SYNLIGGÖR
DET
OSYNLIGA !

Välkommen till  www.jordstralningscentrum.se

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM

Här kan du läsa och lära om många olika saker
inom det alternativa området:
Aura, chakra, alternativ hälsa, guider, ledsagare, andlighet, dolda outnyttjade förmågor, tankens kraft, jordstrålning, slagruta, pendel mm
 Klicka här för att Spara denna sida som favorit!
08 - 658 24 12  eller  070 - 206 12 82
Mail/epost:   jordstralningsc@gmail.com 
Senast uppdaterad: 2022-05-12

Om du hamnat på denna sida utan en spalt/kolumn till vänster
med länk till många undersidor med bl a mer om kurser, föredrag etc
 gå till
www.jordstralningscentrum.seFöredrag         

Onsdagar kl. 18.45 (portarna öppnas kl 18) 

Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm 

Inträde: 200:- om ej annat anges.

Frivillig pausfika

smörgås, kaffe/te endast 30:-

Betalningsmedel: kort, swish el. kontant.

 

Det finns ett mindre urval av våra produkter till försäljning under kvällarna 

Vi har förbokning på flera av våra föredrag. Se vad som gäller vid respektive tillfälle.  

        

Kurser och Utflykter

Till alla kurser och utflykter gäller föranmälan.

Lokal för våra kurser varierar. 

 

Anmälan görs till:

jordstralningsc@gmail.com 

                         

Har du/ni några frågor om programmet: 

 

Kontakta oss via:

jordstralningsc@gmail.com 

070-2061282 / 08-6582412   

 

VÄLKOMMEN!

 
Malou & Helene
 


KURSER & FÖREDRAG 2022

KURS  3/4 + 22/5  + 29/5  RITA BORENSTEIN -  

KURS - RITA BORENSTEIN -

SJÄLENS SANNA RESA.
https://play.acast.com/s/sa-in-i-sjalen/70-rita-borenstein-om-sjalens-resa-och-en-resa-i-livet-mella

Syftet med kursen är att utforska sitt eget individuella själsliga syfte och livsuppgift under ledning av Rita Borenstein som under 10 år samlat erfarenhet av att utforska själens syfte genom hypnos. Upplägget uppmuntrar egen inlevelse, snarare än utlevelse. Integritet och respekt för varje unik deltagare kommer att upprätthållas.

Kursdagarna innehåller nedgång i avslappnat tillstånd, men kan inte jämföras med de individuella långa och djupa LBL-regressioner i hypnos.

3/4 Tema: Själens resa i Livet mellan Liven.

 • Rita Borenstein ger en introduktion till Life-between Lives-hypnos
 • Gruppens medlemmar tas med i en gruppmeditation genom positiva, neutrala och roliga minnen i sin barndom.
 • Sammanfattande samtal och feedback med gruppen och Rita

22/5 Tema: Få kontakt med mitt sanna jag

 • Feedback från förra gången. Rita introducerar dagens tema
 • Deltagarna tas med till tiden i mammas livmoder.  Hur har omständigheterna i denna tid påverkat mitt sanna jag? Vad är mitt sanna jag?
 • Sammanfattande samtal och feedback med gruppen och Rita

29/5 Tema: Mitt livs syfte

 • Feedback från förra gången. Rita ger en introduktion till dagens tema.
 • Deltagarna tas med i en meditation till tidigare liv samt livet mellan liven
 • Sammanfattande samtal och feedback med gruppen om sitt livs syfte.

Rita Borenstein har har en bakgrund som Osteopat D.O. och hypnosterapeut samt sjuksköterska, 

Hon utbildade sig 2012 hos The Michael Newton Institute och blev den första och fortsatt ända i Sverige att erbjuda Life Between Lives®LBL regressioner i hypnos baserat på Dr Michael Newtons livsverk och forskning. 

