors sexliv. Idag arbetar han bl a med att ta fram en, enligt senare tids forskning, supernyttig lingon- och rödbetsjuice. Han har också skrivit ett antal böcker. Olles föredrag hos oss är mycket populära då de innehåller massor med användbar hälsoinformation för var och en.
Missa inte detta mycket bra föredrag om du är intresserad av en mångårig frisk framtid! 

Ett mycket innehållsrikt föredrag på dvd, samt en extra cd med alla bilder från föredraget för att kunna studera dem i lugn och ro, samt med många extra bilder som inte hanns med på föredraget.
Drygt 2,5 tim.  Pris 260:-.

KVÄVEOXIDENS ROLL
 - ÄR DU EN TIDSINSTÄLLD BOMB?

OLLE HAGLUND
Inspelat föredrag hos Jordstrålningscentrum 28 september 2016.
Kväveoxid är ett av de hetaste forskningsområdena nu, för vetenskapen har börjat inse kväveoxidens mycket viktiga roll för allas vår hälsa. Det handlar om trötthet, högt blodtryck, diabetes, sexproblem för både män och kvinnor, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, fibromyalgi och mycket mer. Olle Haglund, som dagligen följer forskningen, berättar om hur det fungerar, om forskningsresultat och hur man kan bli hjälpt genom rätt livsstil, vilket främst av allt innefattar att äta speciella grönsaker, frukter och örter.

DVD drygt 2 tim.+ CD med hundratals informativa bilder från föredraget (så man hinner läsa dem ordentligt). Pris: 240:-

 

THOTH - HÖGRE KUNSKAP I DEN NYA TIDEN – PAULA RABENIUS
Paula går i djup trance under kvällen och låter därmed andeväsendet Thoth ta över kroppen och hålla föredraget genom henne, om den nya tiden – guldåldern av ljus.
Thoth är en energiform från en högre frekvensnivå och har haft ett jordeliv för tre tusen år sen i Egypten. Hans syfte och uppgift då var att undervisa och fungera som lärare i den högre esoteriska skolan men han arbetade också med hantverk.
Thoth förmedlar nu budskap för att hjälpa människorna på Jorden med att släppa blockeringar och rädslor. Som han säger - människan måste ha hjälp att rustas inför de frekvenshöjningar som sker och kommer att ske framöver. Thoths mål är att människorna ska använda sin högsta potential och leva utefter sin tänkta väg i Kärlek, Förlåtelse och Harmoni.

I slutet svarar Paula, när hon är tillbaka i sin kropp, på frågor.

Paula kanaliserar budskap från andevärlden. De senaste  6 åren har hon samarbetat med Thoth.
Redan som barn fick hon information om att någon skulle komma att tala genom henne och framföra viktig information till människorna i en tid av turbulens.
Dvd. Pris 230:-.

Så här beställer du våra produkter:
Maila till
jc@vingar.se  eller ring 08 - 510 110 25
Frakt 28:- för en dvd.

Läs mer på www.jordstralningscentrum.se, där nyinspelningar läggs in.
Där hittar du också vårt föredrags- och kursprogram m.m.


Läs om fler produkter på www.adante.se,
t ex mirakelplattor, mobilavstörare, slagrutor m.m.

Vi säljer ett urval av produkterna på föredragskvällarna i Stockholm.  

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM  
Kontor: Stockholmsvägen 158, 187 32 Täby. 
Föredragslokal: Kammakargatan 56, Stockholm.


 

På denna domän http://vingar.se hittar ca 250.000 besökare årligen även andra
 

 

MUSIK 
Country  Western Swing: Lillies
Jenny  hårdrock:  metal

RESETIPS
sevärdheter, bra länkar, flyg, buss, båt, logi, resebyrå etc: 
resa.vingar.se  
SVEALAND
 Västerås   Västmanland  Dalarna  Stockholm  Roslagen  Uppland  
Värmland  Södermanland  Närke
  GÖTALAND
 Gotland  Öland  Dalsland
 Göteborg  Bohuslän  Halland
 Skåne   Blekinge  Småland
Västergötland  Östergötland
   NORRLAND
Gästrikland  Hälsingland  Härjedalen  Jämtland  Medelpad  Ångermanland  Västerbotten  Norrbotten  Lappland
NORDEN 
 Norge  Finland  Åland  Island  Danmark-Färöarna-Grönland
RESTEN AV VÄRLDEN
 EUROPA 
 Estland Lettland Spanien 
 AFRIKA  ASIEN   AUSTRALIEN 
USA  KANADA  SYDAMERIKA

Är MODER JORD = Din miljö
värd en kvart eller två i veckan?
 Hjälp Jorden
alternativt! GRATIS!

Tankens kraft, jordstrålning, curry, pendling, slagruta, aura, chakra, feng shui, kinesiologi, PSI-spår ...
Föredrag och kurser varje vecka i Stockholm om osynliga energier & våra dolda outnyttjade förmågor. Försäljning o massor av länkar:
Jordstralningscentrum 
Gratis epost om det osynliga,
TV-tips m.m.: Slagrutenytt
Sädesfältringar: Cropcircles 
Mer slagruta: 
Arne Groth   JiS

Bilar  PowerMeet
 
Data  Humor  Slagruta
 Shaman  
Healing  Indianer
Vikingar, eskimåer, inka,
maya etc:
Naturfolk  Samer
Samisk kulturarbetare: LailaSpik 
Naturväsen:  Devor   UFO 
Ny o gammal kunskap/tro: 
NewAge 
Handmålad hemslöjd: Torvtaket
Tidigare liv: Ylva Cronstedt
Konstnären: Einar Nerman
Annorlunda Filateli: Mälarbältet

Här finns bl a offentligt, miljö, natur, astronomi, astrologi, TV, böcker, konst, sport: Per-Uno
JUL-länkar o hälsningar från våra
  LÄNKBYTARE : Jul

SPARA som Favorit:
vingar.se
adante.se

jordstralningscentrum.se
hjalpjorden.se

HÄLSA, mycket och brett,
"vanligt" &  alternativt:
Adante 
Traditionell vård:
 Svenska   Engelska
Alternativt:
BIOS-brickan  PlusMinus
Purpurplattan   D-vitamin
 Kinesiologi 
Alternativt  Amalgam
 Förebyggande 
 Elöverkänslighet
Sjukdomar & Symtom  Allergi
Mobiltelefon  Olle Johansson
 
Recept   Kloka ord