BEHANDLINGAR
JORDSTRÅLNINGSCENTRUM
 Konsultationer
Personlig Utveckling
m.m.
Eva Svensson

Tel: 08 - 510 110 25
SIDAN SENAST UPPDATERAD:   2014-10-14

 

Eva är bl. a. diplomerad kinesiolog 
och reiki healing master.
Eva arbetar med många olika metoder.
Eva arbetar med Hälsobehandlingar, 
där hänsyn tas till människan som helhet.
Behandling av fysiska eller psykiska problem m.m.,
t ex behandling av värk, stress, trötthet, obalanser,
gamla och nya trauman, dyslexi, test av överkänslighet.

Eva arbetar mycket med mag- och tarmsystemet och avgiftning av kroppen genom levern, eftersom de ligger som grund för de flesta sjukdomar och obalanser i kroppen och även påverkar psyket. Som hjälp används kinesiologitester och diverse närings- och örtpreparat, vitaminer och mineraler m.m. 
Numera aldrig hårmineralanalys eftersom kinesiologitest ger bättre resultat billigare och snabbare.

Mycket arbete sker i auran och med chakran. Eva tar t ex bort gamla traumaringar och bollar i auran, balanserar relationstrådar med andra personer eller tar bort dem. För andra problem används färger, ljud, bachdroppar och andra essenser, homeopatmedel, pulsorer, akupressur, reflexpunkter för blod och lymfa, plus- & minus-balansering (enligt Bertil Pettersson), sacro-craniella behandlingar, massage m.m. Kroppen får hela tiden styra och visa vad som är problem och vilken hjälp som behövs. Genom att arbeta systematiskt med kinesiologin, så visar kroppen vad som kommer att fungera och i vilken ordning man skall arbeta.

Kinesiologi botar inte sjukdomar utan hjälper kroppen till självhjälp, dvs genom att behandla diverse energiobalanser i rätt ordning  och hjälpa till med näring och annat kommer kroppen  att kunna börja läka sig själv.

Samtal för bättre självkännedom med personlig vägledning och därmed möjlighet att bli frisk och utvecklas ingår i behandlingen för den som vill. Den djupaste orsaken till sjukdomar, värk och trötthet brukar ofta vara obearbetade känslor och tankar, ofta rädslor. De grundläggande rädslorna, som alla människor känner av mer eller mindre, är rädslan för att inte vara älskad och rädslan för att bli lämnad. Genom att bli medveten om just dina obearbetade grundläggande känslor och tankemönster  kan du med kinesiologins hjälp få möjlighet att släppa eller ändra dem och därmed utvecklas och gå vidare utan dessa belastningar.

BEHANDLINGAR
 MED  KINESIOLOGI

Eva Svensson på Jordstrålningscentrum behandlar både kropp & själ eftersom de påverkar varandra. Inte förrän både kroppen och själen mår bra, kan vi uppnå hälsa.

Grunden för behandlingarna utgörs av kinesiologi, vilket är en terapeutisk metod där man kan kommunicera med kroppen och det undermedvetna genom muskeltester. Metoden är helt unikt, eftersom vi får reda på var problemet finns och även vilken behandling som kommer att hjälpa! Därför behöver vi inte spilla tid på behandlingsformer eller preparat, som ändå inte hjälper.

Genom nervsystemet skickas signaler, som ömsom gör musklerna starka respektive svaga korta stunder. Genom att tolka detta genom musklerna kan vi förstå hur kroppen reagerar, dvs hur kroppen mår. Eva testar sedan vilken behandling som hjälper för just den är personen just nu, och genomför denna. Det finns 100-tals olika behandlingsmetoder bara i kinesiologin. Eva använder också många andra metoder t. ex. aura-chakra-balanseringar, healing, massage, regressioner och även en form av samtalsterapi. I denna ingår ofta samtidig fysisk behandling med kinesiologi, för att påverka bl. a. nervsystemet direkt. Många olika metoder blandas friskt beroende på vad kroppen vill ha. En kinesiolog arbetar med att balansera och stärka kroppen så att den själv orkar starta och genomföra en läkningsprocess, vilket ger läkning och inte bara symtomdämpning.
 
Varje behandling blir individuell varje gång eftersom alla människor är olika och mår bra av olika saker vid varje behandling. Kroppen får hela tiden styra vad som behöver göras.

KINESIOLOGI uppfanns i USA på 1960-talet av en chiropraktor och används som testhjälpmedel av många terapeuter i hela världen. Det finns så många behandlingsformer inom kinesiologin så att den kan användas vid de flesta hälsoproblem, t ex trötthet, stress, energibrist, mag- och tarmproblem, muskel- och ledvärk, test av överkänslighet, oro,  allehanda smärtor som ryggproblem, ont i fötterna, whiplash m.m. Metoden går ut på att testa vad kroppen och själen har för obalans och sedan genom diverse behandlingsmetoder hjälpa kroppen till med att komma tillrätta med dessa obalanser.
 Eva gör även balanseringar enligt Bertil Petterssons metod.

Har du hälsoproblem eller bara vill du prova på en kinesiologibehandling?
 
Eva Svensson ger behandlingar i Täby och i Stockholm.
Kostnad 850:- för en timme.
Tid beställs genom Jordstrålningscentrum tel. 08-510 110 25.
 
Evas erfarenhet är att den i dag så vanliga tröttheten ofta delvis kan bero på  näringsbrist, även för de som äter bra, för det är inte alltid man  kan ta upp näringen. Många äter felaktig kost, tuggar inte maten tillräckligt, stressar vid matbordet, har problem med tarmen, osv. Genom att läka tarmen och ta individuellt utprovade tillskott, så mår många mycket bättre.

 

Behandlingar hos:

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM
Stockholmsvägen 158,  187 32  TÄBY
Nära Täby Centrum. Gratis P-plats utanför dörren.
Ca 250 meter norr om Tibble station (Roslagsbanan).
Kolla direkt på kartan:
Du har karta i Stockholsdelens telefonkatalog.
Hitta (direktlänk)
 
Eniro: knacka in telefon 08-51011025:
www.eniro.se

 

JORDSTRÅLNINGSCENTRUM
SYNLIGGÖR DET OSYNLIGA !
Kontor:  
Stockholmsvägen 158,  187 32  TÄBY
Tel & fax:  08 - 510 110 25

E-postadress finns på vår förstasida.
www.jordstralningscentrum.se

Föredrag och kurser hålls centralt inne i Stockholm.

 

Till startsidan