Rita har publicerat två böcker om sitt arbete med LBL-metoden och de böckerna finns både på svenska och engelska. Böckerna heter Själens resa hem och Min själ är en diamant. Dessa böcker går att köpa till ett rabatterat pris under kursdagarna.

3-dagars kurs med start den 3/4. Pris: 2750:- Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com el. 0702061282. Du får en bekräftelse och mer info. Anmälningsavgift: 450:- Begränsat antal platser. 

 

 

FORTSÄTTNINGSKURS I FJÄRRSYN 14-15/5 CARINA HULTQVIST

Den här kursen är till för dig som har gått nybörjarkurs i fjärrsyn, eller som redan kan lite fjärrsyn och vill träna mer eller lära sig nya metoder.

Kursen sträcker sig över två dagar. Lördagen inleds med en snabbrepetition: vad fjärrsyn är, hur man gör, och vilka etiska regler som finns. Därefter tränar vi CRV- coordinate remote viewing – fjärrsyn med koordinater, som utförs sittande med papper och penna. Du får här bland annat träna på att känna strukturer, texturer, färger, storlek, form och utsträckning. Du tränar också att känna in känslor och sinnesstämningar vid målet: glad, ledsen, arg, upphetsad, lugn, osv. I kursen ingår även att upprätta ett protokoll att använda varje gång, och att teckna objektet, samt skriva en kort sammanfattning av vad du tror att målet är. Kursen tar även upp tillämpningar: hur det går till att göra fjärrsyn på patienters inre organ, på börsens rörelser och på rörliga mål, som tex bilar och tåg.

Söndagens fjärrsyn ERV – extended remote viewing - inleds med en kort övning i andning och avslappning. Därefter snabbgenomgång av hur man ska röra sig i målområdet. Söndagens mål är inte rena nybörjarmål, utan kan vara lite mer komplicerade, och kräver att man rör sig mycket i målområdet eller att man interagerar med varelser som finns i eller omkring målet. Målen kommer att vara både i nutid och förfluten tid; både på Jorden och på andra platser i kosmos. 

Du är varmt välkommen till fortsättningskursen i fjärrsyn!

KURS 14-15/5 Kursavgift 2450:- Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info. Begränsat antal platser.

 

BLI DITT EGET MEDIUM FÖR EN STUND OCH FÅ MÖJLIGHETEN ATT UPPLEVA NÄRA OCH KÄRA PÅ ANDRA SIDAN ELLER TIDIGARE LIV.

Mediet Mattias Andersson kommer till Stockholm
 - Gamla stan söndag den 15/5 för privat sittning - 

 • Är du nyfiken på vem du har varit i ett tidigare liv?
 • Eller vill du möta någon när och kär som befinner sig på andra sidan?

Mattias leder dig ner i ett avslappnat tillstånd där du kommer i kontakt med ditt innersta (undermedvetna) som lagrar alla minnen som själen bär med sig  från alla livstider den har levt på jorden. På så sätt är det möjligt att komma i kontakt med sina tidigare liv. Och något liv som har betydelse för det liv, du lever idag. På samma sätt är det möjligt att uppleva sina nära och kära som befinner sig på andra sidan. och vad det är de vill förmedla till dig. Det är en personlig upplevelse att bära med sig. Hur man upplever det är individuellt. En del upplever att de är där med alla sinnen, andra ser en film för sitt inre och ytterligare en ser eller hör inget de upplever genom känslor. Hur förbereder jag mig? Kom med ett öppet sinne så har vi en riktigt bra början. Mattias har inte möjlighet att påverka vem det är som kommer för att besöka dig från andra sidan eller vilket liv du kommer att uppleva. 

Mattias Andersson är verksam som medium. Intresset för det mediala har funnits med Mattias genom hela livet. Mattias har sökt kunskap genom att gå olika utbildningar inom mediumskap och personlig utveckling. Idag håller Mattias seanser och privat sittningar med inriktning på andevärlden och tidigare liv, samt vägledning.

Privat sittning 15/5 - Tid 50 min - 750:-

Bokning görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282.  

Begränsat antal platser.

 

SLAGRUTEKURS - PÅ UTTRINGE MED  

BENGT NORBERG - 21-22/5

Avancerad kurs för de som vill få en djupare kunskap. 
Här kommer vi även in på att känna in andliga energier 
och att känna energier på distans.

Några punkter ur kursprogrammet:

 • Balansera chakran, känn in auror.
 • Hur man rensar och hjälper spöken.
 • Känn in energier på distans med karta, ritning.
 • Hur man tar bort förbannelser.
 • Trollstigar.
 • Hur man tar bort giftringar.
 • PSI - spåret - hitta borttappade föremål med hjälp av pekare.
 • Sexkantfönster.
 • Auror runt träd och träd som talar med varandra.
 • Mental avstörning på distans.
 • Leylinjer och healing, Leylinjer och labyrinter.
 • Orienteringsstenar, kommunikationsstenar och bevakningsstenar.

Bengt Norberg kom in på denna bana vid 66 års ålder, med Åke Pihlgren som mentor - En av Sveriges främsta inom kuskapen att mäta olika energier med slagruta. Under en resa till Bosnien fick Bengt möjligheten att meditera i Solpyramiderna. Där fick han en mycket stark upplevelse och hans känslighet ökade. Hans guider berättade att han skulle lära ut kunskapen om hur man kan mäta och känna energier.

Kurs den 21-22/5. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282.  Du får då en bekräftelse och mer info. Kursavgift 2750 :- Begränsat antal platser.

 • För er som vill går det bra att övernatta utan extra kostnad.
 
 

Föredrag onsdag 7/9 kl. 18.45 -21.30 Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm

Inträde: 200:- 

Mer info kommer inom kort

 

Shamansk runmagi – Portal till Drömtiden

Tvådagarskurs med Jörgen I Eriksson 24-25 september - 2022  

Runmagin är en shamansk kunskapsväg som har återkommit med kreativ kraft i dagens värld. På denna kurs undersöker vi på djupet runornas väsen, kraft och kosmiska dimensioner med hjälp av heliga platser.

Kosmos kännetecknas av rörelse, relation, medvetande och riktning. Allt detta ryms i utharken, det magiska runsystemet. I runorna finns den kosmiska matrisen, det mönster som formger allt som är och allt som blir. De fungerar som portar eller virvlar in i Drömtiden, fångar de kosmiska processernas ständiga rörelse och uttrycker totaliteten av all kunskap som finns utspridd överallt i naturen. Runorna ger oss möjlighet att uppleva det kosmiska energiflödet direkt, utan förmedlande eller illusoriska fantombilder, och de representerar en illusionsfri och icke-hierarkisk väg till total kunskap och total frihet. Runsystemet är självinstruerande och kanaliserar energi och kunskap inte bara från Moder Jord utan också direkt från det kosmiska energiflödet. Deras potential förstärks när vi samverkar med dem på heliga platser som i sig också är virvlar in i Drömtiden.

Förutsättningar för att få del av runornas och jordens kraft och kunskap är att vi släpper självviktigheten, stoppar den inre dialogen, biter av ödets trådar och tar fullt ansvar för våra handlingar. Därför kombinerar vi runorna med andra traditionella metoder som själsresor, utesittning/ landskapsgång och ceremonier och jag tar även upp runmagins beröringspunkter med andra andliga traditioner och med kvantfysik, alkemi, djuppsykologi och djupekologi. Avsikten är att deltagarna ska hitta sitt eget sätt att samarbeta med runorna för att kunna tänka och handla i skönhet och bidra till harmoni och balans för människor, djur, växter och landskap. Eftersom Moder Jord är huvudläraren förläggs hela kursen utomhus 

Kursdagarna genomförs på Rösaring i Upplands-Bro och Runsa i Upplands Väsby.

Jörgen I Eriksson har arbetat med runor och shamanism i 40 år och skrivit ett flertal böcker om nordisk och samisk shamanism. 

Anmälan görs till Jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info. Pris: 1500:- .Begränsat antal platser.

 

Föredrag/Seans fredag 30/9 kl. 18.45 -21.30
Liselotte & Camilla Örnberg -
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm

Inträde: 280:- (fika ingår)

Mor & dotter Liselotte & Camilla Örnberg har i över tjugo år utvecklat sig och arbetat tillsammans som medium. I kväll har dom storseans och välkomnar andevärlden i kärlek och ljus. Kvällen börjar med att de beskriver hur de arbetar och hur andevärlden tar kontakt. De förklarar hur våra djurvänner vill vara oss nära och hur kommunikation fungerar. Därefter håller de en seans och bjuder in nära och kära, vänner, släkt och djur. Från hjärta till hjärta förmedlar de budskap till så många som möjlig denna kväll.

Helgkurs i medial utveckling Denna helg kommer Camilla & Liselotte hjälpa dig att bjuda in och känna av andevärlden på ett kärleksfullt och respektfullt sätt. De tar upp tekniker och tränar tillsammans. Du kommer få de verktygen du behöver för att få full kontroll på energier, dels det du påverkas av i vardagen men även hur du kan uppleva andlig energi. Hur du kan öppna dig till den högre frekvensen. På vilket sätt skiljer sig kommunikation med andevärlden gentemot kommunikationen med djur? Lär dig skilja på att läsa av energi, intuition och att ta en medveten kommunikation. Liselotte & Camilla stöttar dig i en lättsam och kärleksfull miljö så du tryggt kan gå vidare i din fortsatta utveckling.

Helgkurs i medial utveckling - ??-2022.  Intresseanmälan, anmälan görs till Jordstralningsc@gmail.com eller 0702061282. Du får då en bekräftelse och mer info. Begränsat antal platser. 

Marcos Bearcub -

Workshop

Mer info. kommer inom kort.

 
 
 
 


 

EJ TIDSBESTÄMDA
KURSER & FÖREDRAG

 

 


ÄLDRE KURSER & FÖREDRAG
Vissa av våra tidigare
online evenemang går att beställa.

 

 


LJUSCIRKELN 

LJUSCIRKELN  

Förmåner för dig som medlem i Ljuscirkeln:

 • Medlem i Ljuscirkeln får 10% rabatt på Jordstrålningscentrums alla föredrag.
 • Rabatter på vissa av våra produkter
 • Ljuscirkelns Nyhetsbrev 
 • Tankenötter 
 • 20 % på en valfri behandling / per år
 • Healing
 • Meditationer
 • Kurser
 • Sessions 
 • Fribiljetter lottas ut till olika föredrag under år 2021.

BLI MEDLEM I LJUSCIRKELN:

Anmälan görs till:  jordstralningsc@gmail.com 

Vid anmälan skriv: Ljuscirkeln samt ert namn.

Medlemsavgift 200:- per år.

Swish: 1236861322  el. bg. 793-1207

Varmt Välkommen

önskar

Helene & Malou

 


Din uppgift är
att först upptäcka
vad som är din uppgift

och sedan
av hela ditt hjärta
ägna dig åt den.

 

Buddha

 

 
 FLER FÖREDRAG & KURSER
LÄGGS IN SUCCESSIVT...
FÖREDRAG 

Föredragen är på Kammakargatan 56, Stockholm, kl 18.45 - 21.30 om inget annat anges. 
Vi öppnar dörren kl 18.00.
Inträde för föredragen på Kammakargatan är normalt 200:- (i vissa fall 250:-) + ev fika 30:- om inte annat anges.
Fikat består av kaffe eller te samt smörgåsar med ost och gurka som du breder själv.
Föranmälan behövs inte till föredrag, om det inte särskilt anges i programmet.
Betala helst med kontanter för då går det snabbast i kassan.

 

KURSER och UTFLYKTER
Till alla kurser och utflykter behövs det föranmälan.
Lokal för kurser varierar. Anmälan görs till jordstralningsc@gmail.com Du får då bekräftelse och mer info.

Har du frågor om programmet så ring 08-6582412 el. 070-2061282 eller maila till jordstralningsc@gmail.com

VÄLKOMMEN!

 

 
 
 
NYHETSBREV
Vill du ha vårt nyhetsbrev via mail?

Så du får nyheter, ändringar, humor, tänkvärt, uppföljningar, erfarenheter...
 och inte minst TV-tips i mängd!
Anmäl dig genom att maila namn o epost till
 jordstralningsc@gmail.com   


 

På denna domän http://vingar.se hittar ca 250.000 besökare årligen även andra
 

 

MUSIK 
Country  Western Swing: Lillies
Jenny  hårdrock:  metal

RESETIPS
sevärdheter, bra länkar, flyg, buss, båt, logi, resebyrå etc: 
resa.vingar.se  
SVEALAND
 Västerås   Västmanland  Dalarna  Stockholm  Roslagen  Uppland  
Värmland  Södermanland  Närke
  GÖTALAND
 Gotland  Öland  Dalsland
 Göteborg  Bohuslän  Halland
 Skåne   Blekinge  Småland
Västergötland  Östergötland
   NORRLAND
Gästrikland  Hälsingland  Härjedalen  Jämtland  Medelpad  Ångermanland  Västerbotten  Norrbotten  Lappland
NORDEN 
 Norge  Finland  Åland  Island  Danmark-Färöarna-Grönland
RESTEN AV VÄRLDEN
 EUROPA 
 Estland Lettland Spanien 
 AFRIKA  ASIEN   AUSTRALIEN 
USA  KANADA  SYDAMERIKA

Är MODER JORD = Din miljö
värd en kvart eller två i veckan?
 Hjälp Jorden
alternativt! GRATIS!

Tankens kraft, jordstrålning, curry, pendling, slagruta, aura, chakra, feng shui, kinesiologi, PSI-spår ...
Föredrag och kurser varje vecka i Stockholm om osynliga energier & våra dolda outnyttjade förmågor. Försäljning o massor av länkar:
Jordstralningscentrum 
Gratis epost om det osynliga,
TV-tips m.m.: Slagrutenytt
Sädesfältringar: Cropcircles 
Mer slagruta: 
Arne Groth   JiS

Bilar  PowerMeet
 
Data  Humor  Slagruta
 Shaman  
Healing  Indianer
Vikingar, eskimåer, inka,
maya etc:
Naturfolk  Samer
Samisk kulturarbetare: LailaSpik 
Naturväsen:  Devor   UFO 
Ny o gammal kunskap/tro: 
NewAge 
Handmålad hemslöjd: Torvtaket
Tidigare liv: Ylva Cronstedt
Konstnären: Einar Nerman
Annorlunda Filateli: Mälarbältet

Här finns bl a offentligt, miljö, natur, astronomi, astrologi, TV, böcker, konst, sport: Per-Uno
JUL-länkar o hälsningar från våra
  LÄNKBYTARE : Jul

SPARA som Favorit:
vingar.se
adante.se

jordstralningscentrum.se
hjalpjorden.se

HÄLSA, mycket och brett,
"vanligt" &  alternativt:
Adante 
Traditionell vård:
 Svenska   Engelska
Alternativt:
BIOS-brickan  PlusMinus
Purpurplattan   D-vitamin
 Kinesiologi 
Alternativt  Amalgam
 Förebyggande 
 Elöverkänslighet
Sjukdomar & Symtom  Allergi
Mobiltelefon  Olle Johansson
 
Recept   Kloka ord